Туристически сайт на България за милиони

Пак някой ще вземе едни пари за нищо: http://www.economic.bg/bg/news/4/turizmat-oshte-administratsiya-oshte-strategii-oshte-pari.html

За 2015 г. се предвижда да се отделят още 610 хиляди лева за развитието му без да се прави оценка на това дали постига целите си и какво точно е нужно, за да се привличат туристи.

Добре, за тези пари някой да го е виждал някъде да се върти из мрежата? Баси, аз ли съм идиот, или нещо не го засичам. :)
 
От: Туристически сайт на България за милиони

Срещу такива неща трябва да протестират хората, а не за сметките за ток.
 
Re: От: Туристически сайт на България за милиони

Срещу такива неща трябва да протестират хората, а не за сметките за ток.
Да, ама лошото е, че тези пари ги изливат една бездънна яма, защото супер много не е конкурентен нашия туризъм, а погледнеш ли и сайта, тотално ще зачеркнеш България като дестинация. ;)

Super зле, но това си имаме. Щом Европата налива, има и кой да лапа. :) Нали? :) А колко струва туризма, и всичко около него тук, това е друг въпрос, само знам, че сега лятото ще си направя статистика как ще са моите приятели с почивките - беше горе долу 50:50 - бг : чужбина. ;)
 
От: Туристически сайт на България за милиони

Да, имах в предвид, че тези нечестно спечелени конкурси от фирми, които се интерсуват единствено да излапат парите, без да свършват качествена работа, са проблема на икономиката. Иначе, България си има много предимства и то извън черноморския туризъм или ските. Например, страната ни е най-евтината дестинация в ЕС и на макс. 10 километра от всеки град има подходящо място за хайкинг.

Просто трябва да се популяризират предимствата на страната ни. Да платят билетите и нощувките на най-популярните блогъри по темата, които после да споделят впечатленията си от България в блоговете си, не вярвам да струва много пари. А, вместо това, аз даже не знам какво правят за реклама... Не се сещам наскоро да съм чувал/гледал реклама за България като дестинация.
 
От: Туристически сайт на България за милиони

Има ли вече съществуващ сайт, че не анмерих линк или още се разработва?
 
От: Туристически сайт на България за милиони

В това нещо са наляти милиони??
Българският летен туризъм се свърза с две основни неща - евтин алкохол и евтина проституция. Търсенето на нито едно от двете няма да се подобри чрез този сайт. Предполагам че са лапнали по-голямата част от парите. :)
 
От: Туристически сайт на България за милиони

Иначе по отношение на рекламата си има наистина. Спомням си че Bulgaria Travel по EuroSport я въртяха редовно. Като бях в Щатите и гледах US Open, в една от почивките по ESPN пуснаха същата реклама с логото на Bulgaria Travel. Знам също и че ги въртяха заедно с рекламите на Tel Aviv и Skopie по време на КечМания/Wrestlemania. За реклама избират подобни глобални спортни/entertainment събития.
 
От: Туристически сайт на България за милиони

Ах, пак са краднали яко. Не е супер зле, ама не е сайт за 6 милиона, поне изглежда по-добре от останалите държавни сайтове. Абе и с този сайт в некое училище са се борили за 6-ца за срока по информационни технологии. Надявах се да беше респонсив, ама ... Време е да направят приложение за андроид, поне за 20 милиона :)
 
Най-доброто, което могат да направят за парите (и ще се върне в пъти инвестицията) е да издирят блогари, като Ellis Shuman , който е направил в пъти по-голяма реклама на България от смешните ни портали...

Ето малко "В началото беше само...." http://www.binet.tv/news.php?id=647
 

Горе