Търг за shampioni.net

mvmrik

Well-Known Member
Рейтинг - 94.4%
17   1   0
Хайде още един търг от мен за shampioni.net. Системата е изцяло къстъм и всичко е автоматизирано. Мачовете се изтеглят автоматично, както и самата проверка на резултатите е автоматична. Печалбите също се изчисляват автоматично - на практика не трябва да правите абсолютно нищо. Има система за ВИП профили с SMS, като също всичко е автоматизирано. Системата е направена с динамични коефициенти, които се влияят от залозите на играчите.

Преди 2 месеца пуснах парични награди за победителите и започнаха да играят повече, има си редовни играчи, направено е така че ВИП потребителите да могат да залагат двойно кредити, освен това имат и още доста предимства пред другите. За сега на месец пращат по 10-на sms-а, но сайта не е рекламиран никъде и може да се развие доста. Сайта прави по около 40 уникални дневно, като повечето са от редовните потребители. Продавам го, защото не ми се занимава с него, аз дори не се интересувам от футбол :) Който го вземе може спокойно да определи друга награда, ако му се вижда много - в момента е според кредитите. Пускам го на търг с начална цена, която дори е по-ниска от сумата, която съм дал да се изработи сайта :)

Начална цена: 200 лева
Стъпка: 5 лева
Край на търга: неделя 23.10.2011 в 22:00 часа.

Който се интересува ще му предоставя статистики, давам го без хостинг. Ако има нещо питайте на ЛС или на skype: mvmrik - ще ви отговоря.

Домейн Име | URL: shampioni.net

Приблизителна Цена: 200

Уникални Посетители за Месец: до 2500

Регистрирани Потребители: 199

Page Rank: 1

Уникално Съдържание: Няма Съдържание

Система: Къстъм

Дизайн: Къстъм

Начини на Плащане: epay, банков превод

Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: ДА

От: Търг за shampioni.net

Пропуснах да отбележа че и фейсбук страницата върви заедно със сайта, всички са се записали там доброволно, без да се използват някакви методи.

Хаха, не мога да се сдържа и да не ви покажа какво предложение получих по skype за сайта:
bace mn iskam da vzema saita no sam dosta zaet da ti sledia targa ina4e pari imam.6te moje li da mi naddava6 vmesto mene ako niakoi vdigne davai s 50 kinta otgore posle kato svur6i targa ti gi prevejdam kadeto kaje6.samo 1 uslovie imam ako moje da e na izpla6tane 6te ti pratia vednaga 20 leva a drugite 6te se razberem za mese4ni vnoski mnogo mi haresa saita i iskam da go vzema ako si saglasen taka kaji.

Като му писах че няма как да стане ме блокира :)

Понеже ме питаха някои за наградата, че след няколко дни трябва да се дава на победителя - не е проблем ако някой го купи да изчакаме да мине месеца и аз ще я дам на победителя, а вие вече ще си прецените какво да давате нататък.

Май никой не го иска, ще си го държа тогава и ще гледам да го развия, въпреки че грам не се интересувам от футбол :)

Абе интересен е сайта, но първоначалните му пари идат много - сигурно това е натиснало интереса. Трябват му поне няколко месеца до break even point-a, което си е обезкуражително доста :)
Цена за скрипта има ли?

Абе интересен е сайта, но първоначалните му пари идат много - сигурно това е натиснало интереса. Трябват му поне няколко месеца до break even point-a, което си е обезкуражително доста :)
Цена за скрипта има ли?
Ако искат, аз съм дал повече да ми се направи този сайт. Отказах се да го продавам, то е безсмислено. Скрипта също не го давам - с Kirev сме го правили по цели нощи, то хич не е лесно - формули, изчисления - пък не работи, оправяме го и така докато се получи. Просто бях решил да го дам ако го иска някой, защото не са ми интересни тези залози, но пък от друга страна той си носи приходи - пращат sms-и от време на време и реклами има.

Ако искат, аз съм дал повече да ми се направи този сайт. Отказах се да го продавам, то е безсмислено. Скрипта също не го давам - с Kirev сме го правили по цели нощи, то хич не е лесно - формули, изчисления - пък не работи, оправяме го и така докато се получи. Просто бях решил да го дам ако го иска някой, защото не са ми интересни тези залози, но пък от друга страна той си носи приходи - пращат sms-и от време на време и реклами има.
Да, разбирам те много добре (и на мен не ми се дават неща, дето съм ги правил:)), но си мисля, че ще извадиш много добри пари - голяма е клиентелата със спортните сайтове.

Ще видим какво ще стане :) Аз почнах да си разпродавам сайтовете, за това го пуснах и този - може би му е твърде рано и избързах.

От: От: Търг за shampioni.net

Валидна ли е още офертата?
Ако някой прояви интерес - дава началната цена която бях определил от 200 лева и пак пускам търга с нея за 3 дни. След това който спечели търга го взима сайта, ако никой не наддаде ще го дам на този, който е дал 200 лева и готово.

Горе