Хайде още един търг от мен за shampioni.net. Системата е изцяло къстъм и всичко е автоматизирано. Мачовете се изтеглят автоматично, както и самата проверка на резултатите е автоматична. Печалбите също се изчисляват автоматично - на практика не трябва да правите абсолютно нищо. Има система за ВИП профили с SMS, като също всичко е автоматизирано. Системата е направена с динамични коефициенти, които се влияят от залозите на играчите.
Преди 2 месеца пуснах парични награди за победителите и започнаха да играят повече, има си редовни играчи, направено е така че ВИП потребителите да могат да залагат двойно кредити, освен това имат и още доста предимства пред другите. За сега на месец пращат по 10-на sms-а, но сайта не е рекламиран никъде и може да се развие доста. Сайта прави по около 40 уникални дневно, като повечето са от редовните потребители. Продавам го, защото не ми се занимава с него, аз дори не се интересувам от футбол
Който го вземе може спокойно да определи друга награда, ако му се вижда много - в момента е според кредитите. Пускам го на търг с начална цена, която дори е по-ниска от сумата, която съм дал да се изработи сайта 
Начална цена: 200 лева
Стъпка: 5 лева
Край на търга: неделя 23.10.2011 в 22:00 часа.
Който се интересува ще му предоставя статистики, давам го без хостинг. Ако има нещо питайте на ЛС или на skype: mvmrik - ще ви отговоря.
Домейн Име | URL: shampioni.net
Приблизителна Цена: 200
Уникални Посетители за Месец: до 2500
Регистрирани Потребители: 199
Page Rank: 1
Уникално Съдържание: Няма Съдържание
Система: Къстъм
Дизайн: Къстъм
Начини на Плащане: epay, банков превод
Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: ДА
Преди 2 месеца пуснах парични награди за победителите и започнаха да играят повече, има си редовни играчи, направено е така че ВИП потребителите да могат да залагат двойно кредити, освен това имат и още доста предимства пред другите. За сега на месец пращат по 10-на sms-а, но сайта не е рекламиран никъде и може да се развие доста. Сайта прави по около 40 уникални дневно, като повечето са от редовните потребители. Продавам го, защото не ми се занимава с него, аз дори не се интересувам от футбол

Начална цена: 200 лева
Стъпка: 5 лева
Край на търга: неделя 23.10.2011 в 22:00 часа.
Който се интересува ще му предоставя статистики, давам го без хостинг. Ако има нещо питайте на ЛС или на skype: mvmrik - ще ви отговоря.
Домейн Име | URL: shampioni.net
Приблизителна Цена: 200
Уникални Посетители за Месец: до 2500
Регистрирани Потребители: 199
Page Rank: 1
Уникално Съдържание: Няма Съдържание
Система: Къстъм
Дизайн: Къстъм
Начини на Плащане: epay, банков превод
Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: ДА