Търсене в интернет

От: Търсене в интернет

Доста бърза и качествена реакция от твоя страна, браво.
 
От: Търсене в интернет

@Netsurfеr и ти ли си в играта :)... да си призная честно не знам как изобщо има регистиррани при тези правила... иначе аз лично си играя за опит - нямам намерение да им спазвам правилата - търсене в интернет
 
От: Търсене в интернет

Само да се разберем, тази ще е темата, в която ще се спами. Ако започне да се пише в текстовете на други теми, ще се модерираме. Казвам го тук, за да няма сърдите в бъдеще. ;)

Както и пак да кажа: играйте го в живота, а не когато има игра. Дано да съм бил поне малко ясен. :)
 
От: Търсене в интернет

Hik0 аз вече налазих едната :)... надявам се че не ми се сърдиш постарах се съдържанието да е качествено а не 50 думи и линк ;). За аксени не знам дали cloxyto ще се зарадва :)
 
От: Търсене в интернет

Ако някой който участва, заяви ясно, че е представител на www.predpriemach.com в състезанието аз бих подкрепил с линкове. Нещо като група, щом има сформирани такива.
Доколкото разбирам и блогарите са подкрепили един от участниците. Явно се обособяват разни групички и се очертава да е интересно.
 
От: Търсене в интернет

Еми аз тогава бив ви препоръчал да се организирате от форума, тук сте много сила. Наградата лесно ще поделите. Ще ги изкъртите, от мен да знаете. ;)

Екипа винаги е бил по-силен от единица-човек, затова като ми обясняваха в универитета да не работиме в екип (на изпита) не ми звучеше сериозно, защото пича с индивуалната си професионална ориентация работеше като асистент за 250 лева на месец. Е да му таковам таковата на успеха в живота. :)

Ако се обедините ще имате по-голями (да не кажа, че ще вземете наградата) да победите. ;) Ние от своя страна ще подкрепим инициативата, но без спам, нали? :)
 
От: Търсене в интернет

И аз съм съгласен да формираме една групичка от предприемачи :)
 
От: Търсене в интернет

Направих чат за участниците в съсзтезанието, ако искате ми кажете вашият скайп. Всеки участник ще получи реален линк от мой сателитен блог.
 
От: Търсене в интернет

групичката да я направим след месец, като видим кое как върви и да си изберем кой ще подкрепим :)
 
Мога да ударя рамо с някой хубави линкове ако има групов проект пуснете ми инфо на лична,като се органзирате.
Ето, почти сте се организирали. Само преди да започнете на по-високо ниво да го правите, предполагам че ще си сложите име на екипа или ...? Може да се брандирате с това на форума, мисля че ще е добра идея, в случай, че групата е от тук. ;)
 

Горе