Купувам: Търсим инвестиция от 2000 до 6500 лв. (съдружие)

deffnews

Well-Known Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,
ние сме семейство - мъж и жена.

Предимно се занимаваме покрай другото с две начинания. Имаме желание и сериозен интерес от вид хоби да стане вид професия. За целта, обаче трябва да напусна работа, разбирате. Нямаме необходимия финансов капацитет, и търсим инвеститор.

При интерес ще опиша подробно всичко. Пуснето едно ЛС.

Само да поясня - срещу финансовата инжекция в зависимост какъв е размера, предлагаме от 25 до 49% дялово участие. При наличие на желаещ той ще бъде вписан като съдружник в ООД със съответния дялов капитал. В документацията (да не я изреждам всичката) ще е посочено, кой какви права има и над капитала и като цяло (според както се разберем).

Сериозни сме, имаме необходимото ноу хау. На 90% не става въпрос за онлайн бизнес. Глобалното пространство "играе" само поддържаща роля за това с което се занимаваме.

Последно - не се познаваме и това едва ли има някаква тежест за вас, но не сме завлекли никой с който сме работили (а и по начинът по-който ви описах по-горе не виждам и да искаме как можем да ви завлечем). С всеки с който сме кооперирали сме си извличали взаимна полза.

Няма смисъл да ме съветвате да вземем банков заем, тъй като на този етап това не е възможно - имам 6 000 лв. банков заем към момента (който не е в просрочие) но повече от това засега не искат да ми отпуснат. Работя на малка заплата и т.н.

Имам автомобил, който ми е 200% необходим за това с което се занимаваме, така че не става да го продам.

И така.

Едното с което се занимаваме е пицарство. Другото е свързано с антикварни вещи.
 
Последно редактирано:
Ей, така от сърце, искаме да пратим на първите трима, които изявят желание по една от нашата тематична пица "Сезони". За наша сметка.
В замяна ще помолим да споделите отзив, дали ви е харесала или не.
 
За коя част на България става въпрос?
Каква възвръщаемост се очаква да има този бизнес? Напр. - вкарваме 10к днес и в края на първата година имаме ...
Тези пари за покупка на активи (машини напр.), оборотни (покупка на стока) или плащане на наем са необходими?
Цитираната сума е малка, ако смятате, че бизнесът ще е печеливш, най-добре заемете от приятел/близък/банка? Тази сума и от кредитна карта може да се извади, ако бизнесът си струва.
Въобще за да има някакъв интерес, трябва малко повече информация...
 
Парите, които търсим са само за техниката. Всичко останало си поемаме ние. И да си поделим разходите за вписването на ООд-то. Нямаме достатъчно уреди за да сме ин тайм и да разрастнем бизнеса. За централна България става въпрос. При това положение, което е в момента предпочитаме да го караме по-леко. С по-малка инвестиция.
Чистата печалба за кухня се върти около 100%. Въпроса е в оборота, повече.
 
Колко централна?
Прати инфо кое как какво и къде може да се видим.
 
Здравейте, пратете ми едно съобщение с подробна информация. Ако очаквате само съфинансиране (без работа и активна намеса в дейността) ще имам интерес, ако всичко звучи разумно.
 
Засега имаме запитвания, без конкретно делово развитие.

Но ще ви споделя нащата пица, с която може да се каже че се гордеем. Нарекли сме я "Сезони" С традиционно масово използвани в България продукти, но използвани по класически начини. За малка пица 21х21.

150 гр. тесто
50 гр. кашкавал
5 маслини
30 гр. гъби
30 гр. топено сирене
3 резена домат
половин глава лук
половин малко корнишонче
няколко резена чушка
една скилидка чесън
2 лъжици гъсто доматено пюре
1/3 пакетче майорана
няколко зърна от люта чушка
40 гр. бекон.
 
Добър ден !
Пиците не ме интересуват, кажете за антиките на ЛС, колкото можете по-подробно.

Имате ли магазин, заложна къща или подобно, имате ли база с площ, антики в наличност, регистрации в eBay и т.н.
И въобще, каква е идеята ви в тази област, и какво смятате да развивате
 
С антики не се занимавам, в тази сфера, която се приема за антикварна се занимавам
само с предмети от бита от минало време. Нищо незаконно и нищо на ръба на закона.

Но това е странично, искаме да развием бизнеса си с пици.
 
Доизглаждаме и довършваме подробен бизнес план. Решихме да прибавим използването на по-модерни похвати за реклама и предлагане, включително мобилно приложение.

Нито искам, нито има смисъл да правя вид натиск или флууд, но все пак да добавя като вид реклама, че жената е работила в една от добрите, а според мен една от най-добрите пицарии в България, поне до преди години.
 
Последно редактирано:
Up

Първо искам да добавя, че освен желанието ни да разрастнем бизнеса, освен "статичното" меню имаме може би иновативна за България хрумка, да предлагаме пица със съставки по избор на клиента.

Последните няколко дни и следващите няколко дни, най-вероятно ще имам малко свободно време. Днес направих една от нашите пици, всъщност това което сме си избрали да е нашата запазена марка, и точно тази пица е по-скоро това. Без жената не мога да я направя с перфектен външен вид. Направих я да си хапна, но реших и да я снимам, поне да я видите.

Нарекли сме я пица "Сезони" и е наистина вкусна. Това е по-отрупания вариант с продукти с кашкавал и отгоре и отдолу, с мариновани гъби и испански маслини.

Тематично е разделена на четири според сезоните (парчетата са осем, ест.). С продукти, които са типични за масовия вкус на българина, без значение дали са български традиционни продукти, или не.

Пролет и лято са вегатариански, есен и зима не са.

Пускам снимка най-долу. Себестойността на тази пица варира 130-140 ст. Малка пица, 20-21 х 20-21 см. Това е без кутията, комплект приборчета и ел. рахода.


atyB18v.jpg
 
Последно редактирано:
само чубрица липсва...
Клиента е винаги прав. Ако искате ще ви сложим и чубрица.
 
Up

Първо искам да добавя, че освен желанието ни да разрастнем бизнеса, освен "статичното" меню имаме може би иновативна за България хрумка, да предлагаме пица със съставки по избор на клиента.

PizzaLab????
 
  • Haha
Реакции: DJO

Горе