Търсим партньор за провеждането на кулинарен конкурс

Грахче

New Member
Здравейте,

Семейно имение Зая е уникален проект за пътуване към сърцето на България чрез нейните хора, тяхните спомени и наследството, което са оставили след себе си. Това е идея за събиране на хора, възстановяване на традиции и съграждане на нови връзки между природата, историята и свободата.

Почти всичко за Семейно имение Зая можете да намерите на сайта ни zaya.bg

Проектът ни е амбициозен, но съвсем не е скъп, тъй като липсва мащабно строителство или закупуване на големи активи. Успехът му зависи най-вече от старанието на участниците и професионалните им способности. Залагаме на оригиналните елементи вписващи се в естествената среда на възрожденските селца от Балкана, естествената храна и възможността да се комбинира културния туризъм /наблизо са В.Търново, Дряново, Боженци, Трявна, Габрово, Шипка/ с походи в планината, езда, риболов и чиста отмора сред природата.

Като модел ще ползваме подобни центрове в Европа и Америка, където сме били по време на наши пътувания лично, като пренесем и адаптираме тяхния опит тук.

В момента нашето най-голямо предизвикателство е да популяризираме проекта сред възможно най-широк кръг публика, за да достигнем до хората, които биха станали част от него. Това ще ни позволи до края на тази година е да съберем необходимите ни 22 000 лв., за да можем в началото на следващото лято да отворим врати за първите си гости.

В тази връзка подготвяме организацията на малък конкурс, насочен изключително към потребителите в Интернет и по-конкретно Facebook с работно наименование «Селска гозба». Целта ни е да съберем редки авторски рецепти на традиционни български гозби. Подробно представяне на конкурса – механизъм, цели, награди ще получите по посочен от вас адрес.

Надяваме се, че нашия проект ви е харесал и ви е заинтересувал. Бихме се радвали, ако сред Вашите клиенти има фирма, чиято дейност хармонира с целите на инициативата ни за кулинарния конкурс. Нашата оферта към евентуалния партньор е описана в презентацията, но ние оставаме отворени за предложения и преговори.

На разположение сме за всякакви въпроси и коментари. Моля не се колебайте да се свържете като пишете отговор на това съобщение, телефон 0888517606, skype: Grahche. На ваше разположение е нашият домакин Лиза Мороз.


Поздрав и най-добри пожелания,
Екипът на Семейно имение Зая
 
От: Търсим партньор за провеждането на кулинарен конкурс

Бих се включил в проекта да помагам, разбира се ако се разберем за цената на рекламата, която сте готови да заплатите. Очаквам Вашата оферта.
 
От: Търсим партньор за провеждането на кулинарен конкурс

Защо не се включите в ОП Развитие на селските райони?
 
От: Търсим партньор за провеждането на кулинарен конкурс

ще се включим разбира се, но в момента програмите, по които можем да работим не работят. Това ще стане живот и здраве, по план следващата, но по-реално по-следващата година.
 
От: Търсим партньор за провеждането на кулинарен конкурс

Здравейте,

боя се че с горния постиг сме сътворили известно недоразумение и искам да изясня какво точно търсим: не търсим специалист по маркетинг и реклама, а фирма, чиято дейност е допълваща към нашата, която да съучаства като организатор на конкурса. т.е. ако ние сме Семейно имение Зая, а вие сте производител на подправки или прибори за хранене, ние чудесно можем заедно да направим един кулинарен конкурс в който да се рекламираме взаимно успоредно като си разделим разходите и осигурим награди.

Причината да публикуваме това съобщение тук е, че много хора от пишещите и четящите тук работят по Интернет рекламата на различни фирми и могат да намерят това предложени за добър начин да се направи една ефективно low cost кампания за популяризация на сайт, да кажем.


Извиняваме се за недоразумението. Ще очаквам отговори по същество.

Поздрав,
Лиза
 
От: Търсим партньор за провеждането на кулинарен конкурс

Изгледах видео презентацията на проекта и ми допадна идеята и начинанието ви.

Няколко съвета от мен насочени конкретно към YouTube присъствието ви (понеже твърдите, че сте се насочили към интернет потребителите).

Видео презентацията е добра като план, но качеството й не е на ниво. Много по-добре щеше да е ако е с HD качество. Все пак това е лицето на проекта ви. Вече може да се намерят смартфони за по 150-250 лв втора употреба, които снимат с HD качество. Той ще ви върши работа и ако правите клипове на кулинарния конкурс.

Освен това в описанието на канала и клиповете сложете линкове към сайта и Facebook групата. Самия канал го направете да отваря вместо feed-a, страницата с клиповете и сложете клипа с презентацията като featured (представен). Пример.

Успех!
 
От: Търсим партньор за провеждането на кулинарен конкурс

Докъде стигнахте с проекта?
преди няколко седмици четох за вас във ФБ

колко време събирате тези 22к?

и какъв е този мейл - host@...
по-добре го променете на: info@...

прочетох тогава малко по диагонал - много текст а нищо не се казва..
всичко по телефона или трябва да ви пишем - ми защо не го казахте в началото, а трябваше да изчета всичко?

така и не разбрах какво получава човек ако влезе с 3к - освен, че ще може да идва от време на време...
мислех, че е нещо като АД, но май не е...
 
Последно редактирано:
От: Търсим партньор за провеждането на кулинарен конкурс

Според мен, три декара до никъде не стигат. Аз живея на 6 дка УПИ - край река и поле, и не смятам, че съм на широко.
Кошерите с пчели като атрактивен зоокът ли ги визионизирате?
Проектът ни е амбициозен, но съвсем не е скъп, тъй като липсва мащабно строителство или закупуване на големи активи.
Тази фраза в проект за единение с Природата никак не стои на място. В по-голямата си част текста не ме докосва.
В момента, а като чета текста - и в бъдеще, най-голямото ви предизвикателство е философския поглед на това, което искате да направите.
Желая ви успех и ще ви следя!

ПП
Учили сме в едно училище - света е колкото една длан... :)
 
Последно редактирано:
От: Търсим партньор за провеждането на кулинарен конкурс

добре, ще го имаме в предвид :)
 
От: От: Търсим партньор за провеждането на кулинарен конкурс

bodyrock89 благодаря за полезната информация :)
 
От: Търсим партньор за провеждането на кулинарен конкурс

deleted message
 
Последно редактирано:
От: Търсим партньор за провеждането на кулинарен конкурс

Като гледам и ти си нов потребител.
Просто си объркал разделите, в които се мъчиш да пуснеш тема. Ще почакаш малко, ще напишеш нещо полезно, ще натрупаш малко доверие и репутация и чак тогава ще се насочиш към Пазар. ;-)
 
От: Търсим партньор за провеждането на кулинарен конкурс

Да, видях, че съм се изказал неподготвен!
 

Горе