Blinky Owner Рейтинг - 100% 27 0 0 6 Април 2010 #1 Здравейте, искам да попитам дали има някой - дизайнер, който би проявил интерес към една бърза работа. Ако има заинтересовани, тук или на лично. Ще очаквам отговор, на лично ще пусна заданието. Мерси в адванс.
Здравейте, искам да попитам дали има някой - дизайнер, който би проявил интерес към една бърза работа. Ако има заинтересовани, тук или на лично. Ще очаквам отговор, на лично ще пусна заданието. Мерси в адванс.
irrealizable Member Рейтинг - 100% 10 0 0 7 Април 2010 #2 От: Търси се дизайнер!!! Прати едно ЛС да видим, за к'во иде реч.
advaworx Active Member Рейтинг - 100% 73 0 0 7 Април 2010 #3 От: Търси се дизайнер!!! Не знам дали закъснях, но цъкни и на мен (happy) :}
Blinky Owner Рейтинг - 100% 27 0 0 7 Април 2010 #4 От: Търси се дизайнер!!! Еми намерих вече. Балгодаря ви много. Ще се радвам да ви включа към адрес книгата си, че много мой приятели ме питат.
От: Търси се дизайнер!!! Еми намерих вече. Балгодаря ви много. Ще се радвам да ви включа към адрес книгата си, че много мой приятели ме питат.