Търся Партньори за Развитието на Филмов Сайт

Green Bars

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
21   0   0
Сайтът е efilmi.com.
Представлява каталог за филми и сериали. Има секции за трейлъри и новини.
Идеята ми за партньорство е следната:
Примерно някой иска да поеме секцията с трейлърите, качва си трейлъри (от ютуб), ако желае си събмитва по социалните мрежи и тн, като за това получава 2 реклами карета показващи се на всички страници с трейлъри.
Рекламните карета с в горната част на сайта: 728 на 90 и 328 на 280. Спокойно може да сложи Адсенс или нещо друго на тях, но адсенса е най рентабилен.
Същото важи и примерно за секцията с филмите или сериалите или новините.
Като цяло съм предвидил и форум да се развива.

На мен не ми остава много време да се грижа за този сайт, така че ако има желаещи заедно да го развиваме, да пишат.

От: Търся Партньори за Развитието на Филмов Сайт

Няма ли проблеми с Adsens-a на такива сайтове ?

Re: От: Търся Партньори за Развитието на Филмов Сайт

Няма ли проблеми с Adsens-a на такива сайтове ?

Аз имах сайт за гледане на филми онлайн, на който 2 месеца държах адсенс. Около 300 евра беше прихода и после баннаха сайта. Интересното беше, че баннаха сайта, а не акаунта и ми изплатиха печалбите.

Така като гледам неговия е само за ревюта и трейлъри и според това, не би следвало да има проблем, щом не е сложено нелегално съдържание.

По-скоро ме притеснява (не съм се сблъсквал с този проблем) показването на реклами от различни адсенс потребители на един и същ сайт. Това дали не е забранено?

Едит: Само да допълня, че имам десетина блога точно за трейлъри и от година и половина са на самотек и си носят по 2-3 евро всеки месечно от адсенс и още не съм баннат, така че да сте спокойни.

Последно редактирано:
От: Търся Партньори за Развитието на Филмов Сайт

Няма проблем, защото на една страница ще има реклами само на един потребител.

А за това дали ще има проблем с Адсенс, сайта е само за ревюта и новини, нито на него има някакво нелегално съдържание, нито има линкове към такова. Всичко си е напълно легално.

Горе