Търся Разработчик на сайтове

dobrodae

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
От: Търся Разработчик на сайтове

Типично в стила ВИ господа... някой иска нещо конкретно, но СПЕЦОВЕТЕ държат да омажат всичко. Днес е понеделник, липсваше ви петъчна тема, за да се почешете?

Добре, че не почнахте да се мерите и кой повече може... Вместо съвет и насока - лепнат етикет "антиклиент", защото дамата не ви остава длъжна.
Сега вземете и обяснете, че освен да си приготви 2к за дизайн, трябва да приготви и поне толкова за On Page SEO оптимизация ... после някой да се включи и за Off Page SEO оптимизацията...

Към @dobrodae ако си се спряла на изпълнител, пиши на админите да заключат темата, за да не се превърне в поредния "шит".

Благодаря за спокойния съвет!
Ще кажа на админите да заключат темата скоро.
Сега чета "Евро Правила за Свършена Работа в Секцията Freelance Jobs & Projects", защото трябва да плащаме капаро още в началото, а вече го правихме на няколко пъти, после свършена наполовина работа. Коректна съм и колегите ме упрекват, че се доверявам прекалено на хората. Явно е от женската ми природа. :)

Бъдете здрави всички и ценете ЗДРАВЕТО!!!

И.... последна закачка ;) - Помагам и без пари на страдащи, не само от доброта, а и защото циганите си помагат и не се изяждат един друг. Българите вече намаляваме... :mad:
 

AeonSpoke

Active Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
От: Търся Разработчик на сайтове

Хора, не се занимавайте с тази госпожа - тя не е с всичкия си :) По писанията й личи, че ще ви изгуби времето
 

Горе