Търся СЕО специалист за оптимизициране по конкуретна фраза - самолетни билети

От: Търся СЕО специалист за оптимизициране по конкуретна фраза - самолетни билети

Е, някой трябва да го консултира човека да гони long tail, таргетиран трафик и да търси конверсии, а не да гледа да е първи по самолетни билети, което на практика може да се случи след година, две усилена работа.
Да де баш тва, ако въпросния човек първо почете малко за SEO-то и после си направи проучване и подбере изпълнител на услугата по внимателно, щеше да си избегне 4-5 цифрените суми.
Впрочем за къв чеп му е първото място, ако има достатъчен таргетиран трафик примерно от социални мрежди и прочие? И си му вървят продажбите...
Иначе поздравления, това е първото смислено изречение, което чета тук днес и е събрана доста есенция в него, само въпросът е дали човекът може да вникне в смисъла на думите ти...
 
От: От: Търся СЕО специалист за оптимизициране по конкуретна фраза - самолетни билети

Дефинирай читав сайт, не виждам по нищо да се различава от този на другите големи агенции, интересно ми е кое ние ти е харесало от към потребителска гледна точка. Точно защото сме инвестирали средно голяма 4-цифрена сума в сайт затова сега гоним оптимизация
Само да кажа, че има сайтове във вашият бранш в чужбина, за seo оптимизацията на които работят целодневно 100 човека :)

ОФЕРТИ ОТ МЕН И МОИ КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ за SEO ОПТИМИЗАЦИЯ И В ДОПЪЛНЕНИЕ ОПТИМИЗАЦИЯ ПО РЕКЛАМАТА ВИ В ADWORDS

Първо за ADWORDS (рекламата ви в жълто в Гугъл). Хубаво е, че сте си направили, но винаги може да се направи по-добре, а може да се направи десетки пъти по-добре понякога. Не казвам, че сега е зле. 50 лв. на ден за експерименти и настройка на adwords. Всеки ден може да се откажете. Ако евентуално нямате достъп до рекламната си кампания и някой друг я прави, не виждате цени на клик и импресии и т.н. обезателно дайте да направя нова аз такава, която ще можете да наблюдавате. Възможно е да ви спестя между 20 до 80% от парите, които давате на Гугъл или да увелича броя на посетителите в сайта ви за същите пари. Погледнах рекламата Ви, мисля че май така ще стане.. май май... при такъв революционен напредък през adwords очаквам сериозна почерпка от Ваша страна в процент от новите ви големи печалби. Т.е. 50-та лв. на ден ше са смешни, ще разчитам на истинско отблагодаряване от Ваша страна. За това не мога да гарантирам, но така ми се струва, че е много вероятно.

Виждате ли си adwords-a, можете ли да си променяте сами цените на клик или друг Ви прави кампанията?

Второ за класиране в гугъл:
Скептичен съм за Вашият домейн и не вярам да стане с него, но срещу 200 лв. може да направя някои неща i и да Ви обуча какво да правите после, от които може и да има ефект, но малко ме съмнява.


Предлагам следното, за да се класирате:


Купуваме домейн-и (3 такива) - и евентуално хостинг/и на различни компании евентуално казвам 100 лв. разходи до тук.
Инсталирам, конфигурирам и изграждам сайтове на тях на най-популярната платформа (като тази горе wordpress http://wordpress.org/themes/travel-blogger ето симпатичен дизайн за тази цел... но и други cms-и можем да ползваме), на която след класирането на сайтовете лесно може да се интегрира всякаква система за полети, както и да се направи всякакъв дизайн от хубав по хубав. Докато не са класирани няма да се престараваме с дизайна.

Ще класирам Вашите нови сайтове на добри позиции, вярвам в това! (но не мога да го гарантирам и да дам срок). Може да стане бързо на някои от думите, но може и да отнеме много време - година-две, три дори. Естествено, това е състезание с конкуренцията, т.е. може и никога да не стане.

Вярвам, че ще го класирам, защото виждам колко злобни, не мислещи самостоятелно и некреативни са голяма част от колегите ми.

Ще целя да Ви класираме и за търсене от мобилни телефони.

Метод за плащане: купувате домейните и ако се наложи хостинг-и от различни компании. Мога да съдейстам за това. Давате ми паролите за достъп - инсталирам сайтовете и им правя малко оформление - заплащате ми 200 лв. (т.е. под 70 лв. на сайт няма такава оферта). Започвам да извършвам активна работа по съдържанието на Вашите сайтове и работата извън вашите нови сайтове, при която заплащате по 250 лв. на цикъл работа. Мисля до няколко месеца, че ще има видим резултат и напредък в класирането - ще сте ми дали под 1 000 лв. за това време.

Щом видите с очите си и повярвате, че има напредък ще инвестираме допълнителни усилия (аз това) и пари (това Вие) и до 3-4 години може да сте номер 1 или номер 3 на много думи, дори на САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ.
Що се отнася до някои от изброените ключови думи, които споменахте - няма да се изненадам и до няколко месеца да сме качили сайт.

Подозрението ми: 1. не си правите сами рекламата в гугъл 2. сайта ви ползва голямо количество текст от чужда платформа, която публикувате при вас и се публикува и на още бая други туристически сайтове същия текст - това е много лошо, ако познах и за двете.

http://www.datravel.net/самолетни-билети - тука като се отвори и се рефрешне след това браузера и дава маймуница в тайтъла най-отгоре в браузера, където сега пиеше Търсе СЕО тук като се гледа в тоя форум
 
Последно редактирано:

Горе