h3tr1k Member 1 Ноември 2009 #1 Здравейте,хора. Търся човек който да ми кодира psd дизайните към wordpress & html и каквото може друго естествено. Трябва ми човек аз ще правя psd той да кодира да изкараме малко пара :lol::lol::lol:
Здравейте,хора. Търся човек който да ми кодира psd дизайните към wordpress & html и каквото може друго естествено. Трябва ми човек аз ще правя psd той да кодира да изкараме малко пара :lol::lol::lol:
contra Well-Known Member 1 Ноември 2009 #2 От: Търся Човек за кодиране Ако дизайните ти са умопомрачително добри и имаш готови, порядъчно платежоспособни клиенти, може евентуално и да има интерес...
От: Търся Човек за кодиране Ако дизайните ти са умопомрачително добри и имаш готови, порядъчно платежоспособни клиенти, може евентуално и да има интерес...
h3tr1k Member 1 Ноември 2009 #3 От: Търся Човек за кодиране за сега нямам клиенти дизаините вие ще прецените но сега имам уча адобе афтер ефектс и нямам време да ви правя показни дизайни ....
От: Търся Човек за кодиране за сега нямам клиенти дизаините вие ще прецените но сега имам уча адобе афтер ефектс и нямам време да ви правя показни дизайни ....
contra Well-Known Member 1 Ноември 2009 #4 От: Търся Човек за кодиране Е как да преценим без да скивнем нещо?
h3tr1k Member 1 Ноември 2009 #6 От: Търся Човек за кодиране тепърва ще се надяваме за сега сам изработил само 2 дизайна за клиенти :Д
От: Търся Човек за кодиране тепърва ще се надяваме за сега сам изработил само 2 дизайна за клиенти :Д
VPenkov New Member 3 Ноември 2009 #7 От: Търся Човек за кодиране Пусни ги поне с един watermark да видим.
D Dimitar New Member 8 Ноември 2009 #9 От: Търся Човек за кодиране Може да се направи нещо, ако искаш ми пиши ЛС