Търся безплатно изграждане на сайт в обществена полза. Без монетизиране.

О, знам. И не съм никакъв активист. И не съм бил. Просто мислех, че като имам два домейна .bg просто ми добавят и този. А и няма да тръгна да се бия с "големите". Т.е. няма да искам оставката на Б.Б., защото тогава ще стана един от масата , редом до МаяМа Нолова и Корнелия. И тогава ще е абсолютно безсмислено цялото начинание. Целта са ми малките гадове, които узаконяват нарушенията и ги правят възможни. Граждански контрол се казва. И ако контролираш малките-районни кметове, шефове на дирекции и т.н. , косвено принуждаваш "големите"-министри да се съобразяват. И би трябвало да редуцираме малките незаконности. Като подпорната стена на "Алепу".
 
Бате, .bg домейн и бг хостинг за сайт борещо и действащо срещу правителството в страната? Имам чувството, че ще успеят бързо да го съборят, ако започне да им пречи. Не ме разбирай погрешно, ще имаш много съмишленици, но такива действия, гледаш да нямат допирни точки с държавата. ;)

Колкото до идеята ти за сайт. Предполагам има доста голямо бъдеще, защото може би едно 99% от хората са много за тази идея. Ще е нужно доста силно да се пълни сайта, постоянно с проверени факти и съдържанието да е максимално коректно, защото ще имаш доста чести проверки. Сещам се за биволъ, който следят всички, който не го е страх да публикува доста тежки материали уронващи имиджа както на управляващите, така и всеки един злоупотребил със закона. Доколкото съм запознат при тази му популярност не се очаква нищо друго освен именно това - често да бъде притесняват екипа, собственика и т.н. Не казвам, че идеята ти е зле, напротив, но искам да знаеш и какво ще ти донесе....сладката страна е, че успехът няма да е само за проекта, но и за тези 99%, които споменах.

Медийното пространство в общи линии се контролира от определени хора, с връзки, пари и власт. Повечето медии разчитат на това. Една "независима" медия не би могла да оцелее, ако самоинициативно и целенасочено публикува, излъчва материали против тези хора - не само управляващите, но и бизнеса.
 
Прав си. И не мога да го оспоря. Но, не мога да търпя. И някъде там трябва да намеря баланса. И ме е страх, разбира се. И за мен и за семейството ми. Мисля. Може би не съм го измислил добре. Но, може би и това е някакъв минимален шанс за обединение(доколкото това е възможно). Щото 99% от хората хем са "за" и биха го подкрепили, хем някой все пак трябва да го направи, ама друг. И ако не преследваш/м политически интерес-кариера има шанс да стане. Както в началото на протестите против бай Дебелян за шеф на ДАНС. Казвам отначалото, щото те после доста се изродиха и започнаха да се раздават пари. Но в началото имаше всякакви хора, които просто не можеха да преглътнат "предложението!? за нов шеф на ДАНС". И бяха там, независимо от различията си по отношение: ляво-дясно, Русия, Европа САЩ и т.н. И за малко бяха свободно гражданско общество. Ще помисля още. Може би засега просто съм похарчил едни пари бадева, ама майната им. От друга страна твърде много хора не искат и не могат да търпят идиотщините повече. И пак са смесени от към политически убеждения и рецепти за управия. Не знам, и аз се самообърках. Ако решиш, премахни темата.
Поздрави!
 
Не, никой не може да търпи. Това е ясно. Няма две мнения. Всеки иска нещо, което не го обижда като гражданин, гледайки безхаберието и безочието на управляващите. Мисълта ми беше, че може би ограничаването с държавата, изграждайки го би бил добър подход. Като например да стопанисваш сайта тук. Виж ги занундите и арените, тия ги гонят от както се знам. :) Не са тук. Давам само съвет. Не че ще скочат веднага в началото, но може би при развитие ще се случи рано или късно. ;)

Темата ти е за политика. А там имаме и по-тежки. :) По принцип.
 
Страшна идея! Както гласи радио рекламата "Твоят сайт ще бъде следващият онлайн хит".

Успех в начинанието!

Очакваме предложения за направа на безплатни сайтове - Циганите на Сатурн, Тодор Живков е жив, Т(А)нчева президент и още куп яки проекти. Да го духа бате (Г)ойко, да го духа.
 
Успех в това начинание, за жалост си уцелил кофти компания гербаджииска, методи и любо (главните собственици на супермостинг)са дупе и гащи със гойко, (нека само да вмъкна, че в супера се следи взяка ЗАЯВКА, къде, кой, кога и защо дали е мейл, дали е логване в админпанел на САЙТА ТИ не на техния контролен панел все, всяка ПОСТ заявка) освен това ... абе грешно си подходил. Не ти трява .bg домейн, вземи нещо .sx вземи някой споделен хостинг от русия след това го прекарай през cloudflare, разкарай всички записи освен "А" записа поне да имаш малко анонимност сега не е толкова готино да викаш ей ме тук съм. Ок дръж на името си ползвай го но все пак. За жалост ако много почнеш да плюеш ще започнат да те натискат (свидетел съм на подобно нещо, как през дни те посещават в офис проверки заплахи и в един момент клякаш няма как) затова успех.
 
Интересно защо точно пост рекуестите се следят
 

Горе