Търся екип

bkltd

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Търся хора интересуващи се от компютърна безопасност и антивирусни продукти.
Сайта печели от афилиейт програма и продажба на реклама на представители на антивирусни продукти.
Възнагражденията ще зависят от приходите на сайта, количеството и качеството на работа. Сайта работи.
Не търся хора да ми свършат конкретна работа за конкретни пари, търся хора, които се интересуват от темата и ще развиват проекта активно.
Работата по сайта не е много, системата позволява удобна и бърза редакция. Търся хора или фирма (екип), изпращайте CV и портфолио на info antivirusni.bg
 
Последно редактирано:
От: Търся екип

Ама колко готини теми има тая сутрин :)
Аз не се интересувам, ама комшията ми Гойчо само за антивирусни си мисли докато пасе козите на къра. Много е заинтересуван. СV-то му е 1 ред - от както се е родил все кози пасе, но много е запален по темата, още повече го интересува кога може да започне да получава от приходите на сайта. :lol:
 
От: Търся екип

Вечно има по някой шаран дето се опитва да лови шарани.

Ясно и по същество: Предлагаш някой да работи без пари или срещу някакви неясни стотинки и очакваш сериозно отношение? Я вземи си попрегледай обявата и я редактирай овреме
 
От: От: Търся екип

Никой не предлага да се работи без пари, парите ще зависят от количеството и качеството на работата.
 
От: Търся екип

Ясно. Възнагражденията ще зависят от доброто ти настроение. :)
 
От: Търся екип

Напротив, схемата е много прозрачна и проследима. Който се интересува може да пише на мейла. Всички приходи от сайта са ясни и се виждат от сътрудниците. Няма нищо скрито. Търся хора, които се интересуват от темата и им е интересна.
 
От: Търся екип

ОК бе душа - дай цифра и не ми излизай с врели некипели за проценти от продажби, защото автоматично започват едни ама ...ако...когато...в случай, че...евентуално

Ще ти дам няколко жокера за размисъл:

Представи си в твойта биг интернешънъл уорлдуайлд къмпъни влиза някъв пич и смело заявява "яляте да ралтите с меня щот имам гинялнъ идейъ и шгидилим гат има кинти". Ти какво правиш?
а) скачаш, глътваш кафето, събираш с един замах всичко от бюрото си в първия попаднал кашон и рипваш след месията?
б) къде от куртоазия, къде от хрупащия съзнанието ти червей на съмнението започваш да задаваш въпроси "Ама аджеба за ко иде реч?", "Ами какво трябва да се прави?", "Ами все пак какви са гаранциите, че проектът ще е успешен?", "А, какви са гаранциите, че просто няма да си изгубя времето?" и други екзистенциални въпроси
в) отправяш искрени и настоятелни препоръки към натрапника да извъши брутално сношение с най-близката си роднина от женски пол по възходяща линия, съответно в най-тясното и отвърстие

Ако нещо ти е бъгясал процесора ще ти го преведа - кой си ти? фирма? известен гуру в областта? каква е гаранцията, че работата с теб не е просто губене на време? Имаш ли идея колко такива като теб минават седмично през този форум и всеки носи "нова иновативна идея" и е окрилен от ентусиазма на откривателя?
 
От: Търся екип

Не мисля, че това трябва да е публично. Няма гаранции за нищо в Интернет. Сайта печели от афилиейт програма и продажба на реклама на представители на антивирусни продукти. Работата на сътрудниците е напълно измерима, като време и обем. Приходите са прозрачни за сътрудниците. Не търся хора да ми свършат конкретна работа за конкретни пари, търся хора, които се интересуват от темата и ще развиват проекта активно.
 
От: Търся екип

Ми ок, веднага след обедната молитва, мятам самарите на магарето и ще те следвам по твоя път през обетованата земя не 40 а 400 лета ако трябва.

Сполай ти с мисията!
 
От: Търся екип

Добре бе г-н Кирилов,
Толкова ли беше трудно да направиш един копи/пейст на обявите, дето си ги сложил на сайта? Или така направено по-тайничко, ще ни се стори сякаш ще ни се изливат отгоре реки от мед и масло?
Що не драсна два реда - търся си редактор, блогър и СЕО за една сателитка на един друг мой сайт за продажба на антивирусен софтуер? М? Почнах преди две седмици, нямам представа какво ще стане, ама имам подкрепата (и финансова) на братушките и има надежда да се развие проекта. Тъй по-може да ти се навие някой да работи ангария половин, една година.

btw. Предлагаш "Граждански договор". Той предполага заплащане за свършена работа. Я кажи по-подробно как ще го обвържеш с продажбите? Че съвсем ме заинтригува :)
 
От: Търся екип

Не ми трябват хора да ме следват, трябват ми равноправни участници в проекта. Наемните работници не са ми интересни. Ако ми трябва на някой да му местя мишката зорлем и само да го питам колко да му платя, нямаше да търся тук.
 
От: Търся екип

Най-добре е да не е граждански договор, предпочитам хора с фирма. Ясно е как се обвързва с продажбите - получава се процент от продажбите (пълна статистика).
 
От: Търся екип

Равноправни за проекта. На сайта няма директни продажби, той си се развива отделно. Не е сателитка, няма как да е - афилиейт витрина е.
 
От: Търся екип

"Афилиейт витрина" на другия ти сайт :lol:
Що ни правиш на балъци?

SEO

Post a Vacancy | My Vacancies

General:
Пол - Any
Образование - Any
Опит - Any
Вид заетост - Граждански договор
Job Description:
Ако имате желание да специализирате SEO в сферата на компютърните технологии и имате смелостта да уменията Ви да се оценят от конкретните резултати. Имате възможност да се включите в проекта Antivirusni.bg, ще се запознаете с невероятните възможности на CMS Bitrix и модула за SEO създаден с консултациите на Ашманов и партньори.
Employer:
Antivirusni.bg
E-mail: info antivirusni bg
Телефон: 0887336370



Блогер

Post a Vacancy | My Vacancies

General:
Пол - Any
Образование - Any
Опит - Any
Вид заетост - Граждански договор
Job Description:
Имате желание да пишете интересни статии на тема антивирусни програми и компютърна безопасност. Получете свое откриваемо място в Интернет и получавайте доход от Вашия труд.
Employer:
Antivirusni.bg
E-mail: info antivirusni bg
Телефон: 0887336370


Редактор

Post a Vacancy | My Vacancies

General:
Пол - Any
Образование - Any
Опит - Any
Вид заетост - Граждански договор
Job Description:
Интересувате се от темата - антивирусни програми и компютърна безопасност. Желаете да следите постоянно всички новини в тази област. Имате работни умения за превод от руски и английски. Направете хобито си част от източниците на доходи и се включете към екипа на Antivirusni.bg
Employer:
Antivirusni.bg
E-mail: info antivirusni bg
Телефон: 0887336370

DOMAIN NAME: antivirusni.bg
requested on: 20/07/2011 16:20:31.17849 EEST
processed from: 20/07/2011 16:20:32.377126 EEST
activated on: 21/07/2011 13:40:10.902167 EEST
expires at: 20/07/2012 00:00:00 EEST
registration status: Registered

REGISTRANT:
BORISLAV KIRILOV EOOD
bul. Tsar Osvoboditel 41 et. 2
PIRDOP, 2070
BULGARIA

Domain Name: SOFTKEYBG.COM

Registrant:
Borislav Kirilov
Borislav Kirilov (bkltd bkltd com)
Tzar Osvoboditel 41 et 2
Pirdop
Pirdop,2070
BG
Tel. +359.887336370

DOMAIN NAME: softkey.bg
requested on: 20/07/2011 16:26:01.739799 EEST
processed from: 21/07/2011 13:46:30.688 EEST
activated on: 21/07/2011 13:46:30.688 EEST
expires at: 20/07/2012 16:26:02.262481 EEST
registration status: Registered

REGISTRANT:
BORISLAV KIRILOV EOOD
 
От: Търся екип

Не правя никого на балък, афилиейт витрина на един раздел от другия сайт и то с възможно най-големия процент комисионна (дилърска). Всичко е много прозрачно, но ми трябват хора, които се вълнуват от темата.
 
От: Търся екип

толкоз ли беше трудно да спестиш всичките тия разследвания на тео?

аз няма да обсъждам условията - всеки има глава на раменете си и сам си решава дали, кога, за кого и при какви условия да бачка

Честно казано bkltd, с едно семпло представяне шансовете да си намериш хора са много по-големи. Не можах да разбера защо трябва да ти вадим с ченгел думите от устата.

М др една идея ако не възразяваш - не знам защо търсиш съдружници за афилиейт сайт, а не си търсиш просто афилиейти - далеч по-малко главоболия, афилиейта е пределно на ясно, че колкото работи толкова ще получи и т.н. и т.н
 
От: От: Търся екип

BullBlogger афилиейт програмата не е спирала да работи от самото пускане на сайта (2004). В момента пускам витрина за най-продаваните софтуерни продукти на пазара с възможно най-големия процент комисионна. Трябват ми активни хора, които да се интересуват от темата. Благодаря все пак за съвета. Не съм нов във форума, но далеч не съм активен. Прегледах доста теми, съжалявам, че не отговарям точно на "дрес кода", ама не стреляйте по пианиста - той толкова си може :)
 

Горе