Търся изработка на лого в 3 варианта

От: Търся изработка на лого в 3 варианта

Е като е убав да се метам и с двата крака у блатото ли? 8)
 
От: Търся изработка на лого в 3 варианта

Ето какво направих за strana, но още не е дошъл онлайн да го види ;d

logobankeubgruco&#11.jpg
 
От: Търся изработка на лого в 3 варианта

Извинявай, бях го видял, но съм се заблудил, че вече съм ти отговорил на ЛС. Купувах имот тази седмица и под напрежението съм пропуснал да проверя дали го има в изходящи, за което се извинявам.

Бях решил да изчакам твоето предложение като изключение, тъй като съм доволен от предишното лого, което ти бях поръчал, както и от някои в темата ти. Рагледахме твоя проект веднага, щом бе получен на ЛС, но решихме да одобрим този на предишния кандидат, тъй като по-точно отговаряше на изискванията ни.

Още веднъж се извинявам за забавилия се отговор, а след новата версия на форума има и някакво забавяне на уведомленията за ЛС по мейл, та не съм ги гледал внимателно тези дни, така че без да искам съм останал с впечатление, че съм пратил отговора на ЛС, а всъщност само съм го бил написал.
 
От: Търся изработка на лого в 3 варианта

Ако все още Ви трябва лого, с което ще Ви запомнят- да има хармоника между сайтовете Ви, да бъде уникално и красиво, спокойно можете да разгледате портфолиото ми- www.a-nikolov.com , качил съм част от работата си. Ако ви харесва това което правя, или пък сте заинтересован за цената, можете да ми пишете на скайп: a.dizain1 ,
и-мейл: [email protected] и GSM: 0889811854 .
С поздрави, Атанас!

Остана и едно хоро да труснем :)
 

Горе