Търся инвеститор / съдружник / партньор за бизнес - иновативно производство

pa_lta

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
12   0   0
Доста се чудих дали изобщо да пиша тук или да карам с приятели, познати, но най-много съм го ял от последните, та да видим как ще стане с непознатите 8)
Да кажа 2 думи за мен - пресен съм във форума, но мога да гарантирам за себе си с офлайн бизнес, имам известни познания в оптимизирането и популяризирането на единствения ми засега сайт, свързан с моя бизнес! Идеята съм я споделил с двама колеги тук, но мисля, че по-голямата й популярност няма да навреди - за сега само сме си говорили общи приказки с тях, та не се отмятам от никакви уговорки! "Този след локомотива", не съм се отказал да дойда и да поговорим в София, просто опипвам и местната почва по изброени по-долу причини!
Става дума за врата, която няма аналог на пазара, не само в БГ- оптимизацията, която съм направил оставя другите подобни на класи след нея, а цената й (по-скоро себестойността) е доволно в пъти по-ниска от подобните й!!! А за цената... можем да я продаваме и колкото конкуренцията с 200+ % печалба

С няколко думи:
ЩЕ започвам производство /на базата на поръчка- изработка/ на малко "по-различни" интериорни в р а т и в ценовия диапазон от 250 до ...


Защо са "по-различни":
1. Ще са иновативни заради един от материалите включен в крилото.
2. Този тип врати стартират от 400 лв. с касата при конкуренцията /проверил съм я за Пловдив- реални магазини и онлайн позиционираните фирми от цялата страна- запитване по тел/
3. Променил съм един от възлите във вратата с много по надежден и с по-добри качества елемент.
Има и нещо друго много важно, което отличава тези "порти" :wink: от останалите, но по обясними причини, ще го премълча за сега:!:

Кого търся?!! Някой, който:
А. е от филибето или околията - реалното производство, избора на материали и др. го изисква, поне при старта, да не говорим за първоначалното стиковане:beer: на идеите ни!
Б. да е завил поне два винта в живота си и ако може да не са излезнали от другата страна/ знаещите какво е винтоверт и перфоратор са с предимство/
В. да поназнайва "малко" от SEO, SMM и имащ поне малко опит с няколко свои или чужди проекта
Г. е с достатъчно свободно време за това предизвикателство- офлайн и онлайн

Защо не го направя сам??? Не защото искам да разделя риска с някой- за мен такъв /риск/ няма, а защото няма да мога да се разкъсам на няколко места- реален магазин, производство, избор на още по хубави и евтини материали, онлайн маркетинг и оптимизиране! И още една причина- основния ми до сега бизнес-външна реклама е в застой!

Как ще дойдат парите: /Б, ще прощаваш, но ще ползвам малко от това, което ти писах, че времето напредна- 21:52/
Д. започване на производство извън столицата- в Пловдив- ниска цена на труд /за по- нататък/ и наеми , производствено помещение и мострена зала-магазин, където всеки да може да се убеди в качествата на системата и да оцени невероятните материали като усещане и визия използвани за външната изработка на крилото и касата!
Е. Сайт-стилен, лек и функционален- при избор на вид материал за изработка и съответния цвят да се променя цвета и на вратата в същата страница, а не да се отива на нова такава освен ако не кликнат на "повече инфо за материала" водещ до много и подробни статии по въпроса, видео и инфографики /благодаря, Б:beer:/
Ж. Сериозна Фейсбук страница- ежедневно ъпдейтвана с интересни статуси за дома, интериора, красиви къщи... и забавни такива /статуси де, пък може и къщи :)
З. Онлайн реклама докато "точка И" даде резултат
И. Добро СЕО с много статии в подходящи блогове, форумни запитвания и съответни теми за такива врати и т.н.
К. Блог към сайта- още статии за дома, материалите на вратите и т.н.
Л. Офлайн реклама- тук освен в производствения цикъл и всички онлайн предизвикателства, се намесвам аз!

Това е за пред всички, останалато на ЛС/PM и на живо :beer:
Какво съм свършил до сега - пак там!
Ако има разминаване между точките от А до Г, но съм ви заинтригувал- пишете!
Търсената сума от партньора/инвеститора е 3000- 10 000 лв!
Уточнявам- до момента са ясни само нещата с материалите и намерено производствено помещение и магазин!
Сайт все още няма!

Благодаря, ако все сте стигнали до тук! В темата приемам предложения, съвети и идеи за мен и бъдещия ми партньор как още по-добре да се популяризираме и да оптимизираме целия проект в отделните му аспекти! Ако мислите, че вече всички ще наблягат на пердетата или големите камъни вместо врати - не се колебайте да ме наречете луд!8)
 
Последно редактирано:
От: Търся партньор за нов онлайн/офлайн проект с две НЕ леви ръце

Тъй като запитванията са само 2 - едно от бъдещата конкуренция :wink: и от един ентусиазиран колега с къси финансови позиции в момента :cry: - Ви давам възможност да оспамите :) темата с коментари къде бъркам?:oops:
Вие сте...
П.П. Не си променям предишния пост, че стана дълъг като договора ни за присъединяване към НАТО :wink:
 
От: Търся партньор за нов онлайн/офлайн проект с две НЕ леви ръце

Щом ще спамиме...да почвам тогава :)

-Не си написал (поне в началото), че искаш и ФИНАНСОВО партньорство
-Изискваш критерии от тоз партнер, които силно намаляват кръга от потенциални такива. Най-малкото географското им положение. Представяш ли си, че може да нема и ни един в тоя форум, който има някакъв опит от врати еле па и от винтоверт от филибето :wink:
-Инвестицията си е рискова, тъй-като не си запознал в детайли какво наистина ти е предимството.
-Не си споменал нищо за СИГУРЕН пазар

и повече ме мързи да пиша...ама има и още :)
 
От: Търся партньор за нов онлайн/офлайн проект с две НЕ леви ръце

И мен ми минава мисълта, че може и да няма някой по-отворен из форума, който да е сръчко и от Плд или околията! :oops:
А,аааа, за "опит с врати" не съм писъл :twisted:, за винтоверта беше по-скоро метафорично, щот някой книжен малък цвърчащ бозайник, не би ме рзбрал /нищо лично- някой да не се припознае:confused:/, камо ли да ми бъде от полза! Еми, как да кажа какво е предимството като докато ние се усетим каква да е цветната схема на сайта и някой вече спретнал поточна линия с иновативния и уникален продукт?!? :cry: Казвам на лично повече и на :beer: почти всичко!!!
Сега с този "СИГУРЕН пазар" много ще разводним нещата, май - то дефиниции, разбирания, КРИВОразбирания... А иначе горе съм писал за евентуалната цена от която можем да стартираме базовия продукт, справка направете в магазините за китайски, дори, врати- ние сме повече от конкурентноспособни с нашата цена, качествени български и италиански материали и ръчна изработка, и произведено в България. За това дали хората ползват врати-
Ако мислите, че вече всички ще наблягат на пердетата или големите камъни вместо врати - не се колебайте да ме наречете луд!8)
Друг, друго :?:, че "вземи ме, фърли ме" /copypaster го домързя :)
 
Последно редактирано:
От: Търся партньор за нов онлайн/офлайн проект с две НЕ леви ръце

Еми виж колко шашаво пишеш (тва към другото дет одеве ме мързеше), как да ти фърли некой 5К за нещо дет не се знае-знае ли се :beer:

Иначе аз съм отворен за всякакви офлайн бизнеси, който могат да бъдат подпомагани от онлайн такива :wink: Ама не съм ни от там, ни от околията...

Аз за тва са съм в графа спамери :D
 
От: Търся партньор за нов онлайн/офлайн проект с две НЕ леви ръце

Че аз не искам някой да ми метка нещо без да е сигурен в това, което ще правим! Искам да има парата или да може да я осигури в кратък срок, да отговаря на повечето от другите условия и като се видим... всичко ще се изясни! Аз ако не успея да го убедя, плащам софрата! ОБЕЩАНО! За това искам да е що годе технически грамотен, за да може да разбере каквото му говоря /обща техническа култура и поне една сглобена корпусна мебел, пък било то и шкавче е достатъчно/
 
От: Търся партньор за нов онлайн/офлайн проект с две НЕ леви ръце

И що в тва филибето си се заинатил?

Ако смяташ, че все пак София е по-голям пазар и по-удобно от към много неща - помещения, транспорт, матриали, инфраструктура, калабалък и тн, може да се видим. - Пари се намират, ентусиазъм още повече. Опит също. Определено с две десни ръце или най-малкото една дясна :D Сайт мога да направя уникален. Оптимизация също - имам сайтове за врати. Не съм мързелив и прочие четки :) А и обичам производството и донякъде частичната пазарна независимост произтичаща от него :wink: За всичко останало има масте... опа лично съобщение :)
 
От: Търся партньор за нов онлайн/офлайн проект с две НЕ леви ръце

Ще си позволя да цитирам какво съм ти писал на ЛС, за да не реши някой, че съм съгласен с последния ти пост! През телефона пиша, за това не ми се рисува долното и тук!
Ако смяташ, че все пак София е по-голям пазар и по-удобно от към много неща - помещения, транспорт, матриали, инфраструктура, калабалък
1. По-голям пазар ли?:evil: Нещо ме гъбаркаш май,а? :lol:
Че то там е половината население на България, да не говорим, че вече, не 50% от всичката пара, ами дори 80% са там! Ако не съм писъл в темата- магазина в София е първото нещо, което ще направя след като СЕО-то даде някакви резултати и тъкмо ще са се стиковали нещата, че стане ясно дали местоположението на магазина в Плд, който смятам за начало да е на непопулярно място /малък до среден клиентопоток/ ще е от значение! Т.е. дали само сайта и офлайн рекламата ще се справят с добри продажби или ще трябва и добра локация=> къде ще е магазина в София!
2. И какво им е удобно на вашите помещения- тук няма ли? А в София има ли за 150 лв и леко освежаване- боя, 70-80 квадрата производствено помещение + стая за почивка или офис+ магазин 15 кв.м. ????? То и тук няма ама аз го изрових този и само чакам да съм наясно с кого ще ги върша нещата или сам и пиша договора с наемодателя!
3. Траспорт- ако магазина е в някой МОЛ, а склада по кварталите или селата около Сф, за колко време ще се транспортираме от рдно място до друго, че след първите две ходения до адрес, който и да го прави- аз, ние вие, те, ще е ебати разходката до другия адрес на другия край, първо всичко трябва да се стикова, да се разхвърлят стотина врати за 3 месеца и напролет сме/съм в София!
4. Материали има и в Плд, намерил съм почти всякакви варианти!

Та какво казваше да почваме в София, а???:)
П.П.
Д. започване на производство извън столицата- в Пловдив- ниска цена на труд /за по- нататък/ и наеми , производствено помещение и мострена зала-магазин
Ако трябва нещо да се променя в движение 500лв. грешка в Пловдив, няма да е същото като 1500 в Сф. /това са наемите за магазин и производствено помещение в на-добрия случай за 3 месеца/
 
Последно редактирано:
От: Търся партньор за нов онлайн/офлайн проект с две НЕ леви ръце

А аз няма да си цитирам моето ЛС, а просто ще отбележа, че не мога да се занимавам с Пловдив, било и само в началото :)

Но ако наистина имаш хубав план за действие, сериозен опит с пласмент, и това "предимство" за което още не си споменал (далаверският матриал), не виждам причина да не намериш сериозен партньор от Пловдив. Можеш да търсиш такъв и чрез други начини - тоя форум не е единствен на света :wink:
 
От: Търся партньор за нов онлайн/офлайн проект с две НЕ леви ръце

С един куршум 2 заека- наай-накрая намерих себе си и партньора си едновременно :D
И сам войнът е войн!
От тук нататък ако някой е заинтересован има само свободни места за инвеститор/и и помагачи :wink:
 
От: Търся партньор за нов онлайн/офлайн проект с две НЕ леви ръце

Пич.... кажи си, че искаш човек да продава , представи продукта хубаво и ще се навият хора.
 
От: Търся партньор за нов онлайн/офлайн проект с две НЕ леви ръце

Там е работа, че дистрибутори, за сега, не ми трябват, че има шанс за копи- пейст на иновациите по вратите, та това когато вече съм завъртял онлайн машината, а още малко инвестиция и/или помощ... в производството и онлайн популяризацията, но за нея по-късно във фрийленсър секцията!
Пич.... кажи си, че искаш човек да продава , представи продукта хубаво и ще се навият хора.
 
От: Търся партньор за нов онлайн/офлайн проект с две НЕ леви ръце

Toва са глупости - представи си продукта както трябва и го продавай на уебмастери да го продават на базата на дропшипинга. Скъсай си гъза и си дооформи нещата сам, най-добре.
 
От: Търся партньор за нов онлайн/офлайн проект с две НЕ леви ръце

Toва са глупости - представи си продукта както трябва и го продавай на уебмастери да го продават на базата на дропшипинга. Скъсай си гъза и си дооформи нещата сам, най-добре.
Не са глупости, но не ми се спори! Сигурен съм, че ми даваш тези съвети защото просто искаш да ми помогнеш:), НО:
1. Вратите не може да се продават само онлайн:
А. без подкрепата на местен/ от където е клиента/ магазин, защото материалите им - МДФ-а и ХДФ-а, за не базовите врати са по-специални като текстура /релеф и т.н. и трябва да се видят, за да бъдат оценени!
Б. изискват по-специален монтаж и първо хората, които ще се занимават с това в другите градове ще трябва да се научат...
2. Има още много, но не виждам смисъл да коментираме сега!
 
Последно редактирано:
От: Търся партньор за нов онлайн/офлайн проект с две НЕ леви ръце

Здравей pa_lta

Понеже току що се регистрирах и не мога да изпращам лични съобщения, затова съм принуден да пиша тук

А. От Пловдив съм
Б. Не се занимавам с дърводелство, но от много години се занимавам с металообработване. Сравнително често правя разлика между видия и пирон
В. за SEO съм чувал, но с другите определено нямам опит. Мога да подкарам повечето свободни CMS системи, но на чисто аматьорско ниво
Г. не разполагам с много свободно време през деня, но това може бързо да се промени ако има смисъл

Това по-горе са лошите неща. Добрите ще ти ги напиша ако решиш да ми пишеш един имейл на pe6ko1231 [at] abv.bg и най-вече предпочитам да ги говорим на живо

този имейл не ми е основен и го ползвам сравнително рядко, но не искам да разкривам повече информация на широката публика затова ме извини ако не ти отговоря веднага
 
От: Търся партньор за нов онлайн/офлайн проект с две НЕ леви ръце

Ако не е станало ясно, вече търся и само инвеститори. Нарочно не съм регистрирал още фирмата, за да не продавам/ прехвърлям дялове после, а да може още в самото начало по-сериозните такива(инвеститори)- като суми, да бъдат и съсобственици!
 
Последно редактирано:
От: Търся инвеститор / съдружник / партньор за бизнес - иновативно производство

Здравей! Аз също не мога да изпратя лично съобщение, затова накратко ще пиша тук. Проявявам интерес към предложението, мисля че има какво да обсъдим.
1. От Пловдивска област съм.
2. Не съм се занимавала с мебели, но имам представа от това, което е нужно.
3. Поназнайвам някои неща от изброените :)
4. Имам доста свободно време, макар че участвам и в друг бизнес, но затова може да говорим при евентуална среща.

Ако все още търсиш човек, можеш да пишеш на лично.
Благодаря!
 
От: Търся партньор за нов онлайн/офлайн проект с две НЕ леви ръце

Фирмата от подписа ми в Гугъл и ... звънни
:wink:
Все още търся, @Кемилева! :)
Следните грешки се появиха,след като това съобщение беше изпратено
Kemileva has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
8)
 
Последно редактирано:
От: От: Търся партньор за нов онлайн/офлайн проект с две НЕ леви ръце

Ако не е станало ясно, вече търся и само инвеститори. Нарочно не съм регистрирал още фирмата, за да не продавам/ прехвърлям дялове после, а да може още в самото начало по-сериозните такива(инвеститори)- като суми, да бъдат и съсобственици!

Не знам при другите как е, но според мен ще е трудно някой да се довери на напълно непознат човек и да инвестира няколко хиляди във фирмата на база идеи само. Може да си много съвестен, но е пълно с измамници и всеки се пази вече.

Друг е въпроса ако инвестирора е човек който те познава отдавна.
 

Горе