Търся си идеи за интересни фичъри за Wordpress хостинг, които биха били полезни на агенции и хора с повече от 5-6 сайта.
Засега съм добавил каквото съм преценил на база обратна връзка от текущи клиенти, но ми се иска да чуя мнението на някои от потребителите тук. Често и в най-негативните коментари има по нещичко.
Отворен съм към всичко, което би ви спестило време.
Към днешна дата работещите фичъри са:
- Напълно изолирани един от друг сайтове. Всеки върви в изцяло собствена среда в нещо като мини VPS.
- Стейджинг с един клик.
- Redis.
- opcode.
- sFTP за управление на файловете.
- Изпращане на транзакционни писма (поръчки, регистрации, системни Wordpress нотификации) чрез интегрирана система.
- Статистики за трафик, сторидж, използвани ресурси, изпратени писма.
- Управление на php
- Вграден CDN.
- Защита от различни популярни атаки и управление на настройките.
- Джобове за wp-cron.php отделно къстъм скриптове.
- Управление на админ креденшъли и логин акаунт за сайтовете.
- Криптиран бекъп на сървър в друг дейта център. Като бекъпите не се броят към заетото място.
- Автоматични ssl сертификати.
- Миграции от друг хост с няколко клика без даунтайм чрез автоматизирана система.
- Детайлни логове.
- Интеграция за управление на DNS през SDK-то за някои от по-популярните провайдъри.
- Интеграция с Google Workspace и Zoho. Не ми се занимава да хоствам email.
- Функция за промяна на db prefix с един клик.
- Перформънс профилинг на заявките към php и базата за да може през контролния панел клиентите лесно да виждат какво точно товари сайтовете.
- Плъгин за автоматична миграция.
Засега съм планирал интеграция с git и конзолно управление през терминала в стил Vercel (пускане/спиране на сайтове, смяна на настройки и др.).
Като цяло идеята на платформата е много от нещата, които по принцип се правят с добавки или ръчно тук да стават през контролния панел или автоматично от нас. Например няма нужда да си губите времето кеширащи с и оптимизиращи добавки.
Засега съм добавил каквото съм преценил на база обратна връзка от текущи клиенти, но ми се иска да чуя мнението на някои от потребителите тук. Често и в най-негативните коментари има по нещичко.
Отворен съм към всичко, което би ви спестило време.
Към днешна дата работещите фичъри са:
- Напълно изолирани един от друг сайтове. Всеки върви в изцяло собствена среда в нещо като мини VPS.
- Стейджинг с един клик.
- Redis.
- opcode.
- sFTP за управление на файловете.
- Изпращане на транзакционни писма (поръчки, регистрации, системни Wordpress нотификации) чрез интегрирана система.
- Статистики за трафик, сторидж, използвани ресурси, изпратени писма.
- Управление на php
- Вграден CDN.
- Защита от различни популярни атаки и управление на настройките.
- Джобове за wp-cron.php отделно къстъм скриптове.
- Управление на админ креденшъли и логин акаунт за сайтовете.
- Криптиран бекъп на сървър в друг дейта център. Като бекъпите не се броят към заетото място.
- Автоматични ssl сертификати.
- Миграции от друг хост с няколко клика без даунтайм чрез автоматизирана система.
- Детайлни логове.
- Интеграция за управление на DNS през SDK-то за някои от по-популярните провайдъри.
- Интеграция с Google Workspace и Zoho. Не ми се занимава да хоствам email.
- Функция за промяна на db prefix с един клик.
- Перформънс профилинг на заявките към php и базата за да може през контролния панел клиентите лесно да виждат какво точно товари сайтовете.
- Плъгин за автоматична миграция.
Засега съм планирал интеграция с git и конзолно управление през терминала в стил Vercel (пускане/спиране на сайтове, смяна на настройки и др.).
Като цяло идеята на платформата е много от нещата, които по принцип се правят с добавки или ръчно тук да стават през контролния панел или автоматично от нас. Например няма нужда да си губите времето кеширащи с и оптимизиращи добавки.