Търся мнение за хостиг услуги от cwhsolutions

bgtifo

Well-Known Member
Някой ползвал ли е услугите им и може ли да ми каже нещо повече за тях. Доста странни ми изглеждат всичките им оферти както и съпорта им от един човек, който от време на време е онлайн. Моля ако някой има впечатления да сподели с мен дали си заслужва да се занимавам с тях защото определено офертите са примамливи, предлагат ми отстъпки, пробвах фрий хоста им съм доволен но има нещо, което ми обягва и не знам какво е.

Проверих в гугъл но така и не успях да намеря някаква актуална дискусия относно тях. Намерих ги в форума на digital point това, което ми направи лошо впечатление е, че човекът който беше постнал линкове имаше пет мнения и бе баннат.
 
Предполагам имаш предвид cwhsolutions.com? Не мога да кажа, че имам каквито и да е било впечатления, но такива компании винаги са ме отблъсквали, не заради друго, ами защото е неясно до колко може да се разчита. Защо:
1. Домейна им е регистриран едва преди 3 месеца, все още не са показали какво могат и какво не.
2. Няма нито едно ревю в webhostingtalk, даже дори не са споменати - т.е. почти никой от бранша не ги е чувал.

Плюса им е, че цените им наистина са доооста ниски. Евентуално в скоро време ще ги тествам за някой друг сателит. То долар на месец не е заплащане :)
 
От: Търся мнение за хостиг услуги от cwhsolutions

В webhostingtalk никога не се споменават добри компании :) въобще не е критерий този webhostingtalk за нищо камоли за ревю на услуга. Относно сайта, който си писал:

http://www.cwhsolutions.com/contact.php

Без адрес и телефон какво да ти говоря ...
 
От: Търся мнение за хостиг услуги от cwhsolutions

Забавни цитати..
99.9% Network
Uptime Gauranteed
С тия цени ако не слагат на един node по 5к сайта, то па на! Не бих рискувал дори wp блог, най-много някакъв сайт със статични странички.
 
Последно редактирано:
Re: От: Търся мнение за хостиг услуги от cwhsolutions

В webhostingtalk никога не се споменават добри компании :) въобще не е критерий този webhostingtalk за нищо камоли за ревю на услуга. Относно сайта, който си писал:

http://www.cwhsolutions.com/contact.php

Без адрес и телефон какво да ти говоря ...

Виждам някаква тенденция да ми опонираш във всяко твое мнение, ама я да си задам и аз един въпрос. define:добри компании?
Има предостатъчно ревюта на добри и лоши компании, малки и големи. Все пак е форум и СЕ споменават от потребителите, явно не отделяш достатъчно време във форума за да го видиш.
Пример 1
Пример 2
Пример 3
И именно с изчетени доста ревюта там, се навих да си наема ВПС от сегашния ми доставчик. Вече съм повече от половин година там и съм много доволен от предлаганата услуга.

Та въпроса все още е на дневен ред define:добри компании.
 
От: Търся мнение за хостиг услуги от cwhsolutions

Не се нуждая от поддръжка, и за мен добри компании са със 100% ъптайм, без мрежови проблеми. Повечето от ревютата там извинявай са от хора, които даже не знаят какво е хостинг. Много пъти се оказва точно обратното оставаш разочарован от много хвалени компании и си много доволен от оплювани такива. Единствения начин е да си купиш услугата и да я изпробваш. Почти всеки предлага на днешно време безусловно връщане на заплатената сума за хостинг до 30тия ден.

Някои компании, които ползвам и съм убеден в качеството им:

www.softlayer.com
www.limestonenetworks.com
www.leaseweb.com (малко бавна поддръжка)
www.hetzner.de
www.bhost.net (малко бавна поддръжка)
 
Това за поддръжката нещо не ми стана ясно, но ще мина на останалите точки.

1. След като си в този бизнес, трябва да си разбрал, че НЯМА хостинг компания, която да гарантира 100% ъптайм. Такова животно не съществува в този бранш по простата причина, че никой не може да го гарантира.
Тук става въпрос за техника, която с течение на времето се изхабява (амортизира), което означава, че през определен период от време трябва да премине през scheduled maintenance за подмяна на хардуер и обновление на софтуер, както и за кратка диагностика с оглед предотвратяване на бъдещи проблеми за клиентите си.
2. Мрежовите проблеми също не са изключени по простата причина, че отново говорим за хардуер, както и външни фактори като флуд към мрежата, блеклистване на цели класове мрежи, заради 2ма потребители ползващи 4 ип-та за спам.

По останалото - доста от ревютата, които пък аз съм чел са от хора които знаят какво е хостинг, знаят какво е VPS, знаят какво е процесорна квота и знаят как може да се гарантира процесорно ядро на впс потребител.
Още повече пък, че доста голяма част от ревютата са писани от конкурентни фирми с цел подобряване качеството на услугата за потребителите.

И след като си на мнение, че в webhostingtalk не се споменават добри хостинг компании - защо не се регистрираш там и не предложиш услугата си? Все пак има доста търсения на ВПС/Деди в ЕС, а Германия където колокираш (наемаш машини) спада в това понятие.

Ето за пример делта.бг е препоръчвана там.

И ще ме прощаваш, но 30 дни, определено не са критерий за качество на услугата. Случвало ми се е 2 месеца да нямам никакви проблеми, а третия да си чупя главата с излишни бакии създадени от доставчика на услугата (да те също наемаха от хетцнер).

Та хайде моля ти се, не с такива мнения. Ако се поразровиш, че забележиш, че има доооста големи хостинг компании там, с дооста добри ревюта и още повече клиентска база.
 
От: Търся мнение за хостиг услуги от cwhsolutions

Компаниите, които съм посочил ползвам над 12 месеца и ъптайма е 100% (на сървърите и мрежата). Предвидените ремонти не ги смятам за ъптайм. Прав си, че не може да предвидиш всичко, но при Хетзнер специално получаваш отговор моментално, съжелявам за лошия ти опит с тях/техен реселър. Имам регистрация в WHT от 2006, но за в момента не смятам да предлагам услуга там.
 
От: Търся мнение за хостиг услуги от cwhsolutions

Мене ми стана малко смешно защото исках да пробвам free hosta за едно малко сайтче като избрах Free plan 1 250 МБ кутии и прочие ... От както започнах обаче от съпорта им ме рекетираха да сложа банер в футъра, някакви реклами от bidvertiser и някакви други подобни истории. За пръв път от както се занимавам с разни сайтове и хост случвам на подобен тип отношение. Подробно ме разпитваше как смятам да популяризирам сайта си, искам ли да ми инсталира уърдпрес понеже стила ми бил остарял, става ли да сложа и няколко допълнителни текстови линкове към мойте статии и още какви ли не глупости, накрая естествено се ядосах и изтрих всичко. Сега се чудя обаче дали не съм направил грешка вместо да си ъпгрейдна акаунта и да си платя.

Може ли да ми предложите някой добър хост намиращ се извън България, който да предлага добри цени но да не е bluehost или hostgator.
 

Горе