Търся някой да ми набави около 5000 фена

webstil

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
28   0   0
, но имам няколко изисквания:
1. Феновете да са българи, не търся друго таргетиране, но просто да са българи
2. Да са профили, които се ползват наистина. Добавяли са ми и такива, които изобщо не са активни, файда от такива нямам изобщо, нито харесват, нито споделят. А страницата ми е такава и с такова име, че повечето които попаднат в нея няма да искат да се отпишат, а ще си останат там, нещо като общност е. А не например: Онлайн магазин за..., което е таргетирано и хората се нервят, че са ги добавили там..
3. Феновете да се добавят в период от 5 седмици, тоест по 1000 на седмица, най-добре ще ми е по 200 на ден да се добавят, но айде няма да ви мъча толкова.
Няма проблем да платя в началото за всички фенове, а вие просто ще ми ги добавяте по 1000 на седмица. Все пак като плащам предварително ще взема под внимание и репутацията, на някой без никаква такава, няма да се доверя за предварително плащане.

Е това е, ще видя какви предложения ще има, чакам на ЛС. Ще избера най-доброто според мен, относно качество и цена.
Събота и неделя не знам дали ще съм онлайн, но най-вероятно до понеделник ще избера човек да се разберем.
Ако има желаещи на ЛС :)

От: Търся някой да ми набави около 5000 фена

И аз се интересувам от добавяне на фенове. Очаквам предложения.

Горе