Търся офис/място под наем в София.

Станимир И

Well-Known Member
Здравейте, от скоро мисля да отворя офис в София защото има добър подбор на кадри и избор. Търся място или готов офис под наем до 100 кв.м.
Гледах следните обяви: https://www.alo.bg/6368383 , https://www.alo.bg/6300645
Ще се радвам някой да сподели мнение, защото не съм сигурен дали тези офис стават и дали има други по-добри места.


Поздрави,
Станимир И
 
Зависи каква ти е идеята ,дали ще идват клиенти в тоя офис ,или основно само работещите ще ходят там. Търсиш общо взето добри транспортни връзки - метро и трамваи, а ако към сградата има паркинг, който може да ползваш още по-добре. И съответно си търсиш възможно най-изгоден наем, че никак не са ниски и това си е сериозен разход за всеки бизнес. Вариант са и споделените офис пространства с други компании. Нямаш никакъв смисъл да се набутваш в центъра и по скъпарските квартали, още повече като говорим за онлайн бизнес, който може да функционира от всякъде. Виж ако беше юрист и отваряш кантора-да, важно е да си на централно място, но в товя случай търси изгодно и далеч от центъра.
 
Привет, благодаря за добрите отговори, като цяло търся и да приемам клиенти. Даже главно ще е за клиенти, защото колегите ми са пръснати из цяло европа. Разгледах доста, за споделен офис също мислех, дори има споделени офиси за да приемаш клиенти, нещо като твой кът. Но е малко несериозно, не ми се иска клиентите да мислят че съм някой порядъчен и че не държа на качеството. А прочем за набутване в центъра си прави @webstil , определено няма да е там.

Поздрави,
Станимир Л
 

Горе