Търся: Търся пакет с бизнес имейли за имейл маркетинг - ПОМОЩ моля.

СЕО БГ

Well-Known Member
Рейтинг - 95.8%
23   1   0
Темата ми е малко странна и знам, че никой няма да даде безплатно база данни с бизнес имейли. Но днес ми се случи нещо и да нещо което се опитвам да продам и olx упорито се опитват да ме саботират по всякакъв начин. Но днес чашата преля, няма да споделям по какъв начин и какво направиха, боря се с проблема за решаването му, а съм плащал и е законово МОЕ притежание, но те се опитват всяческий да ме унищоижат. Разбирам напъните им на циганка родилка, щото искат да дооберат българина, а българина не иска да се мести и му харесва обирането...... Това са други теми.
НЯМАМ, повтарям НЯМАМ възможност да купя база данни с бизнес имейли. ПРИНЦИПНО НЕ правя имейл маркетинг зак лиентите си, изпозлвам други подходи, в случая сайта ми е с достатъчно добро СЕО, но липса на "вяра от потребителя в сайта ми". Пиша го в кавички, защото имам уникални импресии, в топ позииции съм, но както и останалите сайтове моя бива подминавам. Иска реклама, нямам пари за нея, иначе бих направил ТВ реклама и бих предоставил услугите си на типа, както беше едновремешния истински, стар продавалник.бг както със сигурност от вас много хора помнят. В момента сайта го продавам, но все още не съм намерил някой, който иска да купи него и останалите сайтове в купом, всеки иска по едно, но аз искам да приключа с онлайн бизнеса и да се занимавам с друго. Въпреки всичко OLX старателно ме ядосаха и искам да им го върна, колкото ми е по силите с работа, така или иначе всички спряха да работят и масово всеки спря да плаща съответно за онлайн услуги и имам свободно време. Искам възможно най-много бизнес потребители да събера в сайта, като ще им оптимизирам и самите обяви извън сайта с линкове към тях и т.н., абе квото мога. ЗА ТОВА ще съм благодарен на помощ, никой от моите познати не поиска да ми предостави база данни с бизнес имейли ( принципно разбираемо ). Не ми е оферта да продавам тази информация и както казах имам доказателства и гарантирам, че не правя имейл маркетинг принципно. ВИнаги съм се старал по реален и натурален начин да развивам сайтовете, без блак хет методи и т.н. Моля, без да се смеете и подигравата, молбата ми е сериозна, ако смятате да пишете глупости, просто подминете, отивайте на някой друг да се присмивате. Ако имах парите щях да си пусна реклама, не да се занимавам със имейл маркетинг ( лично според мен си е чисто спамене ).

Сайта ми се развива добре, не е свръх нещо уникално, но съм се навил колкото мога да усвоя трафик и качествени бизнес обяви, като са фрий за момента, не знамбъдещия собственик как ще реши да развие или унищожи сайта.
 
Подреди си малко мислите и пробвай пак да обявиш какво ти трябва.
 
За мейл листи бан, чети правилата

Каква е официалната политика за подобни листи ? Всъщност тъй като ми стана интересно, ако някой знае за легален начин да се придобие и използва подобна емейл колекция, моля да ми пише лично съобщение.
 
За мейл листи бан, чети правилата
не го намирам това и между другото съм човешко същество и да съм го прочел съм го забравил. Ако съм в разрез с правилата, докладвайте темата, Блинки да я изтрие и проблема е решен.
Нещо изгубих идеята ама за какво ти е база и каво са ти виновни OLX ?
Подреди си малко мислите и пробвай пак да обявиш какво ти трябва.
Мисля че пиша на Български колкото и да е объркано все пак:
Заглавие на темата:
Търся пакет с бизнес имейли за имейл маркетинг
Цитат от нея: НЯМАМ, повтарям НЯМАМ възможност да купя база данни с бизнес имейли.

Каква е официалната политика за подобни листи ? Всъщност тъй като ми стана интересно, ако някой знае за легален начин да се придобие и използва подобна емейл колекция, моля да ми пише лично съобщение.
Придобиване не съществува. Или някой ти помага / продава база данни, която той е събрал или сам го правиш, ако имаш време и възможност. Има и някви скрапери, но нещо не ми се отдава да работя с тях, мъчих някви проби с безплатни, обаче реално вършещите работа скрапери струват колкото таратайката, която наричам кола за транспорт. Аз на този етап нямам мнго време, а не бих си дал таратайката за скрапер (щот живея малко далечко и при здравословни проблеми се налага да я позлваме ), заел съм се да работя евтино за да си плащам разходите, че всички на които им правех СЕО спряха фирмите си и съответно ....сещате се... всичк ое замразено, но същевременно батБойко иска да си платим данъците, тока, водата и все пак трябда да сложа на жена ми и детето ми ядене, ако се наложи себе си да оставя гладен......
П.П. Моля без подигравки за нернвите им изблици, не съм само аз на подобно дередже. Аз мога да работя не повече от 2-3 сайта според обема на проекта, а се сещам за една камара не малки фирми с голям и доказан опит, дето са на същия хал пред фалит и се чидят де да се заврът. Като имаше случай дори и колега ( и неговите колеги ) от такава фирма да питат за работа, и обикалят по фрийланс сайтове и форуми за задачки да изкарат пари.
 
Не се нерви, дори мейл пакета ти да е много по-добър от мейл пакета им, не мойш ги бутнеш.
тва препратка към едни други, дето искат да са мерят с тях, ма едва ли

Време и нерви.

В БГ много малко бизнеси ползват мейли, за бизнес де. АБВ.. хаха :D
 
Не се нерви, дори мейл пакета ти да е много по-добър от мейл пакета им, не мойш ги бутнеш.
тва препратка към едни други, дето искат да са мерят с тях, ма едва ли

Време и нерви.

В БГ много малко бизнеси ползват мейли, за бизнес де. АБВ.. хаха :D
до преди всички да спрът да работят, работех по един сайт за обяви за работа на клиент, всъщност имейл маркетинга се оказа полезен за сайта от този тип. Борех се срещу jobs.bg и имах успех :) Освен това, всичко може, не са безсмъртни ;)
 

Горе