Търся ''партнър''

danider

Member
Здравейте, от няколко години си чета форума и вече смятам да изпробвам наученото. Търся някой, с който да направим някакво сайт-че. Блог или форум..това ще се реши в последствие. Инвестиция - никаква, аз ще осигуря хостинг и един .Info домейн :) В последствие с ''избраният'' , ще се разберем какво ще правим с печалбата. Дали ще си я делим или ще я вложим. Лично за мен е по-добре да влагаме спечеленото, защото в началото печалбата ще е никаква или нищожна. Езикът, на който ще действаме е английски :) Кандидатът ще трябва да може да отделя по 1-2-3 часа на ден. Между 14:00 и 17:00, като ако имаме и повече свободно време, може да си действаме, но това е до оговорка.
Препоръчително изисквания:
-Базови познания по СЕО
-Базови познания за работа с Wordpress/PHPBB
-Базови познания за работа с Cpanel
-Поне 15 години
Изискванията, не ги приемайте, като изисквания, а като някакви насоки. Просто искам да работим с някой, който има някакви знания и иска да се учи. Ако имате някакви въпроси, ще ви отговоря с удоволствие. :)
 
От: Търся ''партнър''

След като казваш че си изчел всичко и си готов да пробваш, защо не го направиш сам ?

Ако имаш идея развий я, стигни до някакво ниво даващо представа за потенциала и, след което тръгни да търсиш партньори.

Ще бъде много по лесно както за теб самия така и за евентуални участници в проекта ти.

Положението ти в момента е: "Бой на негри в тъмна нощ" и търсиш някой който да запали фенерчето

Успех
 
От: Търся ''партнър''

и аз търся някой да се занимава с бг сайтовете ми..... те са сетъпнати, контент им трябва, рекламите от адсенс или там квото иска човека, нека са за него, на мен не ми трябва нищо, просто да се развиват, аз съм се насочил към EN.



A пича автора на темата - пич, за EN приготви солидна сума пари за каквото и да било, там не стават ей тъй нещата, без да се влагат пари просто няма инком. Като гледам нямаш и идея, щом тепърва ще мислите идея.... лоша работа, но както казах - без пари не се влиза, поне ако очакваш пари.
 
Последно редактирано:
От: Търся ''партнър''

Идея имам, даже няколко, обаче не мисля, че е добра идея ей така публично да ги излагам..поне не и на този етап. А и в момента не гоня печалба, за да влагаме нещо. Ако има някой навит до 1-2 дена ще бачкаме, ако не сам ще започна нещо и така :)
 
От: Търся ''партнър''

В най общи линии съставките за един сайт са идея - изработка - финансиране
От тези три съставни части ти горе долу предлагаш последното което се състои в закупуването на инфо за 1 долар и около 20лв хостинг за година.
Мислиш ли че ако някой има първите две съставки ще направи комбина с теб.
Ако имаш добра идея съм сигурен че винаги ще намериш желаещи във форума да я финансират както и ако обявиш че имаш пари за финансиране ще се появят проекти но това което си написал е несериозно.
 
От: Търся ''партнър''

Както по-горе споменах и идеи имам, както и мога да върша повечето неща по изработката. Мога да работя, както с Wordpress, така и с PHPBB. Ако до утре не се появи някой, почвам сам пък по-нататък, може да потърся пак някой.
 
От: Търся ''партнър''

Е ти като дръпнеш и немаш стигане за какво ще ти е вече партньор
 
От: Търся ''партнър''

Че ти как би ми помогнал ако ти правя аз SEO? Нали знаеш, че това "CEO" струва пари. За статии, за линкове, за туй унуй, парите хвърчат и докато се усетиш си вътре с доста пари. Да не говорим ,че софтуера е доста скъпичък и ще трябва доста добре да ме офертираш, че да започна да пускам линкове към ТВОЙ .инфо домейн.
Тоест ясно е, че не разбираш грам от seo ( камо ли за seo на EN сайтове ) , кажи си го направо, че търсиш някой да ти прави линкбилдинг и си цепите парите.
 
От: Търся ''партнър''

Нищо подобно, я по-добре тая тема да се заключва, ясно е че няма да си намеря ''партнър'' :D И в интерес на истината, не търся някой който да ми свърши работата, ако започна да работя с някой..двамата ще действаме по-равно...ама по-добре сам да си ''бутам'' :(
 

Горе