Търся партньори: онлайн супермаркет и онлайн магазин за техника

newpath

Member
Здравейте предприемачи!

Последните 2-3 месеца работя по разработване на няколко проекта, които да навлязат през 2016г. За единия от тях ще са ми нужни партньори, които съм почти сигурен, че ще намеря тук. :)

Накратко за идеята: Става въпрос за нов вид онлайн предаване (шоу) с насоченост към аудитория от 16 до 45 години. Предаването ще има 12 епизода месечно, като по празниците ще има извънредни епизоди. Продължителността му ще бъде 30 минути. В някой епизоди ще гостуват различни по вид гости, но само такива отговарящи на интересите на аудиторията. Самото предаване ще се води от много запознато момиче в своята област. Тя е усмихната, много нахъсана и готова за това. Измислено е всичко: концепция, сценарий, има и изготвен бизнес план.

За да бъде реализирано предаването се нуждая от партньори.

Първото, което търся е някой, който притежава онлайн супермаркет, който да извършва доставка на хранителни продукти. Накратко аз осигурявам реклама по 3 канала на неговия сайт и търся нещо в замяна. Ще споделя на лично или лице в лице на заинтересуваните партньори, за да не се издават договорни отношения.

Второто, от което се нуждая е някой, който притежава онлайн магазин, който да продава техника. Тук също става въпрос за партньорски отношения - аз предоставям реклама по 3 канала на сайта на партньора и търся предоставяне на техника за заснемане на предаването. Не говорим за нещо във високия ценови клас, по-скоро камери, които да снимат с хубаво качество и по възможност да имат изход за външен микрофон. Все пак става въпрос за онлайн предаване, не за телевизионно такова.

Всеки един от партньорите ще получи:
- реклама по 3 канала през първата година. В началото на втората година възможност за реклама по 4-ти канал след договаряне.
- представяне във всеки епизод пред аудитория от 16 до 45 години
- реклама само пред хора, които използват интернет и ще имат интерес към пазаруване от вашия уеб сайт
- потенциални зрители по бизнес план - достигане до 50 000 аудитория месечно в края на първата година
- освен във видео епизодите партньорите получават и банер реклама в сайта на предаването

Това мога да споделя тук. За самите партньорства ще си сключим договори, за да е спокойна всяка страна. Ако има заинтересувани - моля пишете. Ще обсъдим всичко.

Благодаря!
 
Последно редактирано:
От: Търся партньори: онлайн супермаркет и онлайн магазин за техника

Да, извинявам се, това е важно да го спомена, а забравих.

Момичето, което ще бъде и водеща на предаването има опит в нейната си област (това, което ще прави в предаването) от около 8 години. Пред камера няма опит, но всичко с времето си. Важното е, че има нужната артистичност, усмихната е, има желание да се получат нещата и има познания в материята, с която се захваща. Реално идеята е нейна.

Моята роля е на изпълнител и съм този, чиято отговорност е да се получи изпълнението на проекта на ниво. Нещо като продуцент и PR. Аз от своя страна си имам опит в аудио продукцията и идейно разработване на проекти. Специално с това се занимавам и ми е хоби от 7 години. За първи път ще се занимавам с видео продукция, но имам нужната техника, умения, идеи и желание. Имам и приятели в голям екип, който притежава актьорска школа и в момента прави продукция на късометражни филми дори и с чуждестранно участие. Към тях мога да се обръщам за всичко и да получа подкрепа по всяко време.

3-те канала са следните:
- продуктово позициониране във видео епизодите
- реклама във видео епизодите и линк към сайта на партньора в описанието на епизодите във Vbox7 и YouTube
- банер реклама в уеб сайта на предаването и реклама във facebook страницата
 
От: Търся партньори: онлайн супермаркет и онлайн магазин за техника

Във вбокс не можеш да сложиш жив линк.
 
От: Търся партньори: онлайн супермаркет и онлайн магазин за техника

Добре, за да бъда по-точен :) - Във Vbox7 ще бъде текстов линк без препращане. Важното е, че ще има вградена реклама и продуктовото позициониране в самия епизод.
 
От: Търся партньори: онлайн супермаркет и онлайн магазин за техника

Обяснявам на кратко как ще протече самото партньорство:

Да кажем, че вие притежавате онлайн магазина за техника и сте заинтересуван от нашето предложение. Вие ни пишете и ни давате информация за:
- вашия уеб сайт
- вашия физически магазин (ако има такъв)
- какво може да ни предложите като техника

След това ние ви даваме информация за самата идея и кога времево ще се осъществява. Ако се съгласите и желаете партньорство ще се срещнем и ще говорим допълнително. Ще си подпишем нужния договор за това какво ни предоставяте, срещу какво и за какъв период от време.

След това ни предоставяте рекламните материали, които ще са нужни и оставяте на нас останалите неща. Във всеки епизод ще виждате рекламата си по договорения начин. В уеб сайта на предаването също ще виждате реклама си по договорения начин.

Имайте предвид, че уеб сайтът ви е хубаво да е добре поддържан, и с доста продукти, защото потребителите ще посещават вашия уебсайт от нашата реклама от интерес и съответно този интерес ще е да разгледат и евентуално да си купят нещо.

Относно партньорството с онлайн супермаркета нещата стоят по малко по различен начин и условията са малко по различни. Тях ще ги договорим отделно лично с заинтересуваните.
 
Последно редактирано:
От: Търся партньори: онлайн супермаркет и онлайн магазин за техника

На каква тема ще са видеата?
 
От: Търся партньори: онлайн супермаркет и онлайн магазин за техника

Кулинария.
 
От: Търся партньори: онлайн супермаркет и онлайн магазин за техника

Идеята е супер. Виждал съм, много добри примери в .co.uk, разбира се там става дум за доста по тесни ниши, да речем водолазна екипировка.
Имам know-how и известен опит в телевизията.
 
От: Търся партньори: онлайн супермаркет и онлайн магазин за техника

Хайде, колеги! Сериозно ли никой няма интерес? :(
 
От: Търся партньори: онлайн супермаркет и онлайн магазин за техника

Хайде, колеги! Сериозно ли никой няма интерес? :(

Е, как ще има сериозен интерес, като подхождате непрофесионално и има много голям риск от провал? Първо - момичето което се натиска да бъде водеща никога не е заставала пред камера, и няма такова поведение, не знае какво да прави, а ти пък нямаш опит с видеотехниката, съответно - заснимане, монтаж. Това са твои думи. Как очакваш някой да прояви сериозен интерес при това положение?

Хората предпочитат да наемат някой, който е професионалист да им направи едно видео, да го качи в тубата и след това видеото има начин за кратко време да бъде видяно от много повече от тия 50 000, които ти предлагаш като публика, и то за година!
 

Горе