Търся писане Press release на Eng

azsum

Active Member
Здравейте колеги

търся някой който има опит с писането на Press release съобщения, някой който е пускал и публикувам в големите сайтове като

PRWeb.com, Prnewswire.com, Sbwire.com и др.

целта е добре написан на перфектен английски, за да може да го одобрят в колкото може повече сайтове

пишете на лично какъв опит имате и оферти, ако сте писали дайте примери
 
От: Търся писане Press release на Eng

няма ли някой, който предлага тази услуга :)
 
От: Търся писане Press release на Eng

Тука с голямо закъснение, ама да споделя моите наблюдения от гореспоменатите сайтове + още 4-5 топ UK/USA press release distribution services.
Значи, няма ама няма никаква файда - ползвах native UK писачи, 4 различни при това за да са в различен стил и т.н, с картинки статистики а бе професионално си беше. Всяко съобщение излезе по 250-400 паунда след като добавих и опцията за Press Assosiation листата и т.н. - та получиха се супер малко и супер миризливи линкове, а пък не е като да го правя за първи път. За мен при press releases с бюджет под 1К евра , няма смисъл. Колкото до free не ви го препоръчвам изобщо. И се извинявам че пиша в стара тема ама викам някой може да се опари, та да предупредя.
 
Ние сме ползвали PRWeb.com и сами си ги писахме, защото малко не намерих много голяма разлика от това, което си изготвяме сами и тяхното - а не беше тънко - около 100$ мисля, че беше, а сега не знам. Нямам нищо против да пиша по един PR на ден за тези пари. Но дистрибуцията им е силна. За това хубав PR наистина струва пари и колкото по-добър сървис се използва (демек пари), толкова по-добре после - сайта, трафик, линкове.
 

Горе