Търся помощ: блокира АД акаунт - FACEBOOK

Дискусията в 'Social Media Marketing - SMM' стартирана от webstil, Авг 31, 2018.

 1. webstil

  webstil Well-Known Member

  Рег.:
  Март 21, 2009
  Съобщения:
  1,717
  Харесвания:
  97
  Точки:
  48
  Здравейте, търся помощ от някой човек, който е много запознат с фейсбук и решаването на подобни проблеми или от някаква рекламна агенция, която може да ми подкара рекламите и да се справи с моят проблем. Отворен съм за предложения и контакти към хора, които могат да ми помогнат дори и да не са от форума.

  Предистория:


  Рекрамирам във фейсбук от 6 години. Първите 4 години рекламирах с личен рекламен акаунт. Акаунта ми беше деактивиран тъй като при опит за плащане нямаше налична сума по картата - директно блокираха картата и акаунта. Направих нов рекламен акаунт от друг профил (регистриран 2009-та година) с нова карта, който функционираше и си работеше прекрасно до преди около 10 дни. Беше деактивиран по подобна причина, плащане с Facebook купони, инициирано от FB. Те ми ги дадоха като компенсация, че съм платил повече отколкото импресии са ми направили и сами си платиха с тях.

  Вадя си изводите, че това са причините тъй като веднага след плащанията в същата секунда получих мейл за деактивиран акаунт.

  И в двата случая не ми върнаха акаунтите - получих само шаблонни отговори от тях - без да стигна до жив човек.

  Проблем:

  Мислих си, че ще се оправя сам, принципно съм доста навътре вече с техните глупости, а и 6 години + хиляди долари изхарчени при тях ми дават увереност, че ги разбирам чат-пат правилата им.И така действам си по схема като преди - на вторият ми профил бяха деактивирали само личният рекламен акаунт, направих нов бизнес мениджър и там рекламни акаунти, но просто добавих нов начин за плащане. Пуснах си 2 от старите реклами, тръгнаха веднага, работиха си 7-8 часа, после цъкнах да пусна 3-та реклама на буустнат пост (тук е момента да кажа, че тая реклама вече беше към друга страница), изписа ми че правя твърде бързо нещата и ми банна акаунта.

  От 4 дни ползвам нов профил, регистриран преди около година, създадох си Бизнес мениджъра, добавих си акаунт, страниците и пикселите. Изчаках си 4 дни за новата карта, въведох я днес - прие я, всичко точно. От този рекламен акаунт и профил никога не е рекламирано!

  Пускам реклама, даже не реклама (реших да не копирам стари реклами) , а просто подсилих 1 пост, в момента, в който подсилих поста към 1 от страниците си (имам 3 страници във фейсбук, но може би тая е проблемна), рекламният акаунт вече беше деактивиран. Но не по начин, който пише - вашият рекламен акаунт е деактивиран понеже нарушава правилата, ако мислите, че е грешка - моля пишете ни. А просто деактивиран и пише, че неактивен акаунт не може да редактира и пуска реклами. Дори и не получаваш съобщение на мейла, че е деактивиран. Без изхарчена нито 1 стотинка.

  Явно има някакъв сериозен проблем и за съжаление, не казват какъв е, за да разбера, кое точно е блокирано.

  Може би са самите страници? Може ИП? Може би целите сайтове /домейни?
  Може и в само 1 страница или сайт да е проблема.
  Не знам как да разбера без да ходя всеки ден за нова карта до банката.
  Може и лаптопа да са блокирали, вече не знам... в такава параноя съм, че докато пиша това тук имам чувството, че и във форума ще ме блокират...

  Така или иначе вече си търся нови варианти за реклама, за да не завися толкова от тях, но ми се иска някак си да продължа и там рекламите. Ако някой може да помогне, сблъсквал се е с нещо подобно или има познат/фирма, моля да ми пише. Всякакви съвети са добре дошли.

  П.П. Не рекламирам нищо забранено от правилата им. Продавам модни аксесоари онлайн, нищо страшно или опасно.
   
 2. NEROMARE

  NEROMARE Well-Known Member

  Рег.:
  Юли 4, 2018
  Съобщения:
  535
  Харесвания:
  277
  Точки:
  63
  Пол:
  Мъж
  Не ви увряха главите обаче и не спирате да ползвате Цукебук. Без да се обижда никой, но за мен всеки, който все още ползва Цукебук за бизнес е пълен и 100-процентов кретен.

  Фейсбук няма съпорт! Фейсбук не го интересува кой какъв проблем има! Блокирането става, и след това дгд! Аз имах на клиенти бизнес страници, една страница имах Bradao Barbershop, на която аз съм създателя, и уебсайта и дизайн на Бръснарница Брадао правех. И ми баннаха профил на страница с 300 ревюта и 9000 лайка! Какво да говорим!

  Защо ме баннаха? И то перманентно. Защото съм написал, че не трябва да има милиони нелегални негри и ISIS членове в България.

  Ми сори ама фак офф, Цуке!

  Такава съдба го чака всеки, с който тази комунистическа платформа не е съгласна по един или друг начин.

  Няма какво да умуваме по тая тема, няма какво да мундрим, нищо не може да се направи! Пий цялата кофа със студената вода и избери нормално място, където да си инвестираш парите без да трепериш всеки ден.
   
 3. Vmoro

  Vmoro Active Member

  Рег.:
  Дек 19, 2011
  Съобщения:
  371
  Харесвания:
  33
  Точки:
  28
  Ок! Предложете тогава платформа, в която можеш да рекламираш ефективно и без да трепериш всеки ден? Google? Въпроса ми е сериозен, тъй като и аз се видях в същото чудо - нови карти, нови профили (вече им забравих имената).
   
  NEROMARE харесва това.
 4. NEROMARE

  NEROMARE Well-Known Member

  Рег.:
  Юли 4, 2018
  Съобщения:
  535
  Харесвания:
  277
  Точки:
  63
  Пол:
  Мъж
  @Vmoro

  Ревюта и снимки в Google Maps (Google My Business).
  Постове в Google+ / Tumblr.

  В Google+ внимавайте, понеже е пълно с араби, кандахарци и други пясъчни войни, които спамят непрекъснато с хиляди линкове и постове на арабски. Да не забравяме и Нгуен. Виетнамците са още повече.

  Twitter става. Това бих избрал. Twitter също има опция за лични съобщения, снимки, видео.
   
  Vmoro харесва това.

Сподели страницата

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  Dismiss Notice