webstil Well-Known Member Рейтинг - 100% 28 0 0 13 Януари 2012 #1 Търся програмист с познания по mql4 или поне да разбира от C.Трябва да се изгради робот,ако има такива специалисти във форума нека ми пишат да дам повече инфо за проекта и заплащането : )
Търся програмист с познания по mql4 или поне да разбира от C.Трябва да се изгради робот,ако има такива специалисти във форума нека ми пишат да дам повече инфо за проекта и заплащането : )
milsem Member Рейтинг - 71.4% 15 6 0 13 Януари 2012 #2 От: Търся програмист,но не уеб драсни един ЛС с малко повече инфо за проекта
G Georgi Active Member Рейтинг - 0% 0 2 0 13 Януари 2012 #3 От: Търся програмист,но не уеб mql4? Може би имаш предвид MySQL? Иначе роботи най-лесно се пишат на Perl заради изключително добрата му работа с регулярни изрази. Дай и на мен малко инфо, може и да мога да ти помогна.
От: Търся програмист,но не уеб mql4? Може би имаш предвид MySQL? Иначе роботи най-лесно се пишат на Perl заради изключително добрата му работа с регулярни изрази. Дай и на мен малко инфо, може и да мога да ти помогна.
webstil Well-Known Member Рейтинг - 100% 28 0 0 14 Януари 2012 #4 От: Търся програмист,но не уеб Mql4 имам предвид : )
G Georgi Active Member Рейтинг - 0% 0 2 0 15 Януари 2012 #5 От: Търся програмист,но не уеб Форекс значи. Аз съм пас тогава