Търся: Търся работа като администратор на онлайн магазин

Статус
Not open for further replies.
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

търся работа като администратор на онлайн магазин. Имам над 3 години опит на тази позиция и като уеб администратор за български и американски компаии. Създавал съм и съм извършвал модификации на продуктови уеб страници с 5 CMS-а и съм изкарал обучение по шести( 2 къстъмизирани, Magento, Teamwork (разработен от HP), Brizy(WordPress) и съм изкарал онлайн курс по Wordpress). Работил съм с американските версии на eBay и Amazon, както и Walmart, Groupon Stores. Сайтовете по които съм работил са:
store.bg, sravni.bg, https://www.ebay.com/str/krassfashionbeauty, www.lg.com( всички европейски версии), https://professionals.megagen.bg/
Открит съм да работя с всякакви CMS-и, доказал съм с опита си, че работя бързо и ефективно.
Относно цената- тя зависи от изискванията- дали се изисква проучване на продуктите, превод от английски на български, копирайтинг, обработка на изображения.

Подробна автобиография можете да прочетете тук:

Моите контакти:
email: [email protected]
viber: 0988750296
skype: philip.kolov
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/filip-kolov-775b5520b/
Комуникация можем да водим и през Zoom, Google Hangouts, Microsoft Teams.
 
Здравейте, @filip_kolov,

Мислил ли сте някога да печелите пари чрез афилиейт маркетинг от вкъщи? Афилиейт маркетинга е напълно легален и реален начин за печелене на пари чрез интернет. Можете да вмъквате афилиейт линкове на места, където считате, че аудиторията е готова да закупи промотирания от Вас продукт. В момент, когато Ваш получател направи покупка по Ваша препоръка посредством линка, който сте вмъкнал, Вие получавате комисионна.

Поздрави,
MyLead
 
Статус
Not open for further replies.

Горе