Търся: Търся работа :)

username11

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте, както виждате съм нов тук :) Извинявам се,ако темата не е в правилния раздел. Търся си някаква работа от днес до Неделя за изкарване на някой допълнителен $ :) Имам добра компютърна грамотност. Ако мога да бъда полезен с нещо пишете ми. Благодаря! :)
 
Под добра компютърна грамотност какво имаш в предвид, напиши по-конкретни знания / умения. Защото и програмситиката е вид компютърна грамотност..., например....
Мхм, затва всеки втори се юрна да става програмист, щото много хора така мислят, жалко че няма нищо общо с реалността.
 
Явно не познаваш значенията на думите във собствения си език.....

Нямам желание да се заяждам, аз посочих твое твърдение, което смятам за грешно. От друга страна ти ме обиждаш лично с това какво познавам и не познавам :)

Затова ако може да ме насочиш към курсове за компютърна грамотност, които включват "програмистика" или пък обратното, щом смяташ че имат допирни точки :)
Да и 2те са на компютър, за жалост сравняваш домат и кайсия- да и 2те са плод, и 2те са кръгли, но нямат нищо общо, нито едното е подмножество на другото, както ти изкара "програмистиката" като част от компютърната грамотност.
 
И все пак се наричат ПЛОд и двете нали...... Приключих разговора си с теб.

Ама, ние разговор ли провеждахме :)

Сори, просто напоследък много хора ми казват "абе и без тва цял ден стоя на компютър, дали да не стана програмист" и куцо кьораво и сакато се е втурнало видиш ли, та малко ми се набива на очи, когато някой изкара програмирането част от компютърна грамотност :)
 

Горе