Търся реклама на ФБ страница срещу....

Рейтинг - 0%
0   1   0
Здравейте. В момента развивам фейсбук страница за продажбата на определена марка часовници. Имам около 1500 харесвания и целта ми е да ги увелича. Понеже нямам налични средства, за да заплатя за реклама, отправям следното предложение към Вас: Цените на продуктите ми варират между 250 и 400лв. За заинтересованите мога да предложа часовници на складови цени, дори и на цени по-ниски от складовите(понеже имам доста натрупан бонус като лоялен клиент). Примерно за часовник с 300лв. продажна цена, можем да се договорим да Ви го доставя за 100лв. - тоест с приблизително 65% отстъпка. Понеже бонус точките ми са ограничени, тази цена мога я предлагам само за 2-3 продукта. Срещу часовника Вие ми се отплащате с определен брой лайкове, без значение дали са лайкджакинг и т.н. Е разбира се ако се съгласите за реклама на страницата на стойност над 100лв. мога и продукта да Ви го дам безплатно. Тоест при часовник за 300лв., ако приемем че цената за 1000 фена е 10лв., Вие ми добавяте 15хил. фена и получавате часовника безплатно. Мисля, че е добра оферта. Ако има заинтересовани да ми пишат и ще им изпратя каталога с продуктите. Поздрави!
 
От: Търся реклама на ФБ страница срещу....

Упче. Страницата вече е с над 8000 хил. фена. НОВА ОФЕРТА: Добавяте ми 15к фена(ако предположим че са по 10лв. за 1000 фена) и Ви ПОДАРЯВАМ избран от Вас часовник на стойност до 330лв. Ако има желаещи да пишат.
 
От: Търся реклама на ФБ страница срещу....

Намерих с кого да работя, благодаря на всички за предложения. Офертата вече е невалидна, но все пак ако някой се интересува от часовниците да ми пише на ЛС и ще измислим нещо.
 

Горе