Търся си възможност за допълнителни доходи

Здравейте! Името ми е Кристияна Лесичкова. Аз съм момиче на 18 години. Живея в град Русе. Все още се занимавам със задължението ,,училище”. Всяко лято работя като треньор по плуване и като ръководител в спортна детска занималня. Занимавах се със спорт почти 10 години и се състезавах за русенски клуб. Първоначално започнах с плуване,след това тази страст ми помогна да отключа още една възможност за още един вид спорт -триатлон. Имам награди в областта на плуването и триатлона. Участвала съм в международни състезания и европейски първенства. В един момент училището стана приоритет за мен,но това не означава, че по времето, когато се занимавала със спорт, не съм обръщала внимание на ученето, напротив винаги съм била изключително ученолюбива и устремена. Уча в немска езикова гимназия в Русе. Езиците са ми страст. Преди месеци си взех изпита за B1ниво и имам диплома за това ниво. В момента уча следващото ниво ,което е много по -високо -C1. Работила съм като клиентски съветник с немски език ,чрез онлайн платформа. Обичам да се занимавам с нови неща,обичам да научавам всеки ден по нещо ново. Именно заради това реших да се възползвам от възможността за работа ,свързана с Копирайтинг. Аз съм човек ,който се стреми винаги за най-доброто. Спортната воля ми помага в много моменти ,свързани с работа и училище. Имам познания в сферата на комуникациите, спорта, грижа за здравето, модни съвети,пътувания, живот в чужбина и взаимоотношенията между хората. Желая да се развивам все повече и повече в тези сфери. Ще бъда много благодарна да чуя всяко мнение от вас ! Благодаря Ви ,предварително!
Приятен ден!
 

bgtifo

Well-Known Member
Младата дама търси поле за изява, и е нормално някой да ѝ го подсигури. Тя не е професионалист, не е копирайтър и едва ли скоро ще стане, но това не е причина да не ѝ се дава възможност да се развива, да бъде научена и въведена в професията. Не смятам, че трябва да се обяснявам, но пък пожелах да го направя, за да не се появят поредните язвителни коментари, в които ще бъда упрекнат във всички грехове на света.
 

$INeed$

Well-Known Member
Успехи и от мен. Драсни с някой друг линк да видим работата ти. Също така, раздай някое друга безплатна статия, йе така, за трупане на портфолио и да зарибиш хората, които биха желали да им се изготвят регулярно статии или друг вид съдържание.
 

MyLead

Member
Здравейте, @Kristiyana Lesichkova ,

Опитвалa ли сте с афилиейт маркетинг да работите от вкъщи?

Кратко описание за афилиейт маркетинг:

1) Може да създадете страница във FB и да публикувате постове на харесвана от Вас тема и да поставяте линкове в публикациите, избирайки афилиейт програма/и, които да са в съответствие с темата на Вашата facebook страница. Когато Ваш получател извърши някакво действие, напр. направи покупка по Ваша препоръка, Вие автоматично получавате комисионна.

2) Други способи:
Водене на блог/собствен уебсайт и вмъкване на връзки в статиите с партньорски програми
Също така можете да създадете канал в Youtube с видео съдържание и да поставите линк в описанието под видето с избраната от Вас афилиейт програма/и, която да кореспондира с темата на клипчето.

По-горните примери са само няколко от най-лесните способи за печелене на пари от вкъщи за начинаещи.

Поздрави,

MyLead
 

rujel

Active Member
Кристияна копирайтънгът е подходяща дейност за по-дърти сухари. Не се подлъгвай от това, че парите са на една ръка разстояние. Първо от тях няма да забогатееш много, а в последствие това че си практикувала подобна дейност няма да ти носи никакво удовлетворение в бъдеще. Просто си на възраст в която е по-добре да заложиш на емоциите си, а не на прагматизма. По-добре се насочи към писането на книги, макар и в началото (а понякога и за по-дълго) да рискуваш да се провалиш. Това че знаеш немски и ще го усъвършенстваш е предимство, защото можеш да си преведеш евентуалната си своя книга на немски и евентуално да атакуваш немския пазар (това е само идея - не ти го препоръчвам, защото не съм компетентен в тази сфера и има си трудности, които може да са непреодолими).
 

Noke

Well-Known Member
Като първа стъпка към кариера в копирайтинга, може да редактираш поста си и да оправиш пунктуацията, граматиката, стила. Ако не са ти очевидни проблемните места, значи ще трябва да отделиш малко време за четене.
 
Копирайтъри.да ги риеш с лопата. Всеки втори копирайтър. Ама няма работа за всеки който знае две думи и иска да е копирайтър.
 
Последно редактирано:

nandibandi

Well-Known Member
Копирайтъри.да ги пиеш с лопата. Всеки втори копирайтър. Ама няма работа за всеки който знае две думи и иска да е копирайтър.

Сашка пак изригна с неграмотно написан пост, изразяващ перфектно нейния налудничав характер. Че кой нормален човек Пие с лопата? o_O

п.с. Успех на момичето! Всички, дето сте си плеснали тук тъпите постове, помислете дали сте били поне наполовина толкова читави на 18?
 

Noke

Well-Known Member
Всички, дето сте си плеснали тук тъпите постове, помислете дали сте били поне наполовина толкова читави на 18?
Аз бях. Поне като райтър. Виж, плуването и до днес ми куца...
 

nandibandi

Well-Known Member
Аз бях. Поне като райтър. Виж, плуването и до днес ми куца...
Ми, то е все едно Майкъл Фелпс да ти каже да поработиш върху бътерфлая, тогава.

Идеята е, че всичко се учи, хеле пък на 18. Въпросът е някой да инвестира време и да те обучи. Момичето има хъс и потенциал, така че вундеркиндерите - Shut up! ;)
 

Noke

Well-Known Member
Ми, то е все едно Майкъл Фелпс да ти каже да поработиш върху бътерфлая, тогава.

Идеята е, че всичко се учи, хеле пък на 18. Въпросът е някой да инвестира време и да те обучи. Момичето има хъс и потенциал, така че вундеркиндерите - Shut up! ;)
Да ве ама аз не съм отишъл у некой спортен клуб с думите "Пичове, искам да изкарвам пари с плуване! Спасителче нещо, гларусче?Какво ше ме посъветвате?!"

18 не е късно за писане, но да речем че има за наваксване.
 

Горе