Търся си възможност за допълнителни доходи

Здравейте! Името ми е Кристияна Лесичкова. Аз съм момиче на 18 години. Живея в град Русе. Все още се занимавам със задължението ,,училище”. Всяко лято работя като треньор по плуване и като ръководител в спортна детска занималня. Занимавах се със спорт почти 10 години и се състезавах за русенски клуб. Първоначално започнах с плуване, след това тази страст ми помогна да отключа още една възможност за още един вид спорт - триатлон. Имам награди в областта на плуването и триатлона. Участвала съм в международни състезания и европейски първенства. В един момент училището стана приоритет за мен, но това не означава, че по времето, когато се занимавах със спорт, не съм обръщала внимание на ученето, напротив винаги съм била изключително ученолюбива и устремена. Уча в немска езикова гимназия в Русе. Езиците са ми страст. Преди месеци си взех изпита за B1 ниво и имам диплома за това ниво. В момента уча следващото ниво, което е много по -високо -C1. Работила съм като клиентски съветник с немски език чрез онлайн платформа. Обичам да се занимавам с нови неща, обичам да научавам всеки ден по нещо ново. Именно заради това реших да се възползвам от възможността за работа, свързана с Копирайтинг. Аз съм човек ,който се стреми винаги за най-доброто. Спортната воля ми помага в много моменти, свързани с работа и училище. Имам познания в сферата на комуникациите, спорта, грижа за здравето, модни съвети, пътувания, живот в чужбина и взаимоотношенията между хората. Желая да се развивам все повече и повече в тези сфери. Ще бъда много благодарна да чуя всяко мнение от вас! Благодаря Ви, предварително!
Приятен ден!
 
Последно редактирано:
Младата дама търси поле за изява, и е нормално някой да ѝ го подсигури. Тя не е професионалист, не е копирайтър и едва ли скоро ще стане, но това не е причина да не ѝ се дава възможност да се развива, да бъде научена и въведена в професията. Не смятам, че трябва да се обяснявам, но пък пожелах да го направя, за да не се появят поредните язвителни коментари, в които ще бъда упрекнат във всички грехове на света.
 
Успехи и от мен. Драсни с някой друг линк да видим работата ти. Също така, раздай някое друга безплатна статия, йе така, за трупане на портфолио и да зарибиш хората, които биха желали да им се изготвят регулярно статии или друг вид съдържание.
 
Здравейте, @Kristiyana Lesichkova ,

Опитвалa ли сте с афилиейт маркетинг да работите от вкъщи?

Кратко описание за афилиейт маркетинг:

1) Може да създадете страница във FB и да публикувате постове на харесвана от Вас тема и да поставяте линкове в публикациите, избирайки афилиейт програма/и, които да са в съответствие с темата на Вашата facebook страница. Когато Ваш получател извърши някакво действие, напр. направи покупка по Ваша препоръка, Вие автоматично получавате комисионна.

2) Други способи:
Водене на блог/собствен уебсайт и вмъкване на връзки в статиите с партньорски програми
Също така можете да създадете канал в Youtube с видео съдържание и да поставите линк в описанието под видето с избраната от Вас афилиейт програма/и, която да кореспондира с темата на клипчето.

По-горните примери са само няколко от най-лесните способи за печелене на пари от вкъщи за начинаещи.

Поздрави,

MyLead
 
Кристияна копирайтънгът е подходяща дейност за по-дърти сухари. Не се подлъгвай от това, че парите са на една ръка разстояние. Първо от тях няма да забогатееш много, а в последствие това че си практикувала подобна дейност няма да ти носи никакво удовлетворение в бъдеще. Просто си на възраст в която е по-добре да заложиш на емоциите си, а не на прагматизма. По-добре се насочи към писането на книги, макар и в началото (а понякога и за по-дълго) да рискуваш да се провалиш. Това че знаеш немски и ще го усъвършенстваш е предимство, защото можеш да си преведеш евентуалната си своя книга на немски и евентуално да атакуваш немския пазар (това е само идея - не ти го препоръчвам, защото не съм компетентен в тази сфера и има си трудности, които може да са непреодолими).
 
Като първа стъпка към кариера в копирайтинга, може да редактираш поста си и да оправиш пунктуацията, граматиката, стила. Ако не са ти очевидни проблемните места, значи ще трябва да отделиш малко време за четене.
 
Копирайтъри.да ги пиеш с лопата. Всеки втори копирайтър. Ама няма работа за всеки който знае две думи и иска да е копирайтър.

Сашка пак изригна с неграмотно написан пост, изразяващ перфектно нейния налудничав характер. Че кой нормален човек Пие с лопата? o_O

п.с. Успех на момичето! Всички, дето сте си плеснали тук тъпите постове, помислете дали сте били поне наполовина толкова читави на 18?
 
Всички, дето сте си плеснали тук тъпите постове, помислете дали сте били поне наполовина толкова читави на 18?
Аз бях. Поне като райтър. Виж, плуването и до днес ми куца...
 
Аз бях. Поне като райтър. Виж, плуването и до днес ми куца...
Ми, то е все едно Майкъл Фелпс да ти каже да поработиш върху бътерфлая, тогава.

Идеята е, че всичко се учи, хеле пък на 18. Въпросът е някой да инвестира време и да те обучи. Момичето има хъс и потенциал, така че вундеркиндерите - Shut up! ;)
 
Ми, то е все едно Майкъл Фелпс да ти каже да поработиш върху бътерфлая, тогава.

Идеята е, че всичко се учи, хеле пък на 18. Въпросът е някой да инвестира време и да те обучи. Момичето има хъс и потенциал, така че вундеркиндерите - Shut up! ;)
Да ве ама аз не съм отишъл у некой спортен клуб с думите "Пичове, искам да изкарвам пари с плуване! Спасителче нещо, гларусче?Какво ше ме посъветвате?!"

18 не е късно за писане, но да речем че има за наваксване.
 

Горе