Търся си работа с Photoshop

dessan

New Member
Здравейте!На скоро разбрах за този сайт от Google като си търсих работа и предположих че този сайт е за мен.Наскоро завърших курс по Photoshop и сега си търся работа с него.Търсих да правя проекти но не намерих.Забелязах че тука помагате на хората и за това реших да се регистрирам.Ако имате представа за някоя фирма която се нуждае от Photoshop-er или имате по добро предложение за мен моля пишете ми.Благодаря Ви предварително!
 
От: Търся си работа с Photoshop

Пробвай в някоя рекламна агенция, дизайнерско студио или нещо такова... ако не стане - онлайн пускай по форумите оферти нещо - но от там по - малко работа има :)
 
От: Търся си работа с Photoshop

я покажи какво можеш пък после ще помислим
 
От: Търся си работа с Photoshop

С линка на sammy си изкарваш парички в свободното време http://www.getafreelancer.com/projects/by-job/Photoshop.html има и такива, които плащат добре :) А иначе ти трябва и постоянна работа (ако си нямаш такава) - в такъв случай в рекламна агенция. ;) Успех :)
 
От: Търся си работа с Photoshop

Здрасти и добре дошъл тук.

Ако си сглобиш офертата и я представиш с добри цени, качество и срок тук: Услуги - не забравияй, че с добро портфолио ще имаш по-добра оценка на работата, както и повече поръчки...:)

Успехи.
 

Горе