Търся тема за wordpress сайт

OSH

Well-Known Member
Здравейте !
Бихте ли ми препоръчали, ако знаете някоя хубава тема за wordpress.
Да има меню в което да има изброени раздели например - икономика, политика и т.н, но да има и един бутон за форум. Тоест към темата да има и форум.
За сега съм намерил една, но искам да видя, ако има и по-хубави.
Сайта няма да е за икономика и политика, а просто давам пример, че ще има новини и статии(научни), а не жълта медия.
Знам, че може някой да ми го направи от форума, но искам да купя, ако има някоя евтина тема и само после да и редактирам заглавията и менютата и да си направя темите на форума.
Не съм готов да давам пари, защото няма да се печели от сайта. Сайта си има цел и ще е достатъчно, че ще отделя някакви пари и толкова много време, а няма да получа нищо.
Като цяло не знам колко и ще мога да направя всичко, но ще се опитам и затова не искам да давам много пари. Wordpress ми изглежда най-елементарен за такива като мен - да редактираш заглавия, менюта и др.
 
Досега не съм попаднал на такава тема. Какъв е проблема да си купиш една тип "magazine" тема и на поддомейн да си инсталираш един форум на Mybb, а що и не на wordpress. Даваш линк към форума от менюто и си готов.

Но не забравяй за да направиш хубав сайт не е достатъчно само да редактираш заглавия. Вярвай ми и със wordpress ще имаш куп проблеми, но чуждестранните сайтове са пълни с решения на тези проблеми.
 

Горе