Търся тема с реално обслужване на клиентите

trengsoba

New Member
Здравейте всички! Преди създавах уебсайтове в WordPress на свободна практика, но през последните 12 години имах работа на пълен работен ден, работейки само в CMS и съм невероятно ръждясал. Клиентка оттогава се свърза с мен; нейните сайтове не се показваха както трябва. Открих, че компанията, която направи платената тема, която използвахме, е фалирала и темата не изглежда напълно функционална.

Така че търся нова тема. Платената е добре. Трябва да е адаптивна, с 2 колони, да има персонализирана цветова схема, да позволява лого в заглавката и в идеалния случай да има опция за скриване на гигантското заглавие на сайта, което се показва като обикновен текст в горната част на страницата по подразбиране (знам, че можете да направите това с CSS, но това изглежда не работи).

Основното е, че ми трябва човек, с когото мога да говоря. Току-що прегледах тема, която изглеждаше точно това, от което се нуждаех, но в предварителен преглед изглеждаше доста шантаво - донякъде се притеснявам дали да я публикувам, за да видя как изглежда, защото нямаме тема, към която да се върнем, ако се окаже пълен провал. Ако можех да изпратя на някого екранна снимка и да кажа: „Трябва ли да се тревожа за това?“, вероятно щях да съм приключил с този проект - но не, просто виртуален асистент (с когото се опитах да говоря, но получих съобщение за грешка, което казваше „нещо се обърка“).

Всякакви препоръки ще бъдат много ценени!

Горе