Търся фирми и частни лица, които желаят SEO оптимизация

nikosa1986

Active Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте. Надявам се, че пиша в подходящата тема и дано не се възприеме като някаква реклама или спам, но не се ориентирам къде точно да публикувам мнението си. Работя като SEO оптимизатор в софийска рекламна агенция и търся клиенти, които да се нуждаят от оптимизиране на сайта си, независимо от трудността на нишата. При интерес ще покажа успешно изпълнени проекти за оптимизация и в силно конкурентни браншове. Надявам се, че имате желание да популяризирате бизнеса си и да изградим успешно партньорство.
 
От: Търся фирми и частни лица, които желаят SEO оптимизация

Здравейте. Надявам се, че пиша в подходящата тема и дано не се възприеме като някаква реклама или спам, но не се ориентирам къде точно да публикувам мнението си. Работя като SEO оптимизатор...

Тръгнал да предлага SEO, а не може да се ориентира една тема да пусне във форум. Поредния самоповярвал си "seo оптимизатор".
 
От: Търся фирми и частни лица, които желаят SEO оптимизация

И ти не можеш да пишеш грамотно на български, но не ти правя забележка. Не само аз работя като оптимизатор в агенцията, а цял екип и имаме изградени проекти в доста тежки ниши. Не пиша този пост, за да се хваля, а защото търся възможност за по-големи доходи. Никого не искам да излъжа или нещо такова, ние работим с договори и връщаме парите в случай на неуспех, така че няма какво повече да ти обяснявам.
 
От: Търся фирми и частни лица, които желаят SEO оптимизация

nikosa1986 - какъв "seo оптимизатор" си, след като не можеш да се ориентираш в един форум с отлична структура къде да пуснеш обявата си? Това говори достатъчно за компетенциите ти, как ще се ориентираш по сайтовете, работата на клиенти. А колкото до моето грамотно писане на български - не правиш забележки, защото няма за какво, аз никъде не се хваля с това, за разлика от теб.
 
От: От: Търся фирми и частни лица, които желаят SEO оптимизация

Както виждаш отскоро съм тук и нямам ориентация в този форум, не знам дали и във всички теми може да се публикува нова тема. Сметнах, че тук е най-подходящо и това е. Имам и доста други ангажименти освен това, тъй като не работя за себе си, а за агенция. Но явно в България вече е модерно да се хейтва, така че всички гледат да са в крак с модата.

П.С. Имам забележки за писането ти - ПореднияТ самозабравил се...
 
От: От: Търся фирми и частни лица, които желаят SEO оптимизация

nikosa1986 - откри една грешка и това ти е довода? Това твоето е заяждане, докато аз ти отправям критика. А вече дали ти ще си вземеш поука и ще се поправиш и ще станеш по-добър или не ми е все тая. Къде си тръгнал да оптимизираш сайтове, след като не можеш да се ориентираш и да пуснеш мнение в един форум? Това има много общо! Както споменах - как ще се ориентираш по сайтовете на клиентите, след като сам си признаваш, че бъркаш в нещо елементарно, като пускане на мнение? Има си места, където самокритиката, самоизвинението не само, че не са полезни, но са и вредни!
 
От: От: Търся фирми и частни лица, които желаят SEO оптимизация

Повярвай ми, че доста добре се ориентирам в сайтовете на клиентите, едното няма общо с другото. Просто, както споменах, имам и доста други задачи, дори това го правя по своя воля, не е задание от агенцията ми, за да помогна на себе си и други хора да развият бизнеса си. Имаш правото на критика, може би е и основателна, но просто нямам много време да търся, това е. Със сигурност знам как да пусна мнение, трябваше да се ровя много из темите обаче. Все пак си мисля, че може и по-коректно да се изкаже критика, но...
 

Горе