Търся: Търся човек за Система за фактуриране

platf

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте, банда, търся човек който може да направи система за фактуриране.
Да има нови фактури, справки, артикули, партньори и разбира се абинамент. Моля, за оферта на лично.
 
Здравей. Не искам да спама я темата ти, но няма ли готови решения, които са ви свършат работа? За нещо писано от А,Б ще отнеме време и не малък бюджет. Само предлагам.
 
Здравей. Не искам да спама я темата ти, но няма ли готови решения, които са ви свършат работа? За нещо писано от А,Б ще отнеме време и не малък бюджет. Само предлагам.
Да, прав сте, но сме решили да имаме наша.
 
Да, прав сте, но сме решили да имаме наша.
Добре, няма лошо в това. Само бъдете настроени за не малка сума и доста време за разработката и. Ако искате, (ако може на ТИ да си говорим) подгответе едно техническо задание, а тук във форума само пуснете, че търсите човек, споменавайки някои по-главни точки от него. Не за друго, но да не си загубите времето с някой, който ще прочете само това, че се иска една счетоводна програма да се направи. А и в бъдеще ще ви го искат това техническо задание, където и да отидете за оферта. Някои ще ви го напишат, но преди това ще минат срещи, на които да се изясните какво искате и как го искате. Сроковете, съответно изпълнителя ще ви ги постави. Както и всичко друго - технология, логика, интеграция, документация и др.
 
Прати ми малко повече информация на лично:
нови фактури: Разпечатване на фактури ли се иска?
справки: Какви конкретно справки трябват?
артикули: Да се въвеждат ли и с какви характеристики е всяка стока? Вероятно да се отчитат бройки?
партньори: ?
абонамент: В смисъл абонаментна поддръжка на продукта ли?
 
Здравейте, това което търсите се казва CRM, давам част от функциите на един наш разработен софтуер към голяма фирма, ако е това което търсите, пишете на лично и ще разработим сериозно решение със екип разбира се, имаме опит и нужните познания за сериозно изпълнение:

 1. Табло за управление на потребителския интерфейс.
 2. Управление на роли и разрешения.
 3. Управление на клиенти.
 4. Управление на доставчици.
 5. Управление на елементи.
 6. Банково управление.
 7. Управление продажби.
 8. Управление на покупки.
 9. Управление на доходите.
 10. Управление на разходите.
 11. Управление на потребители.
 12. Управление на нова компания.
 13. Управление на абонамента.
 14. Управление на многоезичен език.
 15. Управление на фирмените настройки.
 16. Управление на настройките на сайта.
 17. Управление на имейл настройките.
 18. Управление на настройките за плащане.
Поздрави,
Станимир И
 
многоезичен език ?
Имах такъв проект, но ставаше дума за езици за програмиране. Иначе при естествените езици може да се каже, че есперантото е многоезичен език, защото е съставен от думи от различни езици.
 
юсерца пак с копи пейст от гугъл транслейт :D
Инак Защо да е много времето бе Блинки?
Ако наеме кадърна фирма с опит, това въобще няма да отнеме много време.
 
Само 1 човек се търси, вие пробутвате фирми, екипи, ...
 
@Sky , според мен се иска малко повече от първоначално написаното. Дори не мисля, че листа на @Станимир И е изчерпателен. ;) Така де, ако си говорим за добре направена и вършеща чудеса система. Иначе при съм виждал система за съхранение на договори, за което създаването на потребител беше голяма мъка, най-лесното беше да го набиеш в базата. :) В CRM-ите тези модули са най-шитави - билинга.
 
Само 1 човек се търси, вие пробутвате фирми, екипи, ...
Човек без личен живот и желания за живот. Аз бих препоръчал направо покрай това с фактурирането да допише и още няколко модула, за клиенти, за договори, за проследяване на комуникация, за маркетинг. Абе цялостно решение за бизнеса направо да си интегрира. И да си спести в бъдеще друга хвърковата информация. Да е всичко на едно.
 
Човека е несериозен, не препоръчвам да губите време.
Дори не отговори, въпреки, че изрично го помолих да върне потвърждение, че е видял личното.
Според мен гони 300 макс 1000лв, но също не е много наясно какво търси, още повече пред вид другата тема, където се опитва да хване логиката на ууукомерс с елементарни фри приложения като уазап или сигнал :)
Няма лошо, никой не е научен, тук може да получи прекалено много информация дори, но първо да се научи на малко уважение
 
300, макс 1000. Да бе, това да не обслужване на Q7. :) Според мен човекът иска нещо, но за жалост като повечето не си е направил дори труда да провери за някакви подобни не е направен. Лоша работа с техническите изисквания към разработчика. ;)
 
Това дори не спада към обявите тип "прайс фишинг".
Не знам защо си правите труда да пишете.
 

Горе