Търся човек за изработка на инфографики за корпоративен сайт за онлайн реклама

nikosa1986

Active Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте, приятели. Както пише и в заглавието, търся човек, който може да изработва качествени инфографики по зададени от мен теми. Смятам да направя проект - онлайн рекламна агенция, като основно ще работя с хора от форума като външни задания - някои от тях вече са информирани и са съгласни да участват в проекта.

Скоро ще направя корпоративен сайт за това нещо, а с цел подобряване на user experience, а знаем, че Google харесва подобни инфографики, търся някой, който е специалист в тази област. Видях, че cross прави добри, може да пише с оферта за цена, както и всеки, който разбира от това. Тук не знам как се формира точно цената, затова изпращайте предложения за бройка, може би в зависимост и от броя думи в текста.

Текстовете за графиките ще ги подам аз, от автора бих искал единствено да направи визията и да компресира изображението, за да не се бави сайта.

Благодаря предварително на отзовалите се и се надявам да работим съвместно, тъй като ще има доста поръчки за подобно нещо и в бъдеще.
 

Горе