Търся: Търся човек за настройки и изчистване на вирус в Престашоп версия 1.6

проблема е, че при него хем сърби хем боли .... за да му оправя сайта ми трябва достъп до хоста или да архивира целия сайт да ми го даде да го кача на мой VPS за да му оправя бакиите. Той не прави нито едно от двете. Иска да му се каже как да оправи проблема само по фактори които той казва , че вижда. Снощи му написах да даде бекъп на сайта и се прави на приятно разсеян още. Не виждам как би му се помогнало след като той сам не иска да си помогне, Не съм му искал пари за да му оправям каквото и да било.
Хахах. Да взема да те дръпна при мен. :) Нямат ли на Хоста там нещо да го сканнат? Не знам какво позлвате, не съм влизал скоро там, но поне един софт трябва да има.

Хахах. Да взема да те дръпна при мен. :) Нямат ли на Хоста там нещо да го сканнат? Не знам какво позлвате, не съм влизал скоро там, но поне един софт трябва да има.
нямам представа, хост в NS1 за последно съм имал 2018 година , но след като смениха cpanel с техния се махнах от там. То това започва да прилича на вчерашната тема във фейса за днс -сите в суперхостинг дето и ти направи изказване :-)

нямам представа, хост в NS1 за последно съм имал 2018 година , но след като смениха cpanel с техния се махнах от там. То това започва да прилича на вчерашната тема във фейса за днс -сите в суперхостинг дето и ти направи изказване :-)
Да. Нещата почнаха да изглеждат зле. Странно ми е кой какво си мисли, че купува и какво смята, че върви към този продукт/услуга. :) Но по мои наблюдения, това е масово само по нашите ширини. За това и нямаме много успешно бизнес присъствие на световната сцена. :)

Горе