Търся човек за писане на СЕО статии

xgamer

New Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Трябва ни човек който да пише статии за уеб сайта ни - сайта е насочен към разработка на уеб сайтове и софтуер
Сайта е на два езика - Български и Английски
Статиите ще са кратки до 400-500 символа, ще има и страници над 1000

Работата ще е постоянна и се иска отлично познаване на Български език / Английски език
по възможност и документи и сертификати, също и какъв опит имате със СЕО

Оферти тук или на ЛС

едит: не е задължително да владеете и двата езика, дори и само с един не е проблем, стига да се знае,
може да наемем повече от един човек
 
От: Търся човек за писане на СЕО статии

Здравейте,

изградил съм свой екип от хора, с които можем да пишем около 20 статии на ден. Имам ниво B2 по английск език.Всички мои хора са проверени, лично от мен в различни области. Ето линк към обявата ми http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=18099
За контакти:
skype tedok123_freelancer
e-mail [email protected]
gtalk tedok123freelancer
 
От: Търся човек за писане на СЕО статии

Здравейте, мога да Ви бъда полезна и с езиците, и със СЕО, тъй като имам опит точно в content writing, seo-friendly текстове. Моля, пишете на ЛС с имейла си, за да Ви предоставя инфо за проекти, сертификати. Допада ми тематиката на сайта Ви, ще е удоволствие да се занимая с проекта:)
 
От: Търся човек за писане на СЕО статии

едит към темата: хората които търся трябва да имат опит в писани на страници за бизнес сайтове,
пояснявам: трябва да имате висок стил на писане, страниците не са за тинейджърски сайтове или развлекателни.
От хората който ми писаха само 1-2 имаха заченки на стил, другите ми изредиха един куп глупости и то с правописни грешки.

Също моля заинтересованите кандидати да пишат ЛС а не да ме карат аз да ги търся, реално не мога да следя постоянно темата,
ако се пише в темата да се посочва: какво сте правили, каква е цената ви за страница, колко страници може да пишете на седмица

Поздрави и дано не съм бил много груб с този пост.
 
От: Търся човек за писане на СЕО статии

От хората който ми писаха само 1-2 имаха заченки на стил, другите ми изредиха един куп глупости и то с правописни грешки.

Заченки на стил? Изпратих хубава примерна статия, но ти не ме потърси обратно, като изборът разбира се е твой ;) :

Основи на SEO за уебсайтове. Onpage SEO. (първа част)

Много хора смятат, че едва след като "сглобят" уебсайта си е време да предприемат действия с цел популяризирането и подобряването позициите му в SERP-а на водещите търсещи машини, начело на които разбира се е Google. Последното се нарича Offpage SEO (Офпейдж СЕО) и винаги стои на второ място, понеже е много по-важно "основите" на един бизнес или какъвто и да било друг уебсайт да са здрави в лицето на Onpage Seo-то.

С други думи, оптимизацията на даден сайт за търсеща машина като Google започва далеч преди неговото създаване, а още в обмислянето му - подредба на елементите на страницата, по какъв начин и какво количество информация ще позволи дизайнът да бъде поставено на една страница, за да не изглежда тя нито прекалено празна, нито пък претрупана. Най-важният обаче е дори по-ранен стадий на процеса по замислянето на даден уеб-проект, а именно - таргетираната ключова дума. Иначе казано - основната идея на даден сайт трябва да се представи в главната ключова дума, която може да представлява словосъчетание, което е и препоръчителният вариант, защото в противен случай често конкуренцията за единично съществително е убийствена.

Изключително важно е да изберете описателна главна и второстепенна/и ключови думи с цел постигане максимално таргетиран трафик, от който всъщност имате нужда. С ключовите думи обаче в никакъв случай не бива да се злюупотребява - оптималната концентрация на основната ключова дума на страница въз основа пълнотата й с текст не трябва да надвишава 7-10%. Като стандарт е прието основните фрази и кл. дума, която по принцип е и заглавие, да бъде поставяна в h1 таг, а второстепенните - обграждани с h2 и съответно h3, h4 и т.н., но това вече е играчка и не оказва голямо влияние върху онпейдж оптимизацията. За подчертаване основната ключова дума и по-важните изрази могат да се използват и таговете strong, em, дори допълнителните тагове за стил на текста като например <i></i> - все индикации за разграничаване на заградената от тях част от текста, адресирани към бота на търсещата машина.

Във втора част ще бъдат разяснени като значение META таговете, някои от които в последните години имат по-малка тежест за Google (като например keyword тагът), Title таговете, както и IMG ALT таговете.
 

Горе