Търся човек за превод от BG -> ES (Български -> Испански)

Blinky

Owner
Рейтинг - 100%
27   0   0
Здравейте, колеги,

Търся някой преводач, който да може професионално да преведе от български текст към испански. Става дума за превод на сайт и по-специално страници от него.

Приемам всякакви оферти тук или на лично. Ще се радвам да видя и негови преводи и къде са публикувани негови материали.

Надявам се, че има такива хора тук. Все пак това е най-популярния език в света. :)

Ще очаквам вашите предложения и оферти.

Поздрави,

Последно редактирано:
  • Like
Реакции: Alf
От: Търся човек за превод от BG -> ES (Български -> Испански)

Здравейте!

Следвам две висши в СУ "Св. Климент Охридски"- философия и испанска филология. От година работя като заклет преводач към две агенции. Този сайт ми харесва, но въпреки това доста време отлагах регистрацията си в него. Попаднах на обявата Ви и ме заинтересова. Затова си направих регистрация. Имам и един въпрос. В какъв срок искате преводите? Ако имате интерес, пратете ми адреса на Вашия сайт. Ще преведа една- две статии от него и ако прецените, че сте доволен от работата ми, ще продължим нашите съвместни отношения. Скайпът ми е hrisi5821.

Поздрави!

Мерси, ще можеш ли да пуснеш ценички за количество и портфолио. На лично, ако е възможно. :) Ще те потърся на скайп, имам 2ма преди това, които изявиха желание и ще избера най-добрата оферта.

Благодаря за поста. ;)

Горе