Търся: Търся човек за създаване на Android App

mantaman

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
26   0   0
Апът ще бъде на тема автомобили тип каталог с информация и снимки, които ще са сортирани първо по марка после по модели и по години

Апът трябва да има функционалност за монетаризирана чрез плащане за да получи потребителят достъп до съдържанието за даден модел с еднократно плащане, ако иска да види инфо за друг модел трябва да плати пак и тн.
За момента не предвиждам да има събскрипшън за да получат достъп до цялото съдържание.

За всеки модел част от инфото ще е безплатно, а който иска да види пълното инфо за модела трябва да плати.

Апът трябва да отговаря на изискванията на Гугъл и да може да се сваля от апп сторето - Да е лесен за администрация за да мога да си създавам сам категории за нови марки и модели и да си качвам инфо когато имам време.

Тоест трябва ми изработване на апп и дизайн а качването и писането на информацията ще го правя аз.

Който му се занимава с този проект да ми пише на ЛС приблизителна цена и да покаже нещо правено от него.

Ако съм пропуснал нещо питайте

20 човека трябваше да инсталират аппа и да го тестват в продължение на 14 дни. Ама не само да го отворят 1-2 пъти и да цъкнат тук-там. И сакън да не го деинсталират преди да изтекат тия 14 дни. Гугъл ги логва какви ги вършат и трудно може да се фейкне. И чак след това може да го пуснеш за ревю.

Сериозна галимация е в днешно време (освен ако не са го променили).

Щом и мантата е решил да пише, това си е сериозна заявка форумот уека-поуека да започне да си връща старата бойна слава хаха :)

пс: Самия ап не е трудно да се направи, и АЙАЙ може да ти го спретне горе-доле.
Проблема е, какво ноката спомена, че дървото е със сторето.

Другото, което аз съм забелязал.
Почти всички стари по-големички компании започват да се отказват от сторето. Още повече - такива специализирани апове. Още пък повече - такива софтуери с мултифункционално предназначение, сложни интерфейси т.ч. инпут вариации, админ панели и прочие.
Сторето си остава за малки глезотийки (температура в стаята) от по 4-5€ лайфтайм.

Според мен, ти целиш доста сложен проект с огромно количество информация и мулти-категоризация. Да не говорим за екстрите, които искаш. Да не говорим и плащането, което какво се вижда ще е почти на абонаментен принцип/епизодично/непостоянно и тн вариращо.

Трябва ти читава платформа, защо ти е ограничен апп? Както споменах, имам задълбочени наблюдения, как сериозни платформи зарязаха постепенно сторето и си минаха на качествени мобилни версии.
Но, ако идеята ти е била, и да се възползваш от трафика и рекламата на сторето, то тук сме греда 😉

Горе