Търся човек, който прави онлайн магазини?

Bokrael

Member
Здравейте, трябва ми човек, който прави онлайн магазини. Става въпрос за такъв за авточасти. Нека, който има желание да ми пише и ще му пратя изискванията и идеите ми и да се разберем за цена и срок. Ако дадете и някой линк към портфолиото ви или кажете нещо повече за себе си, също би било добре.
 
Виж на Женски пазар.
 
Конкретно по темата, ще си позволя да направя непоискано търговско предложение:

Имам създаден Online магазин за авточасти и аксесоари, с който съм намислил да се разделя: https://auto.prodava.info
В момента е качен на субдомейн, с ясната идея да може да бъде разгледан и тестван.
Към момента не извършва продажби на заредените артикули. Те служат за онагледване и тест на изградения магазин.
Стоките, менютата, категориите, банерите, slidehsow могат и трябва да бъдат сменени и след преместване на ваш хостинг и домейн магазинът може да започне да се експлоатира.
Добра и надеждна система, коректно конфигурирана, с необходими за дейността функционалности. Тествана работи коректно, извършва продажба, изпраща подробен e-mail на купувача и на администратора.
Има възможност да бъде надграждана и доконфигурирана. Всеки сам решава, как би искал да изглежда и ще има възможност да си я променя.
Има възможност за различни видове плащания, доставки, интегриране на модули на Еконт и Спиди при сключени договори с тях.
Уникално добър и богат филтър по критерии, с възможности за продажба на артикули с различна разфасовка, опаковка, тегло, размер и цена.
Възможност за отстъпки за търговци на едро или лоялни клиенти, наградни точки, подаръчни ваучери, newsletter, форма за запитване и мн.др. С две думи: много и различни възможности
Може да се направи картово разплащане с Visa, Mastercard и др. при желание.
Вътрешна SEO оптимизация, както на сайта, така и на всеки продукт или категория по отделно.
Ако ви липсва функционалност, би могла да се постигне, но ще си струват съответната цена.
Имам възможност да преместя, изградя отново на друг хостинг, прехвърля собственост и каквото ви хрумне на това което се визулизира.
Цена ще определим заедно с желаещия за придобиване в предвид различните варианти. Не смятам да е висока.
Уверявам, че с всеки потенциален желаещ бих осъществил приятен разговор в обсъждане относно темата, важното е желание и мотивация за развитие да има.
Сам по себе си така създаден магазинът е добре направен и ще работи коректно, но без да има кой да работи усилено с и по него, доволни резултати трудно ще се постигнат.
Като всяко нещо си иска неговото.

Приятна вечер на всички!
Оставам на разположение тук или на [email protected]
 

Горе