Търся PHP/MySQL програмист плащам 5 лв час

istani123

Member
Рейтинг - 100%
8   0   0
Здравейте,

Търся PHP/MySQL програмист на свободна практика за създаването и поддръжката на 2 интернет проекта. Мога да платя 5 лв на час, като за първия проект се очаква да бъде около 200 часа + допълнителни часове за поддръжка и т.н. Търся някой с поне 4 часа на ден свободно време. Проектите са на спортна тематика.

Ако се интересуваш - изпрати ми на лично съобщение - кратка информация за теб - име, възраст, град, занимание (студент/служител във фирма/частен бизнес), предишни проекти реализирани от теб или в които си взел значимо участие, както и скайп/телефон за връзка.

Поздрави,
 
Последно редактирано:
От: Търся PHP/MySQL програмист плащам 5 лв час

Няколко въпроса:
На каква тематика са проектите, които трябва да се създават (мултимедийни, онлайн игри, информационни, онлайн услуги и др.)?
В началните условия има ли изисквания за ползване на конкретен framework или конкретна темплейта система?
Има ли други изисквания като нужни знания и умения освен PHP и MySQL?
Сам ли ще работи този freelancer или в екип? Ако е в екип, от колко и какви хора (пример: 3x дизайнери, 1x PHP програмист и т.н.) и доколко работата му ще зависи от тази на другите от екипа?
Коя фирма стои зад тази поръчка или е поръчка от физическо лице?

Мисля, че освен да се иска информация от кандидатите е редно и работодателят да се представи (с какво се занимава той или фирмата му, какви проекти има зад гърба си и т.н.). Благодаря за отделеното внимание.
 
От: Търся PHP/MySQL програмист плащам 5 лв час

Проектите са на спортна тематика. Работата е стандартна и лесна за всеки PHP програмист с повече от 1 година опит. Има дизайнери. От програмиста се очаква да програмира :) и да създаде базата данни. Освен PHP/MySQL се очаква да има основни познания по JQuery. Framework са optional. Прати ми инфо за теб на лично и ще ти отговоря с повече детайли.
 

Горе