Ударете по едно рамо

Прочетох темата и ко да кажа не им вярваи какво ти говорят от нета можеш да изкарваш много повече отколкото ако работиш на строеж :mrgreen: и можеш да имаш много сайтове които след направата им да изискват минимална подръжка (10 - 20 сайта по $180) :) А едно рамо по темата винаги ще имаш тук във нашият форум.


Те и нашите бяха скептични ими разпряваха кои щял да ми изпрати $700 за нещо свършено по нета като можел и да не ми ги прати. А няколко месеца по късно изкаравах повече от тях :mrgreen:
 
TaloV каза:
Първоначално никой не вярва,но рано или късно ще разберат,че са грешили...
Мен ни хареса онази фраза със строежа. Да се ходи на ви видят ....работа.:) Ей това се казава мнение. Ама много странно защо работа на строеж е първата му асоциация за работа. Някои използвам ъкъ, други мускул, и тези с мозъка сякаш имат повече на къде да разтът, си мсля.

Сори бате, нямам рагистрация там за да те подкрепя, но и като гледам нямам работа там. Най-много и мен да ме пратят на някой строеж или да си пълня спестоната книжка. Не че е забавно да четеш такива коментари, ама си е трудно да обеждаваш и отнема време.

Всеки си знае за себе си какво е истина и какво не.
 
Прочетох темата в другия форум и не разбирам, кому е нужно да хабиш време и нерви да ги убеждаваш в очевидното. След като не им идва акъла, донякъде е по-добре, по-малко конкуренция ще има.

Преди време мой приятел замина на екскурзия за Нова Зеландия, в началото обясняваше наляво и надясно колко е хубаво там. След известно време замина да живее там, спря повече да говори за хубостите на страна, питах го защо така спря да говори за това и отговора беше: "Да не съм луд да отварям на всички очите, който има желание може да го види и без да му говоря :)"

Та и твоята работа така, напразния спор по форумите не винаги е градивен, в повечето случаи за съжаление е просто загуба на време.
 

Горе