Украйна - Русия какво ви е мнението



Пускай молитва - православна! Да няма като преди няколко години - бой на негри в тъмна нощ.





Пускай молитва и се моли братята ти да не ги бият, щото САЩ бият много лошо, добре че не са като братята ти де - да струпат 20 000 армия до границата на друга държава, и 5 дни преди да нападнат, да кажат, че само луди хора биха си помислили, че ще нападнат Украйна.




За който не е запознат: Рашките и Сирия, около 500 души, решават да правят RUSH B , на кладенец, защитаван от 40 души Special Operation Group / CIA. Джендърите са и пръснали халките, едно към 10 и повече. Както се казва - каквото търсиш - намираш. Както единия руснак от транскрипцията казва - ада се стовари върху нас, без да разберем откъде изобщо се стреля. @kovak - тренирай халката за братята ти.

Руснаците може да се каже, че са усетили по лошия начин - защо САЩ няма безплатно здравеопазване :D :D :D

588652999dfa458f0603a1157b40be0d.png
 
Последно редактирано:
Айде, започнаха полюциите... :rolleyes:
 
Изобщо не си противоречиш... Въпросителни няма, ти си ги търсиш тези въпросителни. Може да кажеш ти кои медии четеш, и откъде получаваш информация, не по оста - дебил.
Не се иформирам от медиите, а от източниците на медиите, неем нужда някой да ми изкривява през собствените си интереси неква информация.

Да го преведа за другите :

"Многократно новините и писаниците там, не ми пасват на мнението, не казвам, че статията е грешна, но фантазии са, и са хващани във фейк и пропаганда - никъде не казвам, че имам доказателства, но има много въпросителни, следователно щом не ми пасва на мнението - това е по оста медия-дебил."
Забрай да споменеш, че точно на тебе многократно сме ти дебънквали редит простотиите. То и затуй си фейк лидер, ама имаш и конкуренция, тъй, че скоро мое да слезнеш от върха.

Иначе не става въпрос за моето мнение... щи дам пример.. виждаш ли разлика във видеата и задаваш ли си въпроса защо ракетата идва от посока, която не е окупирана? До момента показваш, че нямаш такъв интерес, щото не съвпада с тва дето са ти наляли у кухината - ракета, русия, цивилни, жертви - медия-дебил.

Въпростите по темата тръгнаха, защото актьорчето редактира пост-а си, в който казва, че атаката е от руска артилерия, което по-късно промени. Ма ти от де да ги знаеш тия неща, чакай си там ТРУХА, ФРЕЕДОМ, Канал 5, Кенефник и Оффсмешниците и другите по-западни медии да ти сипят. Аз проблем с тва нямам. Даже и проблем с мението ти нямам, дали си фен на БСП, Атака, САЩ, ЛГТБ... все ми е тая.

Репортващите са всички медии по света, хващани са - ако по този начин, както ти ги 'хващаш' - понеже не съвпада с твоето мнение - това е друга тема.

Не знам в какво са хващани, но тогава съм те цитирал - когато имаше новината за ПВО-то в Полша, 20 минути след това, имаше редакции, потвърждения - нали те бях питал тогава - коя медия четеш - та ми беше намерил някакъв сайт, който е на нивото на фейк сайтовете на Славчев, където пишело, нещо, което на теб ти изнася - и щом там го пишело, значи всички лъжат, и всички те фейкват - та тогава ти казах и ти дадох линкове от водещите и реномираните новинарски агенции - как има EDITS / даже в заглавията се слагаха едни субтайтъли - чак на мен ми дойде в повече, при положение, че само репортват каквото знаят, и 20 минути след това се поправят, след като фактите се изясняват - Руските медии как са - редактират ли си лъжите? Още ли са във военна операция, а не във война? Биолабораториите? Нацистите в синагогите?

Цялата основа на тая война, се базира на фалшива пропаганда и предтекст, който ФАКТОЛОГИЧЕСКИ не е верен, ама това не ти прави проблем, и изобщо не те притеснява. Както казваш - "медия-дебил" .
Фантазираш, никъв сайт не съм ти давал, показах, как се генерира фейк в реално време, иначе си прав.. не съм го хванал... те си го хванаха..

The Associated Press on Monday fired a national security reporter who had provided erroneous information about a missile strike in Poland last week that resulted in a widely circulated but inaccurate news alert and story suggesting Russia was responsible for the incident.

А, твоят първи коментар по темата беше:
Нека опорките, че това са украински ракети, изстреляни нарочно по Полша с цел провокация, започнат СЕГА! Навсякъде почна да излиза инфо, че са руски ракети. Има и доста снимки вече. Нека поляците потвърдят, какво се е случило, но при всички положения, това е голяма греда за бункермен.
Медия-дебил.


Медиите от Руска страна бълват пълни фантазии, и обясняват, че няма война. Ройтерс бяха едни от критиците на войната в Ирак - значи, на демокрацията хубавото е, че като не те кефи медията, просто не я четеш. Но пък тези реномираните - може да видим - кой е публикувал - има имена на журналисти, не са анонимници от ФСБ - и общо взето - ако не ти харесва - затваряш сайта и четеш друга новина. Е, такива таракани като Вас - запада ви е виновен, че имате избор, и се информирате - отиди в Русия и се информирай - като ти казват, че небето е червено, а водата жълта...

Ама това няма проблем никакъв - тя цялата война започва с лъжа и пропаганда - няма проблеми - ама това, че за 20 минути, са репортнали новина, че в страна НАТО, не участваща във войната има разбила се ракета - и са обновили информацията - ФЕЙК, ПРОПАГАНДА - МЕДИЯ-ДЕБИЛ!

С Полша и ракетата - върни назад - ако не се лъжа, и @fast_and_the_curious беше споменал още тогава, че изданията изтъкват, че информацията е непотвърдена, чакат се неща да се доизяснят - и като се разбраха, до час буквално - се дописаха и разясненията - За теб, ако опресняването на информацията е проблем и пропаганда / медия-дебил ост - много съжалявам - може да си продължиш да четеш медиите от Кремъл - поне няма да те ядосват.

Ако дадена медия няма потвърдена информация, не прави предположения, че дебилите се самосезират и се започва...

Навсякъде почна да излиза инфо, че са руски ракети. Има и доста снимки вече.
 
Това е 40 трилионна икономика ( годишна ) с глобални компании,а не само суровини, и с партньори за още 10 трилиона - само се чудя, кога тараканите ще се усетите, че ядете много здрава тояга, ама много здрава.
1694248725290.png
 
бай дъ уей, темата реално си е мътна и кървава, СПОР НЯМА, разни ценности, разни приоритети.. По-важното е нашите дерзания къде са в цялата схема, Иначе, всички страни СА ПРАВИ САМИ ЗА СЕБЕ СИ, и така трябва да е! Недопустимо е външна намеса в ценностите - ЗАПОМНЕТЕ
Да не мислите, че едно време са си оставяли костите по полята, щото са мислели само за кинти и дулювери?? А точно в момента това се случва, Дупе даваш - получаваш айахаха Някой да мисли различно? :)
Иначе, ЛОШ-ДОБЪР, празник е! (НАЦИОНАЛНО събитие)- Част от историята е, и си е чисто страхопъзво да го игнорираш ;)
 
Бойко бил диктатор, ама се кефят на Индия, Китай, Русийка, Иран, С.КОРЕЯ...


Само диктатор не сме го наричали, той пък за най-неудачното определение се хвана.

Между другото, при мафиота тиквун имаше много повече свобода, отколкото при най-низкото ниво обслужващ персонал на сащ-ското посолство. Или ''десни резултати с леви мерки - лева ръка-десен джоб''
 
Тоз пак изпадна в някъв US транс.

Ае, ко стана с окопите на плажа в Крим, следиш ли темата? Цяло лято ватниците клечат у тия ровове, изгореха на потници...

Донецк под обстрел, а в Крим вече копаят окопи, а нашите путкофилчета една дума не могат да продумат за войната.

 
"Само луди хора могат да си помислят, че наци-ланд ще бомбандира собствените си хора".
Oh, wait, това не са украински, а руски територии, където няколко часа по-късно ще се проведат първите местни избори като част от РФ.

Какво казват местните жители относно удара по пазара и засегнатите частни къщи? "Такива атаки се случват всеки ден от 9 години насам.. "

Fake news, anybody?! Патрик Ланкастър на място:


 

Горе