Украйна - Русия какво ви е мнението

Няма разлика дебил ограничен. Все тая е каква е причината за забраната. Тази на руснаците е доста по-смислена от тази на западняците която е просто да те контролират на работното ти място.

Имбецил безполезен как мислиш пращат честитки за торенти и подозрителна интернет активност а в Англия и за гледане на ТВ ако не ти следят трафика. Върджин Медия, моят доставчик по тяхно решение филтрират трафика и не мога да посещавам доста сайтове и дори някой български. Излез от розвата кочина в която живееш и виж реалния свят.

Или скимтиш еднакво за всичко или изобщо не го правиш
Пак ти го пиша, глупак. Чети с разбиране. Напъни ги тия две блуждаещи в главата ти мозъчни клетки, или там каквото е, и измисли нещо по-умно. Има огромна разлика от това, което мислиш, че знаеш от това, което им готвят на послушните опушъчни меса в Раша.

Аз където и да съм бил на запад не съм виждал някакви ограничения в интернета. Не знам къде точно си го видял точно ти. Педеругнел, блокирането на торенти и забранени сайтове, ако не ги спрат преди това, е нещо нормално и в коренно различно от това, което аз пуснах за Раша. Нещо не вдяваш лесно.

Не скимтя за нищо. Показвам на олигофрени като теб, които са се пренесли на запад, какво е в държавите в техните сърца. Смотан двуличник.

импотентният педерунгел пак се е развихрил , що не си намериш другарче с флагче да си дърпате сутиените :

1778229628373.png

Последно редактирано:
@nandibandi , това коя руска подлога го е измислил. Сигурен съм, че е някой в алкохолен делириум паднал в оповръщаното си до външната тоалетна, до която не е успял да стигне, докато жена му подписва застраховката му, за да го изпрати на фронта. :D НАЗДРАВЕ!

Милен Русков е български писател. Писателите са хора, които създават литературни произведения - романи, поезия, белетристика и т.н. От труда на писателите се ползват хора, които имат повече от една функционираща мозъчна гънка. Тоест, хора, които не са русофоби. Не знам дали успях да ти го обясня на достатъчно достъпен език.

п.с. Милен Русков беше припознат от лево-джендърастите за свой, докато той не се разкри като нормален и достоен човек, при което фашизоидната сган започна да вие на умряло. Дори се опитват да забранят издаването на негови книги - демокрация! В момента чета неговата ''Възвишение'', а преди това прочетох "Чамкория'' - добре пише момчето. ;)

Горе