$INeed$
Well-Known Member
Пак ти го пиша, глупак. Чети с разбиране. Напъни ги тия две блуждаещи в главата ти мозъчни клетки, или там каквото е, и измисли нещо по-умно. Има огромна разлика от това, което мислиш, че знаеш от това, което им готвят на послушните опушъчни меса в Раша.Няма разлика дебил ограничен. Все тая е каква е причината за забраната. Тази на руснаците е доста по-смислена от тази на западняците която е просто да те контролират на работното ти място.
Имбецил безполезен как мислиш пращат честитки за торенти и подозрителна интернет активност а в Англия и за гледане на ТВ ако не ти следят трафика. Върджин Медия, моят доставчик по тяхно решение филтрират трафика и не мога да посещавам доста сайтове и дори някой български. Излез от розвата кочина в която живееш и виж реалния свят.
Или скимтиш еднакво за всичко или изобщо не го правиш
Аз където и да съм бил на запад не съм виждал някакви ограничения в интернета. Не знам къде точно си го видял точно ти. Педеругнел, блокирането на торенти и забранени сайтове, ако не ги спрат преди това, е нещо нормално и в коренно различно от това, което аз пуснах за Раша. Нещо не вдяваш лесно.
Не скимтя за нищо. Показвам на олигофрени като теб, които са се пренесли на запад, какво е в държавите в техните сърца. Смотан двуличник.