Украйна - Русия какво ви е мнението

Няма разлика дебил ограничен. Все тая е каква е причината за забраната. Тази на руснаците е доста по-смислена от тази на западняците която е просто да те контролират на работното ти място.

Имбецил безполезен как мислиш пращат честитки за торенти и подозрителна интернет активност а в Англия и за гледане на ТВ ако не ти следят трафика. Върджин Медия, моят доставчик по тяхно решение филтрират трафика и не мога да посещавам доста сайтове и дори някой български. Излез от розвата кочина в която живееш и виж реалния свят.

Или скимтиш еднакво за всичко или изобщо не го правиш
Пак ти го пиша, глупак. Чети с разбиране. Напъни ги тия две блуждаещи в главата ти мозъчни клетки, или там каквото е, и измисли нещо по-умно. Има огромна разлика от това, което мислиш, че знаеш от това, което им готвят на послушните опушъчни меса в Раша.

Аз където и да съм бил на запад не съм виждал някакви ограничения в интернета. Не знам къде точно си го видял точно ти. Педеругнел, блокирането на торенти и забранени сайтове, ако не ги спрат преди това, е нещо нормално и в коренно различно от това, което аз пуснах за Раша. Нещо не вдяваш лесно.

Не скимтя за нищо. Показвам на олигофрени като теб, които са се пренесли на запад, какво е в държавите в техните сърца. Смотан двуличник.

импотентният педерунгел пак се е развихрил , що не си намериш другарче с флагче да си дърпате сутиените :

1778229628373.png

Последно редактирано:
@nandibandi , това коя руска подлога го е измислил. Сигурен съм, че е някой в алкохолен делириум паднал в оповръщаното си до външната тоалетна, до която не е успял да стигне, докато жена му подписва застраховката му, за да го изпрати на фронта. :D НАЗДРАВЕ!

Милен Русков е български писател. Писателите са хора, които създават литературни произведения - романи, поезия, белетристика и т.н. От труда на писателите се ползват хора, които имат повече от една функционираща мозъчна гънка. Тоест, хора, които не са русофоби. Не знам дали успях да ти го обясня на достатъчно достъпен език.

п.с. Милен Русков беше припознат от лево-джендърастите за свой, докато той не се разкри като нормален и достоен човек, при което фашизоидната сган започна да вие на умряло. Дори се опитват да забранят издаването на негови книги - демокрация! В момента чета неговата ''Възвишение'', а преди това прочетох "Чамкория'' - добре пише момчето. ;)

импотентният педерунгел пак се е развихрил , що не си намериш другарче с флагче да си дърпате сутиените :

Виж файлът 36247
Ти за това ли ходиш в ЕС, да си гледате пенисите с другите?
Не съм изненадан, аз ходя, за да гледам култура и забележителности.

Милен Русков е български писател. Писателите са хора, които създават литературни произведения - романи, поезия, белетристика и т.н. От труда на писателите се ползват хора, които имат повече от една функционираща мозъчна гънка. Тоест, хора, които не са русофоби. Не знам дали успях да ти го обясня на достатъчно достъпен език.

п.с. Милен Русков беше припознат от лево-джендърастите за свой, докато той не се разкри като нормален и достоен човек, при което фашизоидната сган започна да вие на умряло. Дори се опитват да забранят издаването на негови книги - демокрация! В момента чета неговата ''Възвишение'', а преди това прочетох "Чамкория'' - добре пише момчето. ;)
Да, някой като ми каже, той е творец, и ми се повръща. Значи не съм далеч от описанието с алкохола.
Слабо се интересувам какъв е що е, ако дава такива определения. За мен в един момент тези хора изпушват доста сериозно и стават крайни в много аспекти и който на където го избие.

Гледам в темата има сериозни майски усложнения. Поне евроатлантическата аргументация стана напълно политкоректна - само черни грездеи са в главата на фетишиста :D

Да, така е. Има сериозни усложнения. Препоръчвам лоботомия. ;)
Включително и на оня така наречен писател с фетиш към руското.

Ти за това ли ходиш в ЕС, да си гледате пенисите с другите?
Не съм изненадан, аз ходя, за да гледам култура и забележителности.
от значение е само че имаш желание някой да ти пръсне свинктера педал смотан , това разбира се защото като си махнеш сутиена ти увисват като на баба

от значение е само че имаш желание някой да ти пръсне свинктера педал смотан , това разбира се защото като си махнеш сутиена ти увисват като на баба
Поредното руско пиянде, търсещо гейското и мигрантското в ЕС. Жал ми е за вас, покрай това да се радвате на пишки, изпускате много други неща от ЕС. ;) Нищо, ще ви компенсирам. Дръжте фронта, където сте го захапали - преносно и буквално. ;)

Крумов, лайквай му пита повече, дори в този дух, заведете се на кино, обсъдете гейщината в Европа, и то от там ще ви тръгне. ;/

Та да се върнем на темата. От извора, извън пропагандата за настроенията за успехите на СВО в 5-та година. Знаете кой е Захар Прилепин.
Интересни са коментарите на обикновените руснаци под статията.

Поредното руско пиянде, търсещо гейското и мигрантското в ЕС. Жал ми е за вас, покрай това да се радвате на пишки, изпускате много други неща от ЕС. ;) Нищо, ще ви компенсирам. Дръжте фронта, където сте го захапали - преносно и буквално. ;)

Крумов, лайквай му пита повече, дори в този дух, заведете се на кино, обсъдете гейщината в Европа, и то от там ще ви тръгне. ;/
https://www.facebook.com/share/v/17aqPh7Tpk/ тцтц как бият в демократичните държави а няма ни една мастия като тебе да скимти за Путин лош....

Горе