Torbalan Trolski
Well-Known Member
Все пак да караме в хронологичен ред. Първо епруветката.Дай някакви факти
Ходят в ООН с епруветкаНормалните държави ходят в ООН и си представят тезите и търсят съюзници и се дискутират варианти и дипломация
Все пак да караме в хронологичен ред. Първо епруветката.Дай някакви факти
Ходят в ООН с епруветкаНормалните държави ходят в ООН и си представят тезите и търсят съюзници и се дискутират варианти и дипломация
Ами няма такова нещо, военна операция със 160 000 души и трета седмица, се нарича война. Военна операция е да отидеш с 2 хеликоптера, и да убиеш някой, или да удариш някой военен обект, и да си заминеш.
Ей този пич, живял и в Русия, много добре обясни и разобличи глупостите, които Кремъл изговори, за да оправдае войната.
Превъртях тук там. Може ли едно резюме за разобличаването?Ами няма такова нещо, военна операция със 160 000 души и трета седмица, се нарича война. Военна операция е да отидеш с 2 хеликоптера, и да убиеш някой, или да удариш някой военен обект, и да си заминеш.
Ей този пич, живял и в Русия, много добре обясни и разобличи глупостите, които Кремъл изговори, за да оправдае войната.
Споделям тезата му напълно, че Путин ВЕЧЕ загуби, защото се видя, че никой не ги желае, още повече да ги денацифицират, и не може заради 1.8 процента АЗОВЦИ, да тръгнеш на война, с оправданието, че те управляват, което не е така. Обърнете вниманието на видеото, много хубаво е описал точките и позициите на Кремъл и защо издишат.
Превъртях тук там. Може ли едно резюме за разобличаването?
Украйна не била просто съседна на Русия държава. Така ли каза?
Видео, което не съм гледал. Превъртял съм няколко кадри. Има ли например тези сцени откъде са? Нещо подобно на документалистика? Да кажем поне като на тази Гайтанджиева за което ти искаш доказателства?Нищо такова, просто разглежда мотивите, с които Путин излезе. А това какво смятат, не ги оправдава да нападнат някоя страна. И ние може да смятаме, че Германия е богата държава, но няма да ни оправдае пред света.
Което провокира въпроса: защо сащ нападна Югославия без резолюция на ООН?Нормалните държави ходят в ООН
Което провокира въпроса: защо сащ нападна Югославия без резолюция на ООН?
Много си ми босичко, мило. Заповядай:Ти сериозно ли? Точно там 2 месеца се молиха, накрая с резолюция на ООН ги спряха, да не говорим, че Сърбите влязоха и в Хърватска навътре с танковете... И не знам дали се шегуваш, но именно ООН се намеси след месеци умуване и дискутиране, като тези 2 месеца беше дипломация и опити да се спрат сърбите с глупостите и ултиматуми да се спрат убийствата и безчинствата...
Ето ти видео, че нещата май са доста зле откъм история, било то и в близките години, не знам как мислиш, че ООН ей така са решили да бомбят Сърбите, щото не ги кефят, и не са им симпатични... Изобщо с това: "защо сащ нападна Югославия без резолюция на ООН?" - почвам да се чудя дали изобщо знаеш нещо по въпроса или хвърляш разни неща ей така... Но давай да видим, ще чакам отговор за тези събития спрямо твоята гледна точка.
Много си ми босичко, мило. Заповядай:
NATO countries attempted to gain authorisation from the UN Security Council for military action, but were opposed by China and Russia, who indicated that they would veto such a measure. As a result, NATO launched its campaign without the UN's approval, stating that it was a humanitarian intervention.
![]()
NATO bombing of Yugoslavia - Wikipedia
en.wikipedia.org
И да те питам: с какво косовските албанци са по-важни от руснаците в Донецк и Луганск? И Путин прави хуманитарна интервенция, при това в защита на собствения си народ.
Двойни аршини от големите и папагалстване на кило от некви пишлемета
Ти знаеш ли ако ги нападне какво ще стане с Украйна ? На 2-рия ден нямаше да има новини вечеАми няма такова нещо, военна операция със 160 000 души и трета седмица, се нарича война. Военна операция е да отидеш с 2 хеликоптера, и да убиеш някой, или да удариш някой военен обект, и да си заминеш.
Споделям тезата му напълно, че Путин ВЕЧЕ загуби, защото се видя, че никой не ги желае, още повече да ги денацифицират, и не може заради 1.8 процента АЗОВЦИ, да тръгнеш на война, с оправданието, че те управляват, което не е така. Като цяло целия свят се смее на темата за нацистите и оправданието, което представиха. Когато искаш да водиш война, търсиш съюзници, а не лъжеш до последният ден какво ще правиш. Нормалните държави ходят в ООН и си представят тезите и търсят съюзници и се дискутират варианти и дипломация, но явно Русия иска да си играе сама играта, с историческа реторика и имперски интереси - хубаво, то е за тях.
Обърнете вниманието на видеото, много хубаво е описал точките и позициите на Кремъл и защо издишат.
Ти знаеш ли ако ги нападне какво ще стане с Украйна ? На 2-рия ден нямаше да има новини вече
Странно защо на всички джендър-атлантици ви бяга причинно-следствената връзка?Ми не знам, аз съм в темата за УКРАЙНА и Русия, ако искаш други войни да ме върнеш, като показваш простотии от миналото, не оправдаваш сегашната каша, не мога да разбера - това ли е целта на интервенцията?
Aма пак не разбрах, ти разбра ли защо беше това решение за бомбандировките или не? Защото си изрязала цитата. Ти като ггледаш някой конфликт, гледаш ли причините, довели до него, или това не е важно?
Аз спирам да пиша тука, не знаех, че е гнездо на русофили и ваксър конспоратори. Пишете вие, последното ми мнение в този форум, нещата са доста трагични, ама щом в това се е превърнал, няма лошо, щом се развива като руско гнездо на олигофренията.
Хората без критично мислене сте много ранимиАз спирам да пиша тука, не знаех, че е гнездо на русофили и ваксър конспоратори. Пишете вие, последното ми мнение в този форум, нещата са доста трагични, ама щом в това се е превърнал, няма лошо, щом се развива като руско гнездо на олигофренията.
Кажи ми само едно нещо. Защо тук хората които сме на едно мнение успяваме да го изразим с различни разсъждения, източници, думи и поведение?Видяхме, ама Украйна е 22рата военна сила в света, виждаме, галят ги с перце и рози, особено Мариопул, Харков и Миколаев. Трябва да си изтрещял, ако мислиш, че артилерия и касетъчни бомби / GRAD установки, не е терор над мирното население и военно престъпление, още повече като обясняват, че влизат като 'спасители'. Не им се получава засега. Може би изравняване със Земята и убиване на всички 40 милиона Украинци и може и да ги денацифицира.
Аз спирам да пиша тука, не знаех, че е гнездо на русофили и ваксър конспоратори. Пишете вие, последното ми мнение в този форум, нещата са доста трагични, ама щом в това се е превърнал, няма лошо, щом се развива като руско гнездо на олигофренията.
Самостоятелното мислене, взимането на собствени решения и изводи, търсенето на допълнителни източници е голям риск. бТВ и Нова знаят най добре.Кажи ми само едно нещо. Защо тук хората които сме на едно мнение успяваме да го изразим с различни разсъждения, източници, думи и поведение?
А твоето е 1:1 копи-пейст от това на медии, антируски форуми и персонажи? За да приеме някой насериозно нещата дето пишете и говорите не трябва ли да са израз на собствените ви разсъждения?