Украйна - Русия какво ви е мнението

Петро-долара е ясен. Той се поддържа с военната машина. Знаем къде бяха основните им войни. Които им се получиха само отчасти. Не ми се пишат дълги неща. Някои общи интереси. Те пак са свързани с един небезизвестен клуб в който от страна на Европа силно участват и холандците. Но повечето държави са заложници на военната сила. И доста други неща.

П. С. Би било чудесно да се върне златния стандарт към парите, но тогава американците ги очаква банкрут. Печатницата спира. Губят военна и медийна доминация и т.н.
Не го искаш
 
Нандито съвсем ще изтрещи

Със сигурност. Няма да върви само пропагандата от руския канал 1, преведена от поглед.инфо или там каквото беше и ще изперка тотално.
 
  • Haha
Реакции: OSH
Някой има ли профил в този форум хардуер да и каже, че тук русофилите ги хранят да стане по-интересна темата.

Те са прекалено тънко обидни и не пишат във форуми в които не се трие противоположното мнение.
 
Някой има ли профил в този форум хардуер да и каже, че тук русофилите ги хранят да стане по-интересна темата.
Няма да стане интересно.

Там стадният ефект играе основна роля, демек си се надъхват един друг, сплотяват си комюнитито посредством споделяне на сънища и въжделения. Учат се на конформизъм и развиват социални умения :)

Ако дойдат тука ще са като замаяни пъдпъдъци за отстрел.
 
Последно редактирано:
Няма да стане интересно.

Там стадният ефект играе основна роля, демек си се надъхват един друг, сплотяват си комюнитито посредством споделяне на сънища и въжделения.

Ако дойдат тука ще са като замаяни пъдпъдъци за отстрел.

Със сигурност ще мислят и те така за вас...
 
Това е едната идея. Другата обаче е, че едва ли искат да продават на обезценен курс. Което предположих.
Разбира се, борсите реагират на всяко изказване или слухове. Но ще се види, кое какво е.
Аз ще изчакам два-три дни и евентуално ще кажа за следващия "удар" по българина най-вече.
Който има/е имал достатъчно много пари е можел в краткосрочен план (2-4 години) поне да неутрализира обезценяването им по някои начини. В дългосрочен да печели.
Много са ме подигравали за разни малки бизнес идейки, които повечето са изпреварвали събитията с малко, но достатъчно за да са на +. Повечето на някакъв усет.

Ето два коментара от дир.бг които смятам за правилни:

"Партньор на Capital Lab: Решението на Руската федерация е крайъгълно събитие, което има за цел да промени съществуващата парадигма на енергийния пазар. Според него Европа ще трябва да заобикаля собствените си санкции и да финансира руската финансова инфраструктура в рубли, което увеличава търсенето на тази валута".

Изискването на Русия, плащанията да се извършват в Рубли означава, че рублите първо трябва да се закупят и продавачът е Русия. Има една подробност, която повечето тук не са я разбрали, но е много важна. Русия няма да приема долари, евро, лири и всякакви други валути от страни, които са наложили икономически санкции и с които Русия не може да търгува. Тези страни ще могад да купуват рубли само срещу злато. По този начин Русия ще постигне няколко цели едновременно:

1) Ще спре финансирането на западни дългове. Всички така наречени FIAT валути са изцяло базирани на дълговете на страната, от която произлизат. Механизмът е много прост и фунционира на няколко етапа. Първо държават издава облигации и тези облигации в момента се купуват почти изцяло само от централната банка, тъй-като реалният лихвен процент е отрицателен. В момента в който ЦБ купи облигациите правителството получава сумата и може да я харчи според бюджетния си план. Допълнително количество пари се създават от частните банки, които дават кредити за много по-голяма сума от депозитите. Процентът вариира, но е около 10%, т.е. банката е в състояние да даде девет пъти повече кредити отколкото има депозити. В краен ефект, парите в обръщение са еквивалентни на държавния и частния дълг в съответната страна или група от страни при еврото.
Единственият мотив за Русия да приема тези валути беше възможността да купува продукти от съответните страни. След като тази възможност престана да съществува, валутите съответно изгубиха стойност за Русия и тя няма да ги приема.
2) Ще осигури външно финансиране за държавния бюджет без данъчно натоварване на гражданите и предприятията.
3) Ще спре инфлацията и ще стабилизира финансовата система, тъй-като външното търсене на рубли автоматично ще намалява обема на рублите циркулиращи в Русия.
4) Ще натрупа капитал в злато, с който ще може да обезпечи рублата и да я превърне в резервна валута.
Моя добавка че освен злато

Юани - за да могат руснаците да си купуват дрънкулки от Китай
Евентуално Рупии, за да може да има свежи плодове от Индия и зимата
 
Със сигурност ще мислят и те така за вас...
Сигурно.
Ако имах време за глупости сега щях да заложа 20 лева че ще докарам поне няколко от тях до нервна криза преди да ме баннат.
 
Последно редактирано:
Сигурно.
Ако имах време за глупости сега щях да заложа 20 лева че ще докарам поне няколко от тях до нервна криза преди да ме баннат.

Пък ако има читава модерация там и не ме баннат, до няколко седмици ще почнат да си трият акаунтите и да пускат национални петиции да бъда канселиран. По-лабилните ще хлипат тихо пред мониторите, ще посегнат към хапчетата, а най-самоотвержените ще се самозапалят публично в подкрепа на Украйна.

Аз се чудя дали ще те обвинят в склоняване към самоубииство ако почнеш да ги навиваш да идат в Украйна като доброволци - наемници.
 
Байдън говори за Кинжал, и не му е ясно за какво им е на Русия хипер звуково оръжие което може "гарантирано да мине" и "не може да бъде спряно" с конвенционална бойна глава. В кавичките са превод на думите на Джо.


Това което не каза е че Америка има едни 20 корабчета с плоска палуба и самолетчетa, които е предвидено това оръжие да пронизва.

намира се на 1 минту и 30 секунди пронизването на търговския център. Преди това снимат как в него се крият ракетни установки в него.


Видеото го няма в youtube и повечето не са го виждали.
 
Направих си труда да намеря руска тв за племето на Зеленски да се информира за санирането на Украйна от Непобедимата Руска Армия и гениалния пълководец Путин от който ще купуват само и единствено с рубли.Нали му наложиха санкции за другите валути.
 

Прикачени файлове

  • New folder (6).zip
    5.9 KB · Преглеждания: 1

Прикачени файлове

  • Лучшие клипы шансона.zip
    534 bytes · Преглеждания: 0
Последно редактирано:

Пленени украински войници заведени да видят паметника на избитите деца на Донбас​



Общо мирните граждани, загинали в Донбас за 8 години откакто започна наказателната операция на Киев, са над 14 000. Но за този геноцид мълчат през цялото това време и западните политици, и западните медии.
 
Наполеон-Аз опитах! Хитлер-Аз доказах!
Такъв народ! Такава страна не може да бъде победена!

Только настоящие воины отдадут честь ребенку! И в этом наша сила!!!
 

"Вашингтон пост": Неонацисти използват войната в Украйна за свои собствени цели


Хехехе, взеха да се появяват и нацитата вече. Интересно сега пичове защитнци Вашингтон пост лъже или не?
Никога не съм подкрепял Сащ, но действително почвам да се замислям, Русия ако не спечели тази битка, тези американцииии страшно много ще си повярват и дали няма да стане по-опасно....
 
То хубаво, че руснаците ще търсят само рубли за енергийни носители и други, но ако не обменят рублите за долари, как ще си плащат външинят дълг, скоро ще трябва да платят 40 милиарда долара, от къде ще ги намерят?
 
То хубаво, че руснаците ще търсят само рубли за енергийни носители и други, но ако не обменят рублите за долари, как ще си плащат външинят дълг, скоро ще трябва да платят 40 милиарда долара, от къде ще ги намерят?
Със сигурност са го предвидили това. Не вярвам да нямат спестени при нужда.
 
Ето едно предложение за работа в Русия, специално за руските националисти тук, които се радват повече на Москва, отколкото на България. Отидете и докажете любовта си.

Първоначалната заплата е около 200к. рубли или около $1800 долара, като при добри резултати има бонусна система. Работи се в сплотен екип и приятна работна обстановка. Ако сте мюсюлманин е предимство. Работното време е плаващо, като осигуряваме храна и напитки с изтекъл срок на годност. Едно от най-важните условия е да сте с брада за да викате Алаху Акбару за кеф на русофилите по света. С одобрените кандидати ще се свържем по групите на "Възраждане" и "Русия в нашите сърца".

photo_2022-03-24_01-02-57.jpg

Обява за наемане на войници в Дагестан. Обявеното плащане е около $1800.
 
То хубаво, че руснаците ще търсят само рубли за енергийни носители и други, но ако не обменят рублите за долари, как ще си плащат външинят дълг, скоро ще трябва да платят 40 милиарда долара, от къде ще ги намерят?
Той Путин 8год. тренираше и сега е с няколко обиколки преднина.
Европа кляка.Рублата вече 83:)
 

Горе