Украйна - Русия какво ви е мнението

@nandibandi ще ме събудиш ли около 22:30 . . .
 
@nandibandi ще ме събудиш ли около 22:30 . . .
Нямаш проблем, Дефи. ;)

Пак ше си пусна оня виц, щото тогава не му се смяхте. (надявам се да се коригирате тоя път)

Ало, вие ли сте поръчали събуждане за 8 часа?

- Да, аз.

Ми айде ставайте вече, почти 11 е.
 
Последно редактирано:
Нямаш проблем, Дефи. ;)

Пак ше си пусна оня виц, щото тогава не му се смяхте. (надявам се да се коригирате тоя път)

Ало, вие ли сте поръчали събуждане за 8 часа?

- Да, аз.

Ми айде ставайте вече, почти 11 е.
Знаеш ли колко пъти ме събуди..стига де
 
Нагласиха и тая история...:D

"От началото на войната до сега моряците са имали няколко възможности за евакуация, договорени от българското правителство, но до преди два дни страхът е надделявал, разказва капитанът на кораба Царевна"
 
 
Белинда Карлайл - една от най-красивите жени на планетата - евър.

п.с. песничката е боза.
 
Белинда Карлайл - една от най-красивите жени на планетата - евър.

п.с. песничката е боза.
Няма да се правя на интересен. Хубава е, но и песента е готина.
 
Нагласиха и тая история...:D

"От началото на войната до сега моряците са имали няколко възможности за евакуация, договорени от българското правителство, но до преди два дни страхът е надделявал, разказва капитанът на кораба Царевна"
Добре, че жените им вече казаха каквото трябваше да се знае. Ей, ако не са жените....
 
Белинда Карлайл - една от най-красивите жени на планетата - евър.

п.с. песничката е боза.
Тая ако е най-красива на планетата, значи аз съм астронавтка от международната станция "Мир".
 
Много сериозно го дадохте, трябва малко и за разпускане.
-
Специална операция за дечовечизация
(до 2025 г)

-
МИНИСТЕРСТВО ПРОМЫШЛЕННОСТИ И ЭНЕРГЕТИКИ
РОССИЙСКОЙ ФЕДЕРАЦИИ

ПРИКАЗ
от 7 августа 2007 г. N 311

ОБ УТВЕРЖДЕНИИ СТРАТЕГИИ
РАЗВИТИЯ ЭЛЕКТРОННОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ РОССИИ

НА ПЕРИОД ДО 2025 ГОДА

„Въвеждането на нанотехнологиите трябва допълнително да разшири дълбочината на нейното навлизане в ежедневния живот на населението. Трябва да се осигури постоянна комуникация на всеки индивид с глобални мрежи за управление на информация като Интернет.

Наноелектрониката ще се интегрира с биообектите и ще осигури непрекъснат мониторинг на поддържането на жизнените им функции, подобрявайки качеството на живот и по този начин ще намали социалните разходи на държавата.

Ще станат широко разпространени безжичните наноелектронни устройства, които осигуряват постоянен контакт на човек със заобикалящата го интелектуална среда и ще се разпространят средствата за директен безжичен контакт на човешкия мозък с околните обекти, превозни средства и други хора. Тиражите на такива продукти ще надхвърлят милиарди бройки годишно поради тяхното повсеместно разпространение.

Националната индустрия трябва да бъде подготвена за това предизвикателство, тъй като способността да произвежда всички компоненти на мрежовите системи ще означава установяване на реален контрол над всички техни потребители , което е неприемливо за много страни от гледна точка на запазването на техния суверенитет. На подобна гледна точка се придържат и експертите от страните от ЕС във връзка с глобалната експанзия на производителите на електроника от страните от Югоизточна Азия и намерението на САЩ да си осигурят постоянно технологично лидерство в тази област. Следователно, в периода 2016-2025 gg. Трябва да очакваме поредното засилване на ролята на електрониката в живота на обществото и да бъдем икономически готови за нов кръг от глобалната конкуренция на страните, базирани на наноелектронни технологии.“


Но това са напълно нормални неща - всички го правят. Важното е да надцакат гадните антихуманни западни либерасти и да си нанотехнологизират крепостните селяни по-бърже!
 
Опа, май обърках темите, извинявам са. Тва беше за "Инокулирахте ли се?" май..(И със спутник вкл.):)
М/у др. един преятел имам, не е добре малко. И той проверил към 500 пъти лепят ли се магнитите и хиляди пъти - излизат ли макадресите. След като гледал видео на един представящ се за руски хакер, който уж бил хакнал базата данни на инокуломакадресираните. И друго, пак от Русия, на някакъв ентусиаст в инокуло-пункт в мол, който показвал на прясно спутникизираните макадресите им и им се смеел, наричайки ги овце, "Честито, овци", викал. :)

Мани, мани - хора всяйакви, някои не са добре и с глупости се занимават.
 
Денацификацията трябва да продължи и прерастне в още по-строги санкции срещу всички нацита. Всеки, който хули избраните, трябва да бъде законово санкциониран и ако не отбере от дума и не сбере речта на омразата си - да бъде денацифициран!..

"Едуард Ходос, бивш ръководител на Реформираната еврейска общност в Харков, пише:

„За първи път чух за настоящия президент на Русия през 1997 г.по време на официално посещение в Израел. По покана на израелското външно министерство бях назначен на страната на тогавашния заместник-губернатор на правителствения окръг Харков Леонид Стасевски в програмата за "икономическо сътрудничество" на нашите две страни. ... Сред организираните срещи беше и среща с президента на Асоциацията на новите предприемачи на Израел Ицхак Радошкович, емигрант от Ленинград, който по това време вече имаше голямо влияние в Световната банка. ... По време на нашия разговор той небрежно спомена, че неговият втори братовчед (с когото споделят прабаби и прадядовци), Владимир Путин, има отлични перспективи да направи кариера в политическия елит на Русия."
(E. Hodos, "Evreiskii Sindrom-3", Харков/Украйна: Svitovyd 2003; цит. от Волфганг Егерс: "Първо Манхатън, после Берлин", Мюнхен 2008)

Путин, произхождащ от еврейството, също решително популяризира движението ХабаД Любавич. Той активно подкрепи възкачването на равин ХабаД Любавич Берл Лазар като главен равин на Русия.
iu


Днес Хабад "контролира централен раввинат на Русия"(Jerusalem Post, 19. Okt. 2001) Той специално отиде на церемония на 18 септември 2000 г., когато Любавичский център отвори врати. В Своята похвална реч Путин похвали Доминираната от хабад "Конферация на Еврейските общности" Като "Силно конструктивна и влиятелна организация".
Между другото, религиозната церемония на този ден е поверена на Мордехай Елияху , бившият главен равин в Израел, който не е непознат във фанатичните кръгове на Армагедон: през 70-те години Елиаху принадлежеше към група, водена от израелци, които разработваха планове как най-ефективно да взривят купола на скалата на Храмовия хълм. (Ури Юпер, " Обратно В Гетото. Ционизмът в отстъпление", Бъфало/Ню Йорк, 1988, стр.107

"Така че трябва да си имаш работа с такива мили хора, когато удряш нещо в храста в обкръжението на Путин."
iu


Хабад-Любавич (много отгоре-отгоре):
http://www. chabad-mafia.com/crime
http://www. chabad-mafia.com/fraud
http://www. chabad-mafia.com/abuse
http://www. chabad-mafia.com/drugs
http://www. chabad-mafia.com/violence

"През 2005г. публикува дълга разследваща статия от своя водещ разследващ репортер Йоси Мелман, която разкрива злините на Хабад в Русия в много подробности . (Образованият в Харвард Мелман беше старши кореспондент на Ha'aretz по национална сигурност, разузнаване и стратегически въпроси в продължение на десетилетия.)

Ако искате да знаете какво наистина се е случило и кой пострада поради пълното пренебрежение на Хабад към всичко друго, освен към самия себе си, прочетете го. Аншел Пфефер и настоящите редактори на англоезичния уебсайт на Ha'aretz очевидно не го направиха."
-

НЮ ЙОРК – Центровете на Хабад-Любавич по целия свят са заети с подготовката за над 8 милиона евреи, които се очаква да бъдат достигнати по време на тазгодишната световна кампания Ханука
...
Стотици правителствени служители и известни личности по целия свят - включително десетки губернатори, кметове и други високопоставени лица на САЩ - присъстват на празненствата за осветяване на менората в Хабад-Любавич.
...
ПРЕМИЕРЪТ НА РУСИЯ ПРЕД ЕВРЕЙСКАТА ДЕЛЕГАЦИЯ: АЗ ПЪРВИ ВЪЗСТАНОВИХ ЕВРЕЙСКАТА СОБСТВЕНОСТ! МОСКВА – На извънредна 40-минутна среща с руските еврейски лидери вчера (25 ноември) руският премиер Владимир Путин обеща да помогне на еврейската общност в борбата с антисемитизма, изграждането на училища и възстановяването на сгради на бивши синагоги за еврейските общности.

"Г-н. Путин каза, че е запознат както с менората, така и с празника Ханука, защото като дете семейството му е споделяло общия си апартамент с еврейско семейство. Той с умиление си припомни приятното поведение на различните членове на семейството, както и опитите им да запазят традициите си въпреки репресиите на комунистите за изповядване на религия. Премиерът припомни, че често е виждал бащата на къщата да се вглежда в големи талмудически томове."

В първото допълнение на книгата на Путин: First Person: An Astonishingly Frank Self-Portrait by Russia's President, се посочва, че моминското име на майка му е Шаломович. Но това е променено на Шеломова във второто допълнение.
iu

За пълна денацификация! (..до към 2025 някъде мисла трябва да е приключила, таман със СТРАТЕГИИ РАЗВИТИЯ ЭЛЕКТРОННОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ)

/кой каза, че в украйна няма дегенерати, които се наричат неонацисти (които са подкрепени, дори съ-създадени от хабад-коломоский груп), извършвали са престъпления, насили, вкл. убийства години наред.. някой каза ли? не съм бил аз/

iu
 
Да, мисля, че съм евреин-хабад-любавичанин. Може и да не съм, но се надявам да стана, като редовно си слагам тефелина в чест на Ребе и си ходя с него.

iu
iu

тук чета в градската библиотека това е сестра ми
iu
iu

това е куклата и барби дядо гледа папламентарен контрол
iu
iu

жена ми и синът ми
iu
iu

коледен тефелин (Тоя не е. Стар наркоман, който се прикрива..)

Някои простаци ми подвикват "Шшшш, луд, къв ти е тоя бутон на глАвата бре, джадаюуу!", смеят се и ме наричат Роботко. Но аз оставам непоклатим и невъзмутим под моя тефелин. И ще живея 100 години, докато присмехулниците измрат един по един.

"Учениците попитали равин Ада бен Ахава: „Защо си достоен за толкова дълъг живот?“ Той отговори: „ Една от причините е, защото винаги съм носил тефилин
 
Денацификацията трябва да продължи и прерастне в още по-строги санкции срещу всички нацита. Всеки, който хули избраните, трябва да бъде законово санкциониран и ако не отбере от дума и не сбере речта на омразата си - да бъде денацифициран!..

"Едуард Ходос, бивш ръководител на Реформираната еврейска общност в Харков, пише:

„За първи път чух за настоящия президент на Русия през 1997 г.по време на официално посещение в Израел. По покана на израелското външно министерство бях назначен на страната на тогавашния заместник-губернатор на правителствения окръг Харков Леонид Стасевски в програмата за "икономическо сътрудничество" на нашите две страни. ... Сред организираните срещи беше и среща с президента на Асоциацията на новите предприемачи на Израел Ицхак Радошкович, емигрант от Ленинград, който по това време вече имаше голямо влияние в Световната банка. ... По време на нашия разговор той небрежно спомена, че неговият втори братовчед (с когото споделят прабаби и прадядовци), Владимир Путин, има отлични перспективи да направи кариера в политическия елит на Русия."
(E. Hodos, "Evreiskii Sindrom-3", Харков/Украйна: Svitovyd 2003; цит. от Волфганг Егерс: "Първо Манхатън, после Берлин", Мюнхен 2008)

Путин, произхождащ от еврейството, също решително популяризира движението ХабаД Любавич. Той активно подкрепи възкачването на равин ХабаД Любавич Берл Лазар като главен равин на Русия.
iu


Днес Хабад "контролира централен раввинат на Русия"(Jerusalem Post, 19. Okt. 2001) Той специално отиде на церемония на 18 септември 2000 г., когато Любавичский център отвори врати. В Своята похвална реч Путин похвали Доминираната от хабад "Конферация на Еврейските общности" Като "Силно конструктивна и влиятелна организация".
Между другото, религиозната церемония на този ден е поверена на Мордехай Елияху , бившият главен равин в Израел, който не е непознат във фанатичните кръгове на Армагедон: през 70-те години Елиаху принадлежеше към група, водена от израелци, които разработваха планове как най-ефективно да взривят купола на скалата на Храмовия хълм. (Ури Юпер, " Обратно В Гетото. Ционизмът в отстъпление", Бъфало/Ню Йорк, 1988, стр.107

"Така че трябва да си имаш работа с такива мили хора, когато удряш нещо в храста в обкръжението на Путин."
iu


Хабад-Любавич (много отгоре-отгоре):
http://www. chabad-mafia.com/crime
http://www. chabad-mafia.com/fraud
http://www. chabad-mafia.com/abuse
http://www. chabad-mafia.com/drugs
http://www. chabad-mafia.com/violence

"През 2005г. публикува дълга разследваща статия от своя водещ разследващ репортер Йоси Мелман, която разкрива злините на Хабад в Русия в много подробности . (Образованият в Харвард Мелман беше старши кореспондент на Ha'aretz по национална сигурност, разузнаване и стратегически въпроси в продължение на десетилетия.)

Ако искате да знаете какво наистина се е случило и кой пострада поради пълното пренебрежение на Хабад към всичко друго, освен към самия себе си, прочетете го. Аншел Пфефер и настоящите редактори на англоезичния уебсайт на Ha'aretz очевидно не го направиха."
-

НЮ ЙОРК – Центровете на Хабад-Любавич по целия свят са заети с подготовката за над 8 милиона евреи, които се очаква да бъдат достигнати по време на тазгодишната световна кампания Ханука
...
Стотици правителствени служители и известни личности по целия свят - включително десетки губернатори, кметове и други високопоставени лица на САЩ - присъстват на празненствата за осветяване на менората в Хабад-Любавич.
...
ПРЕМИЕРЪТ НА РУСИЯ ПРЕД ЕВРЕЙСКАТА ДЕЛЕГАЦИЯ: АЗ ПЪРВИ ВЪЗСТАНОВИХ ЕВРЕЙСКАТА СОБСТВЕНОСТ! МОСКВА – На извънредна 40-минутна среща с руските еврейски лидери вчера (25 ноември) руският премиер Владимир Путин обеща да помогне на еврейската общност в борбата с антисемитизма, изграждането на училища и възстановяването на сгради на бивши синагоги за еврейските общности.

"Г-н. Путин каза, че е запознат както с менората, така и с празника Ханука, защото като дете семейството му е споделяло общия си апартамент с еврейско семейство. Той с умиление си припомни приятното поведение на различните членове на семейството, както и опитите им да запазят традициите си въпреки репресиите на комунистите за изповядване на религия. Премиерът припомни, че често е виждал бащата на къщата да се вглежда в големи талмудически томове."

В първото допълнение на книгата на Путин: First Person: An Astonishingly Frank Self-Portrait by Russia's President, се посочва, че моминското име на майка му е Шаломович. Но това е променено на Шеломова във второто допълнение.
iu

За пълна денацификация! (..до към 2025 някъде мисла трябва да е приключила, таман със СТРАТЕГИИ РАЗВИТИЯ ЭЛЕКТРОННОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ)

/кой каза, че в украйна няма дегенерати, които се наричат неонацисти (които са подкрепени, дори съ-създадени от хабад-коломоский груп), извършвали са престъпления, насили, вкл. убийства години наред.. някой каза ли? не съм бил аз/

iu
Ох, получавам главоболие от материалите ти.
Това сега какво трябва да означава - че Путин е джу от Хабад-Любавич и затва толко мрази нацитата?
 
Е ги (некои от нещата), пък кой както си го намисли, не съм казал кво трябва да значи. Не ги чети и получавай само главоспокойствие:D
 
кой каза, че в украйна няма дегенерати, които се наричат неонацисти (които са подкрепени, дори съ-създадени от хабад-коломоский груп), извършвали са престъпления, насили, вкл. убийства години наред.. някой каза ли? не съм бил аз/
Я, дай в резюме, че не разбирам какво се опитваш да кажеш?
 
Това сега какво трябва да означава - че Путин е джу от Хабад-Любавич и затва толко мрази нацитата?
Разбира се, че това иска да каже...

Айде, че май си ми сърдит - да се подмажа малко

278451161_1032695757661789_4523274500195764959_n.jpg
 

Горе