Украйна - Русия какво ви е мнението

Страхотни сайтове, да ви имам глупавата пропаганда, поне като така и така кремълските курви ви диктуват всичко - що се мъчиш да се правиш на умна, и да разнасяш пропаганда през няколко проксита - пускай сводката от РТ /ТАСС , не е като е на аглийски език, да е достоверна,.

Ставате само за подигравка с ежедневните глупости и все едни и същи дебънкнати простотии. Тея снимки от горе , колко ЕГГРАфика ти ги дава от коя година са, ако не си забравил, що тогава пускаш доказани фейкове за 10-ти път.

И само да ти кажа нещо - това, че статията е факт, не означава, че написаното в нея е вярно. Та недей се мъчи с английски сайтове - те по зле и от руските.



А впрочем педерузите не знам защо си мислят, че като са такива мизерници, могат да играят със САЩ. Германците имат лош спомен - Днес е прието

https://i.redd.it/frl2679mtbw81.png[.img]

Ще го ядът голям, може ли да си клошар, с икономика по-малка от Италия, да се биеш с гумени ботуши, да не можеш да откинеш 3 месеца срещу Украйна, и в същото време продължават да се ежат, барабар петко с мъжете. Иначе честито на land leas-a е приет, Германците помнят.

Отсега нататък, вече и официално - педерузите ще усещат дебелия, каквито и планове нафталиновото джудже да си е правило и да са му давали грешни сводки за Украйна - САЩ могат да похарчат и трилиони за оръжие - ама нашите клошари, не виждали външни тоалетни , де са тръгнали.

И хубавото е, че няма държава, която да не усети Джуджето как се ежи с другите от Кремъл през ден , само болни мозъци с каша в главата, му споделят 'заплахите', дето и България разбра, че е старата пропаганда от ГДР, Европа е по-обединена от всякога, а на всичкото отгоре, започна война за да предотврати влизане на НАТО ( опорка , лъжа естествено ), и толкова беше успешен тоя ход на шахматиста Путлер, че Швеция и Финландия ще влязат, страни неутрални. Баси успешната акАция.


Не очаквам нищо интересно следващите седмици, направих си труда да прочета малко анализи на разузнавания, тук там дето са се обаждали - според ЦРУ около месец ще има затишие от страна на Украйна, да се обучи персонал да работи с артилерията - американските са доста по-различни от руските, някакво прегрупиране, и после бой москаля по главата, с артилерия, дронове Рийпъри ( нищо общо с байрактара - в пъти по- добро ). А пък и говореха, за това как САЩ са зарязали напълно доктрината от преди със щурмуваци - това вече може да го върши и ескадрила дронове, и не стои жив човек, дето струва милиони и години обучение.





САЩ направо са се уплашили, трепеят и гащичките като гледам , по-скоро от сериозност, вече се подиграват откровено на клашарските истории

https://youtu.be/u5MaxdNgRgI

В Афганистан замина 1 трилион и 20 години - като гледам състоянието на армията, 5-6 месеца и са се омели в Крим - оттам прегрупиране, малко почивка - и да ги гонят по колибите отдето са дошли. И разликата с Афганистан е, че редовните там искаха, САЩ да се бие, а те да гледат, при Украинците е обратното - имат желание да бият клошарите по главата, които скоро ще спят като бебета - два часа спят, два часа се будят и ревът.


Изобщо квото са казали русоробите в тая тема, не само от новини - всичко е грешно - не се шегувам - като се почне от упражненията и никаква война, минем през 2 дни работа, после парад, стигнем до реализирането, че ще ядът бой и не могат да напреднат 100км за 3 месеца, че САЩ се уплашили, и че ще остави Украйна. кво беше друго, че Зеленски се разбягал и т.н.. - все забавни изводи на базата на пихтия вместо мозък. По някое време и педофила Ритлър, дето се представя за НАТО експерт, и той беше даван за пример, обясняваше как Русия много добре си води войната, и как САЩ много ги било страх от Русия.


Вчера предполагам Зеленски извади отнякъде руски самальот, и почна да се бомби сам докато Киро беше в Киев - че даже за заблуда на людата, докато си летял със самальота - едната ракета, украинците нарочно са си я улучили с ПВО.



https://youtu.be/k5EO4fXAWto

СУ34 влиза в свободно падане без тяга, и освобождава външна тоалетна.. Може и да е бил тактически удар по украински фашист бандероАзовец, който е влязъл по нужда.
 
Да, де защо не го набиха на руснаците преди 10 години с тая тръба за евтин газ ами сега :) За високите цени на руския газ, за спиранията и за всяко действие от руска страна наранило крехката душевност на българина си има причина.

Когато държавата ни се дръвчи като пинчер трябва да е наясно, че въпросният пинчер могат да го сритат.

Интересно поколение се появи последните години нямат никакви задръжки и задължения: Аз имам право на газ ама няма да плащам, аз имам право да плюя всеки ама мен не може никой... обаче това го прихванаха и някой уж зрели хора....
Защото Всички правителства защитаваха монополната позиция на "Газпром"

„Булгаргаз“ се отказал от евтиния азерски газ

Защото корупция. Защото строим турски поток с български пари, а през него не минава газ за България. Защото умишлено се бави тръбата с алтернативната газ. Защото политиците са руски подлоги, които получават плащания в рубли.

За високите цени на руския газ, за спиранията и за всяко действие от руска страна наранило крехката душевност на българина си има причина.
По-големи подлоги обаче от самите граждани явно няма. Това да оправдаваш неспазването на договорки, които пряко и косвено те афектират на страна, която действа агресивно към нас е ... колкото смешно, толкова и плачебно. За съжаление много други "българи" са същите подметки, като теб.
 
Кога руснаците ядоха кюфтетата не реваха... (без него красная армия щеше да е капут)


сега този закон отново е активиран в полза на Украйна ама воят вече започна.


Толкова за великая, красная армия...

"The United States delivered to the Soviet Union from October 1, 1941, to May 31, 1945 the following: 427,284 trucks, 13,303 combat vehicles, 35,170 motorcycles, 2,328 ordnance service vehicles, 2,670,371 tons of petroleum products (gasoline and oil) or 57.8 percent of the high-octane aviation fuel,[34] 4,478,116 tons of foodstuffs (canned meats, sugar, flour, salt, etc.), 1,911 steam locomotives, 66 diesel locomotives, 9,920 flat cars, 1,000 dump cars, 120 tank cars, and 35 heavy machinery cars. Provided ordnance goods (ammunition, artillery shells, mines, assorted explosives) amounted to 53 percent of total domestic consumption.[34] One item typical of many was a tire plant that was lifted bodily from the Ford Company's River Rouge Plant and transferred to the USSR. The 1947 money value of the supplies and services amounted to about $11 billion.[65]

In total, the U.S. deliveries to the USSR through Lend-Lease amounted to $11 billion in materials: over 400,000 jeeps and trucks; 12,000 armored vehicles (including 7,000 tanks, about 1,386[57] of which were M3 Lees and 4,102 M4 Shermans);[58] 11,400 aircraft (4,719 of which were Bell P-39 Airacobras)[59] and 1.75 million tons of food.[60]"


И това е само от САЩ, Великобритания не я броим....

Каква помощ, погледни пак цифрите - те направо са и дали цяла армия да ползват.

  • 400,000 jeeps & trucks
  • 14,000 airplanes
  • 8,000 tractors
  • 13,000 tanks
  • 1.5 million blankets
  • 15 million pairs of army boots
  • 107,000 tons of cotton
  • 2.7 million tons of petrol products
  • 4.5 million tons of food

И губят толкова милиони пак жива сила? Ама като е чуждо, що да внимаваме, колхозниците явно са били на тоя принцип, защото има армии, които с такива цифри, дори и по онова време, много по-малки, са правили чудеса, а САЩ по едно време се усещат, че дават техника на хора, които не са виждали вилица и лъжица, камо ли да знаят да натиснат педал на машина, ама може ли да останеш и да не помогнеш.



А вчера Байдън говореше за нас:


САЩ ще подпомогнат европейските си съюзници в доставките на природен газ за Полша и България, след като Русия спря доставките за двете страни, обяви в четвъртък президентът на САЩ Джо Байдън.


Байдън заяви, че САЩ няма да позволят на Москва да сплашва Европа с помощта на газа, и подчерта, че нито Полша, нито България трябва да се страхуват за недостиг на газ. Той заяви, че вече е говорил с американски съюзници, призовавайки ги да насочат доставки към двете страни.



А ние наистина използваме много малко, и изобщо глупавата пропаганда, че умираме без руската газ, е смешна. Ей го и някакъв пич, си е поиграл да рисърчне.



I believe you miscalculate how little gas Bulgaria actually uses. The country was 80% dependent simply because Russian gas was the cheapest. Comsumption is a meager 3 bcm/year. In comparison Germany guzzles 100 bcm.
Getting those 3 bcm is actually rather easy. Bulgaria has long term contract with Azerbaijan that covers about 1/3 of usage and is at 1/4 the price of Russian gas. The rest 2/3 (which is the meagure 2 bcm) can be bought as LNG with a 20%mark-up. Long-term the price will either be unaffected or increase by up to 10%.
So becoming independent from Russia is super easy for Bulgaria as a small user. Germany will have much bigger problem.


-

Вицепремиера много му се кефят, гледам в редит изрязват за "smoke weed every day с очилата и snoop dog" мемето, тая като пита, докога ще ви стигне стигне това: Forever , а пък после е обяснил като на малко дете, защо не може едностранно да се променя договора, ама нашите русороби нИ щът и да чуят, щом е в ощърб на расийка компания, държавата ни не е важна. Пак някакъв коментар отдолу, който се е изкефил, и казва, че е обяснил с 2 изречения - конкретно, ясно точно, защо има нарушение на договора, и какво пише в договора, и кой променя договор, без да пита другата страна, и се оплаква, че в други страни се омотават мотамо, та нашия обяснил и за тях.
 
Последно редактирано:
Tanks: 5,218, of which 1,388 were supplied by Canada. All tanks were shipped with ammunition.


§ Vehicles(includes lorries and ambulances): 4,020.


§ Machinery Lorries:323.


§ Bren Carriers and Carriers Starting and Charging:


§ 1,212 to which should be added 1,348 from Canada.


§ Motor Cycles:1,721.


§ Tank and Bren Carrier Spares and Maintenance Equipment:20,145 tons.


§ Other vehicle spares and Maintenance Equipment:4,090 tons.

2517
§ Weapons

  • 1,000 P.I.A.T.
  • 103 Thompson sub-machine guns.
  • 636 2-pdr. anti-tank guns.
  • 96 6-pdr. anti-tank guns.
  • 3,200 Boys anti-tank rifles.
  • 2,487 Bren guns.
  • 5 81 7.92 mm. Besa guns.




§ Ammunition:

  • 100,000 rounds P.I.A.T.
  • 20,786,000 rounds 45-in. sub-machine gun.
  • 2,807,000 rounds 2-pdr. anti-tank gun.
  • 776,000 rounds 6-pdr. anti-tank gun.
  • 1,761,000 rounds 55 in. Boys anti-tank rifle.
  • 89,332,000 rounds 303-in. rifle.
  • 53,411,000 rounds 7.92 mm. Besa.
  • 1,163,000 2-in. Mortar (H.E. and smoke).
  • 162,000 3-in. Mortar (H.E. and smoke).
  • 303,000 Smoke Generators.
  • 2,204,000 Signal Cartridges
  • 159,000 Clams.




§ Electronic Equipment.

  • Radar sets: 1,474.
  • Radio sets (including suitcase sets):4,338.
  • Valves: 42,850.
  • Radio test equipment about 850 items.
  • Charging and Generating Sets: 160.




§ Telephone Equipment:

  • Telephone Cable: 30,227 miles.
  • Telephones: 2,000.
  • Switchboards, 10 line: 400.
  • Switchboards, 40 line: 60.




§ Miscellaneous:

  • Exploder Cable: 1,070 miles.
  • Camouflage netting: 3,013,000 metres.
  • Camouflage face veils: 1,199,500.
  • Surveying and Meteorological equipment: 925 Items.
  • Specialloid pistons: 159,000.
  • Tyres: 72,000.




§ (b)Admiralty Supplies Ships

  • 1Battleship.
  • 9 Destroyers.
  • 4 Submarines.
  • 5 Motor mine-sweepers.
  • 9 Mine-sweeping trawlers.




§ Asdics:293 sets.


§ Radar:329 sets.


§ Submarine batteries complete:41.


§ Guns

  • 56 130 mm guns complete
  • 2 6" guns complete.
  • 36 4" guns complete with 16 spare barrels.
  • 22 12 pdr, guns complete with 12 spare barrels.
  • 162 20 mm. guns complete with 54 spare barrels.
  • 384/" Vickers complete with 52 spare barrels.
  • 240/" Colt Browning complete with 120 spare barrels.
  • 210 30" Martin.
  • 36 sets 2" Rocket Projectors.
  • 16 sets A.A.D. Type L Projectors and ammunition
  • 530 Various Gun Mountings



2518
§ Underwater Weapons—

  • 3,206 Mines.
  • 318 Paravanes.
  • 6,800 Depth Charges.
  • 2,304 Hedgehog Projectiles.
  • 361 Torpedoes.




§ Ammunition—

  • 2,000 Rounds 15"
  • 2,400 Rounds 6".
  • 13,600 Rounds 4/', 4/", 4,3".
  • 31,000 Rounds 12 pdr.
  • 93,000 Rounds pdr.
  • 882,000 Rounds 20 mm.
  • 5,792,000 Rounds 5 Vickers.
  • 1,399.500 Rounds.5 Colt Browning
  • 26,00o Rounds 455"
  • 359,500 Rounds 303"
  • 889,000 Rounds 30".
  • 4,000 Rounds 2" Rockets




§ Pyrotechnics, etc. —

  • 8,273 Flares, Grenades, Rockets, Signal and Identification Cartridges.
  • 5 124 Generators and Smoke and Lachrymatory Candles.
  • 67 Sets of Fire and Grenade Throwing Equipment complete.




§ (c)Air Mtmstry Supplies—

  • Aircraft: 7,411, including 3,129 sent direct from the U.S.A. on British account.
  • Aircraft Engines:976.
  • M.T. Vehicles:L724.
  • Aircraft Engine and M.T. Sparesto the value of£1,15,981,000 including £8,806,000 sent direct from the U.S.A. on British account.
  • Equipment for aircraftto the value of£1,734,000.
  • Petrol, Oil and other Product,14,146 tons.

  • Ammunition.
  • 162,000 000 rounds 303-in., including 13,000,000 rounds from U.S.A. on British account.
  • 66,450,000 rounds. 30-in., including 58,450,000 rounds from U.S.A. on British account.
  • 24,000,000 rounds 50-in., including 17,000,000 rounds from U.S.A. on British account.
  • 17,500,000 rounds 20 mm




§ 2. RAW MATERIALS, FOODSTUFFS, MACHINERY AND INDUSTRIAL PLANT


§ GRAND TOTAL OF CIVIL STORES MADE AVAILABLE BY THE UNITED KINGDOM FROM ALL SOURCES: £111,626,000


§ (a)Raw Material.,.—The greater part of these supplies have been bought from Empire sources. The following are the more important of the items we have sent:


§ 30,00o tons of aluminium from Canada (£3,038,000)


§ 2,000 tons of aluminium from United Kingdom (£720,000).


§ 27,000 tons of copper from Canada (£1,431,000).


§ 13,000 tons of copper from United Kingdom(£773,000).


§ £1,424,000 worth of industrial diamonds, mainly from African production

2519
§ 100,435 tons of jute from India (£4,975,000).


§ 114,359 tons of rubber from Ceylon and from the Far East (£15,574,000).


§ 9,050 tons of sisal from British East Africa(£239,000).


§ 3,300 tons of graphite from Ceylon (£160,000).


§ 28,050 tons of tin from Malaya and United Kingdom (£ 7,774,000).


§ 29,610 tons of wool from Australia and New Zealand (£5,521,000).


§ TOTAL VALUE of these and other raw materials: £47,841,000.


§ (b)Foodstuffs.—These include tea from Ceylon and India, cocoa beans, palm oil and palm kernels from West Africa; groundnuts from India, cocoanut oil from Ceylon; pepper and spices from India, Ceylon and British West Indies.


§ TOTAL VALUE of all foodstuffs supplied: £8,210,000.


§ (c)Machine Tools, Industrial Plant and Machinery.—These form the principal direct contribution to civil supplies for the U.S.S.R. from United Kingdom production The following are the major items which have been provided since 1st October, 1941: —


§ Machine Tools: £13,081,000


§ Power Plant: £12,264.000.


§ Electrical Equipment: £9,091,000.


§ Various types of machinery: £4,691,000


§ (e g. telephone equipment, food processing plant, textile machinery, port and salvage equipment).


§ Miscellaneous industrial equipment: £3,201,000.


§ TOTAL VALUE of (c), including certain minor items: £43,616,000.


§ 3. MEDICAL SUPPLIES AND COMFORTS, AND HOSPITAL EQUIPMENT.


§ The public have contributed a large proportion of th funds for these supplies. Since October, 1941, £5,260,000 have been spent through charitable organisations on surgical and medical items and clothing. In addition, His Majesty's Government have made a grant of £2,500,000 for clothing, nearly all of which has been spent.




Англичаните и те са ги заляли с какво ли не, клошарс.
 
Страхотни сайтове, да ви имам глупавата пропаганда, поне като така и така кремълските курви ви диктуват всичко - що се мъчиш да се правиш на умна, и да разнасяш пропаганда през няколко проксита - пускай сводката от РТ /ТАСС , не е като е на аглийски език, да е достоверна,.

Ставате само за подигравка с ежедневните глупости и все едни и същи дебънкнати простотии. Тея снимки от горе , колко ЕГГРАфика ти ги дава от коя година са, ако не си забравил, що тогава пускаш доказани фейкове за 10-ти път.

И само да ти кажа нещо - това, че статията е факт, не означава, че написаното в нея е вярно. Та недей се мъчи с английски сайтове - те по зле и от руските.



А впрочем педерузите не знам защо си мислят, че като са такива мизерници, могат да играят със САЩ. Германците имат лош спомен - Днес е прието


Ще го ядът голям, може ли да си клошар, с икономика по-малка от Италия, да се биеш с гумени ботуши, да не можеш да откинеш 3 месеца срещу Украйна, и в същото време продължават да се ежат, барабар петко с мъжете. Иначе честито на land leas-a е приет, Германците помнят.

Отсега нататък, вече и официално - педерузите ще усещат дебелия, каквито и планове нафталиновото джудже да си е правило и да са му давали грешни сводки за Украйна - САЩ могат да похарчат и трилиони за оръжие - ама нашите клошари, не виждали външни тоалетни , де са тръгнали.

И хубавото е, че няма държава, която да не усети Джуджето как се ежи с другите от Кремъл през ден , само болни мозъци с каша в главата, му споделят 'заплахите', дето и България разбра, че е старата пропаганда от ГДР, Европа е по-обединена от всякога, а на всичкото отгоре, започна война за да предотврати влизане на НАТО ( опорка , лъжа естествено ), и толкова беше успешен тоя ход на шахматиста Путлер, че Швеция и Финландия ще влязат, страни неутрални. Баси успешната акАция.


Не очаквам нищо интересно следващите седмици, направих си труда да прочета малко анализи на разузнавания, тук там дето са се обаждали - според ЦРУ около месец ще има затишие от страна на Украйна, да се обучи персонал да работи с артилерията - американските са доста по-различни от руските, някакво прегрупиране, и после бой москаля по главата, с артилерия, дронове Рийпъри ( нищо общо с байрактара - в пъти по- добро ). А пък и говореха, за това как САЩ са зарязали напълно доктрината от преди със щурмуваци - това вече може да го върши и ескадрила дронове, и не стои жив човек, дето струва милиони и години обучение.





САЩ направо са се уплашили, трепеят и гащичките като гледам , по-скоро от сериозност, вече се подиграват откровено на клашарските истории


В Афганистан замина 1 трилион и 20 години - като гледам състоянието на армията, 5-6 месеца и са се омели в Крим - оттам прегрупиране, малко почивка - и да ги гонят по колибите отдето са дошли. И разликата с Афганистан е, че редовните там искаха, САЩ да се бие, а те да гледат, при Украинците е обратното - имат желание да бият клошарите по главата, които скоро ще спят като бебета - два часа спят, два часа се будят и ревът.


Изобщо квото са казали русоробите в тая тема, не само от новини - всичко е грешно - не се шегувам - като се почне от упражненията и никаква война, минем през 2 дни работа, после парад, стигнем до реализирането, че ще ядът бой и не могат да напреднат 100км за 3 месеца, че САЩ се уплашили, и че ще остави Украйна. кво беше друго, че Зеленски се разбягал и т.н.. - все забавни изводи на базата на пихтия вместо мозък. По някое време и педофила Ритлър, дето се представя за НАТО експерт, и той беше даван за пример, обясняваше как Русия много добре си води войната, и как САЩ много ги било страх от Русия.


Вчера предполагам Зеленски извади отнякъде руски самальот, и почна да се бомби сам докато Киро беше в Киев - че даже за заблуда на людата, докато си летял със самальота - едната ракета, украинците нарочно са си я улучили с ПВО.




СУ34 влиза в свободно падане без тяга, и освобождава външна тоалетна.. Може и да е бил тактически удар по украински фашист бандероАзовец, който е влязъл по нужда.

Човек, спри си нетфликс, хбо, редит и всичко, което ти мъти главата. Американците наляха милиарди, ако не и повече у Афганистан, насраха се, в Ирак, насраха се, където са отишли, там са се насрали, въпреки колосалните пари. Държавите през които са минали са в руини, без нищо съществено да са постигнали. Само смърт и разруха. Трябва ли да ти напомням как се насраха във Виетнам срещу местните индианци? Или викаш те по филмите за Рамбо друго показват :) Талибаните също ги победиха с само с калашник и рпг, дори без никакво тежко въоръжение.

Само да те светна, че гледам много го повтаряш. За първи път бях в Русия 88-ма година. Още тогава във всеки апартамент, във всяка квартира, във всеки блок имаше бяня минимум 15 квадрата, оборудвана с вана стамдартно, безплатна топла вода, безплатно отопление и безплатна газ. Във блока в който живеех имаше домофонна система, влизаше се с код, който набира на клавиатура на входа. Асансьора още тогава беше с тези двойните врати, като днешните, не като наще, които още се ползват. Боклука се хвърляше в едни системи на самите етажи, излизаш на етажа, отваряш капака и хвърляш и той заминава някъде, не те интересува, не го виждаш повече. По улиците нямаш фас да намериш, не нещо по голямо. Метрото изглеждаше като това в София в момента..... 88-ма, когато тук децата си играеха на лимки, аз имах играчка с дистанционно управление, естествено танк :) Мога цял ден да ти разправям за Русия и колко си заблуден от западна пропаганда, ама няма да помогне.... Да, мизерия има, да загубиха студената война, благодаряние на предателя Горбачов, да сринаха се, но това не значи нищо.
 
Защото корупция. Защото строим турски поток с български пари, а през него не минава газ за България. Защото умишлено се бави тръбата с алтернативната газ. Защото политиците са руски подлоги, които получават плащания в рубли.
Тук не уцели. Ако бяха руски подлоги нещата щяха да са леко по-различни. В България не става нищо без позволението на ЕС и Козяк.
По-големи подлоги обаче от самите граждани явно няма. Това да оправдаваш неспазването на договорки, които пряко и косвено те афектират на страна, която действа агресивно към нас е ... колкото смешно, толкова и плачебно. За съжаление много други "българи" са същите подметки, като теб.
Хахаха, тоест унищожението на държавата ни от ЕС може да се преглътне, но спирането на руския газ никога... Яко сте изпляскали пичове.
 
Тъжното е не, че ние ти се смеем, а че самите нацисти ви се смеят. Нещо повече - те ви презират затова, че се напиняте до насиране да ги отричате. За тях е толкова важно да се покажат, а вие пищите истерично ''неееее, няма нацисти в укро-кенефа'' - жалки, смешни, кухоглави паразити. Визирам конкретно безмайнд. Пускаш клипа, откъдето е рамкиран и гледаш как фашиста ти кенза в устата.

 
Призовавам всички укролюбци стриктно да спазват предписанията на запада за борба с лошия чичо Вова:


"Как да спестим пари, да намалим зависимостта си от руските горива и да помогнем на Украйна":

1.
Намалете отоплението и използвайте по-малко климатици

2. Регулирайте настройките на вашия бойлер (по-ниските температури могат да спестят около 100 € всяка година)

3. Работете от вкъщи (пътуването до работното място е отговорно за една четвърт от употребата на горива в колите в ЕС)

4. Използвайте колата си по-икономично (споделени пътувания, по-малко климатик)

5. Намалете скоростта си по магистралите (10 км/ч по-бавно шофиране, ще намали годишните сметки за гориво с около 60 евро)

6. Оставете колата си у дома в неделя в големите градове

7. Вместо да шофирате, използвайте велосипед или направете разходка

8. Използвайте обществен транспорт

9. Качете се на влак, вместо на самолет
 
Човек, спри си нетфликс, хбо, редит и всичко, което ти мъти главата. Американците наляха милиарди, ако не и повече у Афганистан, насраха се, в Ирак, насраха се, където са отишли, там са се насрали, въпреки колосалните пари. Държавите през които са минали са в руини, без нищо съществено да са постигнали. Само смърт и разруха. Трябва ли да ти напомням как се насраха във Виетнам срещу местните индианци? Или викаш те по филмите за Рамбо друго показват :) Талибаните също ги победиха с само с калашник и рпг, дори без никакво тежко въоръжение.

Само да те светна, че гледам много го повтаряш. За първи път бях в Русия 88-ма година. Още тогава във всеки апартамент, във всяка квартира, във всеки блок имаше бяня минимум 15 квадрата, оборудвана с вана стамдартно, безплатна топла вода, безплатно отопление и безплатна газ. Във блока в който живеех имаше домофонна система, влизаше се с код, който набира на клавиатура на входа. Асансьора още тогава беше с тези двойните врати, като днешните, не като наще, които още се ползват. Боклука се хвърляше в едни системи на самите етажи, излизаш на етажа, отваряш капака и хвърляш и той заминава някъде, не те интересува, не го виждаш повече. По улиците нямаш фас да намериш, не нещо по голямо. Метрото изглеждаше като това в София в момента..... 88-ма, когато тук децата си играеха на лимки, аз имах играчка с дистанционно управление, естествено танк :) Мога цял ден да ти разправям за Русия и колко си заблуден от западна пропаганда, ама няма да помогне.... Да, мизерия има, да загубиха студената война, благодаряние на предателя Горбачов, да сринаха се, но това не значи нищо.
Споко сега ще ти извади снимки от руско село с дървени огради и външни тоалетни. 99% къщите в българските села имат същите ама сме в Европа.... Да не говорим колко обезлюдени села потънали в руини има из нашите земи без да пукне пушка .... Ограничените хора не могат да разберат какво им се казва.
 
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/202...k_i_voenna_pomosht_edin_den_na_pravitelstvoto

А някои други стоят и съскат, и си показват русоробията. Корнито с президента и онзи от Отраждане - нищо чудно да ги привикат в русийското посолство, за пълен инструктаж, как да сринат държавата, че да не стане нищо от това.

Човек, спри си нетфликс, хбо, редит и всичко, което ти мъти главата. Американците наляха милиарди, ако не и повече у Афганистан, насраха се, в Ирак, насраха се, където са отишли, там са се насрали, въпреки колосалните пари. Държавите през които са минали са в руини, без нищо съществено да са постигнали. Само смърт и разруха. Трябва ли да ти напомням как се насраха във Виетнам срещу местните индианци? Или викаш те по филмите за Рамбо друго показват :) Талибаните също ги победиха с само с калашник и рпг, дори без никакво тежко въоръжение.

Само да те светна, че гледам много го повтаряш. За първи път бях в Русия 88-ма година. Още тогава във всеки апартамент, във всяка квартира, във всеки блок имаше бяня минимум 15 квадрата, оборудвана с вана стамдартно, безплатна топла вода, безплатно отопление и безплатна газ. Във блока в който живеех имаше домофонна система, влизаше се с код, който набира на клавиатура на входа. Асансьора още тогава беше с тези двойните врати, като днешните, не като наще, които още се ползват. Боклука се хвърляше в едни системи на самите етажи, излизаш на етажа, отваряш капака и хвърляш и той заминава някъде, не те интересува, не го виждаш повече. По улиците нямаш фас да намериш, не нещо по голямо. Метрото изглеждаше като това в София в момента..... 88-ма, когато тук децата си играеха на лимки, аз имах играчка с дистанционно управление, естествено танк :) Мога цял ден да ти разправям за Русия и колко си заблуден от западна пропаганда, ама няма да помогне.... Да, мизерия има, да загубиха студената война, благодаряние на предателя Горбачов, да сринаха се, но това не значи нищо.


Ми дай да видим , щото знам че лъжеш много нагло.

Първо, американците не са клошари, в Афганистан замина 1 трилион. Ирак - там приключиха за 26 дни, като в столицата се биха 6 дни, толкова войска беше дислоцирана, колкото и рашките на обученията. И това можеше да се избегне, никой не ги е нападал в гръб - САЩ винаги пробват по единия начин, като не става - влизат и ги правят на патаклама - като не искаш с мира, ей ти секира.

Грешката им в Ирак беше, че оставиха много дислоцирани войски, да пазят от диваци, искаш ли да ти покажа в Ирак какви съоръжения имат, да се защитават от ракети:




Давай да видим къде са тея руини дето са оставили, това да не ти е Раша - да цепи държавите на народни републики, да ги извозва от местата им и да иска да наруши цялостта на страната ти.

Да не течакам, ей ти какво да търсиш за пример:
The-Last-Cell-Tower-in-Mariupol-Security-AP_22077748341387.jpg

_124118342_hi075234538.jpg






https://openknowledge.worldbank.org...1709/9781464813900.pdf?sequence=2&isAllowed=y Не че ще го прочетеш, и по-добре недей, да не разбираш какви пари са наляли в Ирак като държава , не военно, а хуманитарно, и планове. Къде изобщо ги бъркаш с рашките, дето ходят да събират клошарите за референдуми и ти цепят държавата на народни републики? Сърбия същото положение - те онея колко години трепаха, накрая САЩ за 3 месеца и разказа играта, щото се сетиха да капитулират, след 130 000 убийства - и кво стана - Сърбия си е руско прокси на Кремлин - никой не ги е задължавал нито да влизат в НАТО, нито да водят кой знае какви политики към САЩ - много лъжете ей.
 
Държавите през които са минали са в руини, без нищо съществено да са постигнали. Само смърт и разруха. Трябва ли да ти напомням как се насраха във Виетнам срещу местните индианци? Или викаш те по филмите за Рамбо друго показват :) Талибаните също ги победиха с само с калашник и рпг, дори без никакво тежко въоръжение.

Талибаните знаеш ли колко суперсили са победили преди това? Знам, че знаеш, въпроса е риторичен.

Държавите през които са минали? Южна Корея, Япония, и Западна Европа - много им е зле, горките така страдат в момента.

Само да те светна, че гледам много го повтаряш. За първи път бях в Русия 88-ма година.
Колко блокове са били по този начин? Колко сега са така? БВП, БВП на капита, Gini и всякакви други икономически индикатори знаеш ли в коя посока сочат? Знам, че знаеш, просто го игнорираш. Колко от централните блокове в западните страни са били по същия начин? Колко са сега?

Тук не уцели. Ако бяха руски подлоги нещата щяха да са леко по-различни. В България не става нищо без позволението на ЕС и Козяк.

Хахаха, тоест унищожението на държавата ни от ЕС може да се преглътне, но спирането на руския газ никога... Яко сте изпляскали пичове.

Отново добре аргументирано мнение, подпомогнато с източници и проверени факти, мхм. Нищо не ставало без ЕС, а Боко си построи турски поток, срещу който бяха против целия ЕС и САЩ.

Всъщност аз постоянно повтарям аргумент, но ти знаеш ли значението на тази дума? За 410 страници не съм забелязал да си го използвал до сега?
 
Споко сега ще ти извади снимки от руско село с дървени огради и външни тоалетни. 99% къщите в българските села имат същите ама сме в Европа.... Да не говорим колко обезлюдени села потънали в руини има из нашите земи без да пукне пушка .... Ограничените хора не могат да разберат какво им се казва.

Не е само той така, всички от неговото поколение имат сбъркани представи за комунизма, за Русия, за сащ, за всичко. Главите са им пълни с митове и легенди, филми, редит вече и тн.
 
Иначе не се хаби много, никой не е наминал СССР-то в избиване на цивилни, като се почне от собственото си население на Сталин

И се стигне до рекордните 3.5 милиона жертви, докато се усетят, че не могат да бият в тая война след 7 години
f1c2a6adc59bc4f9b9ad9f4fa26a8743.png


Не е само той така, всички от неговото поколение имат сбъркани представи за комунизма, за Русия, за сащ, за всичко. Главите са им пълни с митове и легенди, филми, редит вече и тн.

Ми аз представих факти, чакам още да видя къде са тея разрушения дето са оставили и статистика по-добре ли са сега от преди. Тука много сериозно се обърка, това не са ти колхозниците, дето ходят да тарашат, и армията и може да бъде объркана с диваци от тундрата на Расия, събиращи корени. Огледай нещата и дай някой факт да си защититш нещата, не знам що повдигаш теми, дето не можеш да се аргументираш. Сигурен съм, че имаш много добри сводки и аругменти, да видим какво става, след като ботуша на Колхозниците стъпва в някоя страна.


pxdyv7x0l3s81.jpg


И тея ли завалийки представялват расийската армия? По биват да ги пратят на война с комарите, а ботушите са много гот. Клошари пълни.
 
Последно редактирано:
Редитмайндърите се събудиха, стана страшно..

"САЩ по едно време се усещат, че дават техника на хора, които не са виждали вилица и лъжица, камо ли да знаят да натиснат педал на машина, ама може ли да останеш и да не помогнеш."

Те не са знаели, та по-късно се усетили. Но все пак: може ли да не помогнеш. Особено с техния дълъг опит в помагането, на кой не помогнаха? Те оправиха света (по Холивуд, по Нетфликс, откъдето е емоциналната основа на духа на нашите компютърни играчи)
-
Ами Байдън? Вчера говорил за нас:

"САЩ ще подпомогнат европейските си съюзници в доставките на природен газ за Полша и България, след като Русия спря доставките за двете страни, обяви в четвъртък президентът на САЩ Джо Байдън.

Байдън заяви, че САЩ няма да позволят на Москва да сплашва Европа с помощта на газа, и подчерта, че нито Полша, нито България трябва да се страхуват за недостиг на газ. Той заяви, че вече е говорил с американски съюзници, призовавайки ги да насочат доставки към двете страни
."

Ще помогнат, няма да позвилят на Москва да сплашва, така че не трябва да се страхуваме, вече са говорили да ни оправят положението. Освен да пуснем по една сълза от умиление и да благодарим на щедрите американски малоумни кенефчии, очаквайки помощта им, друго не виждам.

Нашите редитрибки ще тръпнат, а когато се окаже, че ще става все по-зле, ще глътнат отново суперясните обяснения защо е станало зле, какво се е объркало в заявките за помощ и защо Путин пак е виновен (доказано от медии, фактчекъри, авторитетни анал-лизатори)
-
Кокорчо обаче избил рибата:
"Вицепремиера много му се кефят, гледам в редит изрязват за "smoke weed every day с очилата и snoop dog" мемето"

Но комент.
-
Това сигурно трябва да мине под щампата:
Aма то аз май съм единствения тука, дето публикува някакви факти, и си защитава нещата, които говори

---
Човек, спри си нетфликс, хбо, редит и всичко, което ти мъти главата.
Или викаш те по филмите за Рамбо друго показват
Таман и аз затова си мислех:)
 
Редитмайндърите се събудиха, стана страшно..

"САЩ по едно време се усещат, че дават техника на хора, които не са виждали вилица и лъжица, камо ли да знаят да натиснат педал на машина, ама може ли да останеш и да не помогнеш."

Те не са знаели, та по-късно се усетили. Но все пак: може ли да не помогнеш. Особено с техния дълъг опит в помагането, на кой не помогнаха? Те оправиха света (по Холивуд, по Нетфликс, откъдето е емоциналната основа на духа на нашите компютърни играчи)
-
Ами Байдън? Вчера говорил за нас:

"САЩ ще подпомогнат европейските си съюзници в доставките на природен газ за Полша и България, след като Русия спря доставките за двете страни, обяви в четвъртък президентът на САЩ Джо Байдън.

Байдън заяви, че САЩ няма да позволят на Москва да сплашва Европа с помощта на газа, и подчерта, че нито Полша, нито България трябва да се страхуват за недостиг на газ. Той заяви, че вече е говорил с американски съюзници, призовавайки ги да насочат доставки към двете страни
."

Ще помогнат, няма да позвилят на Москва да сплашва, така че не трябва да се страхуваме, вече са говорили да ни оправят положението. Освен да пуснем по една сълза от умиление и да благодарим на щедрите американски малоумни кенефчии, очаквайки помощта им, друго не виждам.

Нашите редитрибки ще тръпнат, а когато се окаже, че ще става все по-зле, ще глътнат отново суперясните обяснения защо е станало зле, какво се е объркало в заявките за помощ и защо Путин пак е виновен (доказано от медии, фактчекъри, авторитетни анал-лизатори)
-
Кокорчо обаче избил рибата:
"Вицепремиера много му се кефят, гледам в редит изрязват за "smoke weed every day с очилата и snoop dog" мемето"

Но комент.
-
Това сигурно трябва да мине под щампата:


---


Таман и аз затова си мислех:)

Се си мислих, че холивудската пропаганда не хваща чак толкова дикиш :) Аз вече очаквам Бай Дън да активира онова нещо дето предизвиква цунами, урагани рязък спад на температурата и тн. Как му беше името... дето Ръсел Кроу го е правил и го превзеха терористи :) .... Другото което много ме притеснява е да не прати някой черна американска нинджа да освободи Донбас.... ами ако прати две.... опазил бог.... Отделно не знаем какви извънземни технологии крият в Зона 41.... Абе мани, мани....
 

Сега може ли русоробите да престанат да пищят и да се филмират, че живота на планетата ще спре, ако не преклоним главица пред ГАЗПРОМ ?

Газта, която ни трябва, си я вземаме така или иначе:
Currently, Azerbaijani gas is supplied to Bulgaria through an existing line with a capacity of 3.68 bcm per year. The small capacity allows for transporting only 250-300 million cubic meters of gas per annum, comprising a small portion of Bulgaria’s overall need for natural gas.

Сега по това, което каза Асен Василев - ще се помъчим да помогнем на други страни, да ползват този поток, и да може да взмеем веднъж и ние някакви дивиденти, не да ни хакат рашките както си знаят и да мълчим, щото "да не ядосаме , че ако дойдат... " .


Дебънквайте и това - няма кво да кажете, целия проблем изобщо не ви е българската газ, а че ударихме ГАЗПРОМ, като не щем да и играем по свирката
 
Талибаните знаеш ли колко суперсили са победили преди това? Знам, че знаеш, въпроса е риторичен.

Държавите през които са минали? Южна Корея, Япония, и Западна Европа - много им е зле, горките така страдат в момента.


Колко блокове са били по този начин? Колко сега са така? БВП, БВП на капита, Gini и всякакви други икономически индикатори знаеш ли в коя посока сочат? Знам, че знаеш, просто го игнорираш. Колко от централните блокове в западните страни са били по същия начин? Колко са сега?



Отново добре аргументирано мнение, подпомогнато с източници и проверени факти, мхм. Нищо не ставало без ЕС, а Боко си построи турски поток, срещу който бяха против целия ЕС и САЩ.

Всъщност аз постоянно повтарям аргумент, но ти знаеш ли значението на тази дума? За 410 страници не съм забелязал да си го използвал до сега?

Аз не твърдя, че американците са лоши, писах вече, че в тия работи няма добри и лоши. Там където са помогнали е за да противопоставят дадената държава на някоя друга. Япония на Русия, Китай на Русия, Южна корея на Русия и тн. Не си мисли, че е щот са много готини.... А ти знаеш ли колко държави са държави благодарение на руснаците?
 
Ми що ме питаш тролваш ли, като не може един аргумент и факт да дадеш, а цялата ти представа се изразява във славното минало, дето никой не може да го види. Я сподели за конфликта с Китай, към 60-те години, СССР-то като са извадили лазерите, и са изпепелили цялата армия,

Значи аз да търся и да споделям материали, а троловете никога не могат едно аргументирано изречение да напишат, и да дадът някакъв линк адекватен, било то със статистика или данни, които да потвърждавеат приказките от 1001 нощ .

Сега остава само да припомниш на не знаещите, как СССР-то извадило една нощ лазерните оръжия към 60-те години и изпепелило цял батальон Китайци - я разкажи.

Или за плана, дето за 7 дни СССР-то стигаше до Франция - оттам идват амфибиите - качват ярмията, и за 7 дни превземате цяла Европа. Я разкажи и за разпада на СССР-то, лошите САЩ как ви подляха вода, иначе ако не бяха те - да сте колонизирали Марс.
 
Аз не твърдя, че американците са лоши, писах вече, че в тия работи няма добри и лоши. Там където са помогнали е за да противопоставят дадената държава на някоя друга. Япония на Русия, Китай на Русия, Южна корея на Русия и тн. Не си мисли, че е щот са много готини.... А ти знаеш ли колко държави са държави благодарение на руснаците?

Абе не твърдиш изобщо, няма да те цитирам, че беше точно преди 30 минути, като блещеше пропаганда, как САЩ оставят зад себе си руини, щеше да показваш снимки, да даваш статистика колко бедни са всички след САЩ - нИдей, че ще излязат лоши цифрите. И не тролвай толкова много, че не бива да пишеш такива фантазии , точно когато, 3 месеца твоите хора не могат да отлепят в Украйна, и през ден се насират от страх и плашат с ядреното копче.
 

Горе