Украйна - Русия какво ви е мнението

Обучили са АИ-кучето и то сега души кой човешки ресурс е годен за устойчиво развитие:
"Тия са лапнали на западната въдичка -> От тях: тия са писали във "Ваксаате ли са?" че са боц -> Значи са си занулени.ОК. -> Останалите: за зануляване от тоя мост.
Тия другите са лапнали на руската -> Тия от тях са боц -> Занулени.ОК. -> Останалите: от другия мост"

Ше остана само аз накрая. Ше говоря да ви преотстъпя малко часове живот от мойте, ама не знам дали ше може. Запишете се при секретарката ми, за всеки случай.
Надай се, Калино на росна китка. Ако мислиш, че ще минеш без боц, понеже го даваш неутрален и си носиш твоя ''нафталин'' (или квото беше там), имам лоша новина за теб. :)

От няколко дни искам да ти кажа ей тоя виц:

Сталин и Хитлер стоят в една палатка и чертаят нещо на картата на
света. Заблуден турист ги среща и пита:
-А! Вие какво правите тук?
-Правим планове за нова световна война.
-И какви са вашите планове?
-Ще убием 3 милиона евреи и 5 камили - спокойно обяснява Хитлер
-А защо 5 камили?
-Е, видя ли, бе?! - обръща се Хитлер към Сталин - Видя ли че никой няма да пита за евреите.
 
Тва е интервюто на немеца:

Гоогле транслейт:

Русия прекъсна доставките на газ за две страни от ЕС. Очаквате ли сега това да спре и за нас?
Линднер: Искаме да станем независими възможно най-бързо и правим всичко възможно, за да избегнем изнудване. Ще продължим да плащаме за доставките на газ в евро и долари въз основа на договорите. Но кой може да изключи всичко с Владимир Путин?

Замразяването на газа би означавало унищожаване на цялата национална икономика, предупреждават индустриални групи. Ако се наложи ембарго, ще трябва ли първо да се защити промишлеността и едва след това частните домакинства?
Линднер: Не искам да се потапям в сценарии за бедствия. Но едно е ясно: немислимо е апартаментът в бабината къща да е студен. Ето защо не можем да допуснем да възникне ситуация, в която да се наложи да направим тази оценка.

Трябва ли Германия да плаща за газ с рубли в спешни случаи и по този начин да отговори на искането на Путин?
Линднер: Не. Няма да позволим да бъдем изнудвани.

Ето и една статия с най-големия вносител на газ у немско Унипер, два дни по-рано
Енергийната компания Uniper се готви да плаща за руски газ с помощта на "решение за две сметки". „Това означава, че продължаваме да плащаме в евро и се извършва незабавно конвертиране в рубли, организирано от банка „Газпром“. Тогава руснаците казват, че сме платили в рубли и че трябва да живеем с това. Процесът е интензивен с обсъждане с федералното правителство", каза главният изпълнителен директор на Uniper Клаус-Дитер Маубах пред "Frankfurter Allgemeine Zeitung". Uniper е най-големият вносител на руски природен газ в Германия.

Още го мислят.. явно.
 
Тва е интервюто на немеца:


Гоогле транслейт:



Ето и една статия с най-големия вносител на газ у немско Унипер, два дни по-рано


Още го мислят.. явно.
Тях не ги ебе как ще плащат. Искат да купуват газ и ще купуват. Въпроса е от кумува срама да се правят на Лили Иванова до последно.
 
Който се е записал териториалната отбрана в Задкарпатието го мобилизират за фронта там живеят около 150 000 етнически унгарци. Жените са излезли на протест пред мобилизационния сбор.

Като гледам май въобще не им се умира за Украйна и се чувстват излъгани - защото им е обещано че ще си пазят техните си селища - ами трябва да отстранят само няколко украински военни които искат да ги пратят на фронта и ще се отърват - но явно затова не са им дали оръжие още. А украинците си играят на - Как да получиш още сепаратисти в страната си 101 - този път про унгарски :)


Цялата тази мобилизация от толкова отдалечен от фронта район е потвърждението че на фронта в Донбас загубите са катастрофални.
 
Последно редактирано:
Тях не ги ебе как ще плащат. Искат да купуват газ и ще купуват. Въпроса е от кумува срама да се правят на Лили Иванова до последно.

Неем идея. То всъщност и министъра и компанията казват едно и също..

Министро:
Ще продължим да плащаме за доставките на газ в евро и долари въз основа на договорите.

Компанията:
Това означава, че продължаваме да плащаме в евро и се извършва незабавно конвертиране в рубли, организирано от банка „Газпром“. Тогава руснаците казват, че сме платили в рубли

Важното е пред людете да се тежкареем.
 
Надежди, надежди - какво ли щяхме да правим без тях:)

Моето пък предположение е горе-долу това:
Никой нищо няма да плати към Русия, всички рано или късно ще откажат разплащане в рубли.
Какво значи, че ако не платят, ще изпаднат в енергийна криза/безизходица? Криза и безизходица за кого, за кои? Кои ще изпаднат в криза? Населението. Това проблем ли е за управляващите, които са под ЕС директивите и/или В споразуменията за ЦУР? И ето прекрасна възможност за ускоряване на осъществяването. То също включва - освен енергийно затягане за населенията - и радикална индустриална трансформация. Е: какво като възникне огромен икономически, енергиен и какъвто и да е друг проблем от това? Пак: за кои е проблема?

Кои представляват народните представители? Нека споменем, че огромната част от индустриите са В Целите за Устойчово Развитие, подписали са за намаляване на емисиите и преминаване към зелено. Е, и какво им пречи на собствениците и големите инвеститори в съответните застрашени от крах компании, че ще стане голям проблем и дори ще рухнат? Мислите ли, че с тях не е говорено/договорено? (Или, че с всички не е говорено.) Или някой мисли, че на тоя свят няма съотношение на силите и когато Силното/силните кажат на по-слабото/слабите: "Така е решено да бъде. Кво прайм: участваш, като продължиш да съществуваш под някаква много по-съкратена форма, или не участваш?", слабото - което е бизнес, който иска да печели и да се развива - ще се опъне? Няколко показни наказателни акции са достатъчни, за убедителност, но дори и до тях няма защо да се стига, понеже говорим за мислещи бизнесмени. (С по-незначителните играчи не е нужно да се говори, те - тези които все още са живи след икономическите последствия след ковид - просто ще паднат под натиска. Какво като мрънкат например, на кой му пука?)

Те нали ЕС и Запада, + този, който е извън ЕС, искат яко да преминат към Зелена енергия, да изпълнят ЦУР? Не мога да се сетя кой е извън ЦУР. Като платят - няма да преминат, няма да получат повод забързат трансформацията на икономиките си, няма да забързат ЦУР, няма да трансформират обществата си (= няма да имат криза за повод за въвеждане на прословутите кредитни системи). Значи да изпуснат невероятната възможност за "трансформация на икономиките и обществата си", лелеяният "преход към зелено", "нов обществен договор" и ала-бала, която сами създадоха с "войната" и санкциите?:) Сериозно?:) Защо биха го направили? Досега ей така ли са си ги разписвали тия безкрайни страници планове, за красота? Да не можеш - главно понеже не искаш, което е разбираемо - да си представиш радикална обществена трансформация, която задължително предполага сериозна разруха преди това, НЕ удостоверява, че нямала да се случи. Нали така:)

Ясно, че всеки и най-вече хората с деца се надява, че това гореспоменатото са едни преувеличения на плановете, изведени през призмата на по-плашливи, параноични умове. Преувеличения до "теории на конспирацията", нали така?:) Пък аз казвам, че другите, стандартните обяснения, са плод на дълго и умишлено разпространявана и утвърждавана пропаганда. Просто погледнете актуалната действителност, погледнете плановете, после пак актуалната действителност и помислете малко в перспектива.

Виждаме какво правят западните (и нашите) "управници". И какво - глупави ли са? Наистина ли са толкова глупави, че не могат да сметнат каква разруха би могла да произтече от действията им? Щото това, или нещо такова, е основното обяснение на т.нар. трезвомислещи и дори на голяма част от т.нар. алтернативни медии. Другия вариант? - Точно това търсят. Защо - защото само така може да се стигне до изпълнение на плановете (достъпните планове на ЕС, на световните съвети - не на илюминатите) за възстановяване в "устойчиво развиващо се" общество.

И - изненада - от същите "мозъчни тръстове", "кръгове от лидери на мисли" и алабала, произлизат и всички налични теории и планове за контрол на прираста на населението. Което не е само евфемизъм за намаляване на населението, щото и директно за намаляване също се говори. Но, разбира се - никога в смисъл на физическо намаляване, по така истимарската. Ако иска някой да изкарам един тон факти или? А защо пък всеки, който се съмнява, сам не си намери фактите? Едва ли - по ред причини - но после, без да се вземе предвид тази иначе налична информация, ще има "гледане под око", "нулева реакция, сякаш някой (аз) е казал чутовна безмислица", нали?:) Щото погледанато без това инфо - нещата никак не изглеждат толкова зле. Ми хубаво, ама изпълнението на плановете от високите нива ич не го ебе за ничия реакция - моята или на друг отдоле.:)
 
Надай се, Калино на росна китка. Ако мислиш, че ще минеш без боц, понеже го даваш неутрален и си носиш твоя ''нафталин'' (или квото беше там), имам лоша новина за теб. :)
Язък ти за медитациите, или каквото правиш (ако правиш нещо). Ти дотолкова си се вкарала в разделителния филм, че чувството ти за хумор скоро ще премине на автопилот изцяло към дразненето.:) (Интернет като цяло убива доброто в хората и оставя предимно тролещи черупки - отдавна е доказано. Остава само "ако не е навъпреки - не е забавно".
И мен ме е почти убил..:))

Давал съм го бил неутрален?!:) Искаш да кажеш, че задължително трябва да заема страна във войната на две сили, които преследват собствените си цели? Иначе "го давам неурален"? Верно ли? Ти робиня ли си? Подават ти две страни - и ти си там, вътре в емоционалния въртоп.
Още повече, че нали 1000 пъти казах, че съм убеден, че играят общ цирк след който следва общ за всички ни отдолу хуй - каква страна искаш да заема? Защо - за да си прайм лава, да участвам в идеята за отбор, да има искри и тръпка ли, що ли?

Значи, искаш ли да ти дам всички поискани от теб връзки и координати, да ме проверяваш по всяко време, за да видиш, че никога няма да се боц? Дори да го направят задължително. Дори принудително. Дори да ми дойдат на вратата (пропускам какво означава това). Ако искаш - кажи. Да видим кой е сериозен, кой ще, и кой - не.:)
 
Надежди, надежди - какво ли щяхме да правим без тях:)

Моето пък предположение е горе-долу това:
Никой нищо няма да плати към Русия, всички рано или късно ще откажат разплащане в рубли.
Какво значи, че ако не платят, ще изпаднат в енергийна криза/безизходица? Криза и безизходица за кого, за кои? Кои ще изпаднат в криза? Населението. Това проблем ли е за управляващите, които са под ЕС директивите и/или В споразуменията за ЦУР? И ето прекрасна възможност за ускоряване на осъществяването. То също включва - освен енергийно затягане за населенията - и радикална индустриална трансформация. Е: какво като възникне огромен икономически, енергиен и какъвто и да е друг проблем от това? Пак: за кои е проблема?

Кои представляват народните представители? Нека споменем, че огромната част от индустриите са В Целите за Устойчово Развитие, подписали са за намаляване на емисиите и преминаване към зелено. Е, и какво им пречи на собствениците и големите инвеститори в съответните застрашени от крах компании, че ще стане голям проблем и дори ще рухнат? Мислите ли, че с тях не е говорено/договорено? (Или, че с всички не е говорено.) Или някой мисли, че на тоя свят няма съотношение на силите и когато Силното/силните кажат на по-слабото/слабите: "Така е решено да бъде. Кво прайм: участваш, като продължиш да съществуваш под някаква много по-съкратена форма, или не участваш?", слабото - което е бизнес, който иска да печели и да се развива - ще се опъне? Няколко показни наказателни акции са достатъчни, за убедителност, но дори и до тях няма защо да се стига, понеже говорим за мислещи бизнесмени. (С по-незначителните играчи не е нужно да се говори, те - тези които все още са живи след икономическите последствия след ковид - просто ще паднат под натиска. Какво като мрънкат например, на кой му пука?)

Те нали ЕС и Запада, + този, който е извън ЕС, искат яко да преминат към Зелена енергия, да изпълнят ЦУР? Не мога да се сетя кой е извън ЦУР. Като платят - няма да преминат, няма да получат повод забързат трансформацията на икономиките си, няма да забързат ЦУР, няма да трансформират обществата си (= няма да имат криза за повод за въвеждане на прословутите кредитни системи). Значи да изпуснат невероятната възможност за "трансформация на икономиките и обществата си", лелеяният "преход към зелено", "нов обществен договор" и ала-бала, която сами създадоха с "войната" и санкциите?:) Сериозно?:) Защо биха го направили? Досега ей така ли са си ги разписвали тия безкрайни страници планове, за красота? Да не можеш - главно понеже не искаш, което е разбираемо - да си представиш радикална обществена трансформация, която задължително предполага сериозна разруха преди това, НЕ удостоверява, че нямала да се случи. Нали така:)

Ясно, че всеки и най-вече хората с деца се надява, че това гореспоменатото са едни преувеличения на плановете, изведени през призмата на по-плашливи, параноични умове. Преувеличения до "теории на конспирацията", нали така?:) Пък аз казвам, че другите, стандартните обяснения, са плод на дълго и умишлено разпространявана и утвърждавана пропаганда. Просто погледнете актуалната действителност, погледнете плановете, после пак актуалната действителност и помислете малко в перспектива.

Виждаме какво правят западните (и нашите) "управници". И какво - глупави ли са? Наистина ли са толкова глупави, че не могат да сметнат каква разруха би могла да произтече от действията им? Щото това, или нещо такова, е основното обяснение на т.нар. трезвомислещи и дори на голяма част от т.нар. алтернативни медии. Другия вариант? - Точно това търсят. Защо - защото само така може да се стигне до изпълнение на плановете (достъпните планове на ЕС, на световните съвети - не на илюминатите) за възстановяване в "устойчиво развиващо се" общество.

И - изненада - от същите "мозъчни тръстове", "кръгове от лидери на мисли" и алабала, произлизат и всички налични теории и планове за контрол на прираста на населението. Което не е само евфемизъм за намаляване на населението, щото и директно за намаляване също се говори. Но, разбира се - никога в смисъл на физическо намаляване, по така истимарската. Ако иска някой да изкарам един тон факти или? А защо пък всеки, който се съмнява, сам не си намери фактите? Едва ли - по ред причини - но после, без да се вземе предвид тази иначе налична информация, ще има "гледане под око", "нулева реакция, сякаш някой (аз) е казал чутовна безмислица", нали?:) Щото погледанато без това инфо - нещата никак не изглеждат толкова зле. Ми хубаво, ама изпълнението на плановете от високите нива ич не го ебе за ничия реакция - моята или на друг отдоле.:)
А тия, дето си нямат Ети да им отвори очите, си блъскат главите защо така се закопават сащ и ес? Сашовците..

Фикснала съм в края на сесията, когато споменават нашия президент мимоходом, като един от малкото, които коментират финансовата лудост. Реакцията им по отношение на киро-тъпиро е епична, обаче. Вижте го, няколко секудни е, но е безценно. :)

 
Язък ти за медитациите, или каквото правиш (ако правиш нещо). Ти дотолкова си се вкарала в разделителния филм, че чувството ти за хумор скоро ще премине на автопилот изцяло към дразненето.:) (Интернет като цяло убива доброто в хората и оставя предимно тролещи черупки - отдавна е доказано. Остава само "ако не е навъпреки - не е забавно".
И мен ме е почти убил..:))

Давал съм го бил неутрален?!:) Искаш да кажеш, че задължително трябва да заема страна във войната на две сили, които преследват собствените си цели? Иначе "го давам неурален"? Верно ли? Ти робиня ли си? Подават ти две страни - и ти си там, вътре в емоционалния въртоп.
Още повече, че нали 1000 пъти казах, че съм убеден, че играят общ цирк след който следва общ за всички ни отдолу хуй - каква страна искаш да заема? Защо - за да си прайм лава, да участвам в идеята за отбор, да има искри и тръпка ли, що ли?

Значи, искаш ли да ти дам всички поискани от теб връзки и координати, да ме проверяваш по всяко време, за да видиш, че никога няма да се боц? Дори да го направят задължително. Дори принудително. Дори да ми дойдат на вратата (пропускам какво означава това). Ако искаш - кажи. Да видим кой е сериозен, кой ще, и кой - не.:)
Ти сериозно ли не разбра, че това е майтап? Какво ти става, бе човек? Напоследък комуникацията с теб е невъзможна. Няма да те закачам, ок.
 
Когато тъкмо си оправил камуфлажа на миномета и вземе че прилети - директно.

 
Хм я да питам аз защитниците АЕЦ Козлодуй дали може да работи на въглища? Щото като гледам и ядреното гориво ще е кът скоро..
 
Тая Нанди, наистина ми е нитересна, моля ви се, кажете, че не от дъгата?
 
Хм я да питам аз защитниците АЕЦ Козлодуй дали може да работи на въглища? Щото като гледам и ядреното гориво ще е кът скоро..
Няма повод за притеснения. Ще накараме някой да го купи от руснаците, а ние после от него. Ще се оскъпи 30-50%, ама важното е на рашаните да е гадно :D Умно, нали?
 
Вероятно си прав, господин ''Анонимните'', a.k.a. ''няма нацисти в Украйна''. Но като твърда опозиция (не си безпристрастен, каквото и да твърдиш), ще понасяш реплики и ще се наложи също да се погледнеш отстрани. Ти от кой мост си избра да скочиш? :)

Типично за руските тролове да вменяват нещо. Я ме цитирай къде съм казал, че в Украйна няма нацисти. Ти не си добре, ако си мислиш, че си ми някаква "опозиция". Не съм на конкурс "трол на годината" като теб, а понякога си казвам своето лично мнение тук.
 
Типично за руските тролове да вменяват нещо. Я ме цитирай къде съм казал, че в Украйна няма нацисти. Ти не си добре, ако си мислиш, че си ми някаква "опозиция". Не съм на конкурс "трол на годината" като теб, а понякога си казвам своето лично мнение тук.
Заеби сега нацитата има ги навсякъде дори и в България. Обясни сега на един руски трол как ще купуваме от Гърция не руски газ и "по-евтино"? И това вече няма да е шантаж?
 
Заеби сега нацитата има ги навсякъде дори и в България. Обясни сега на един руски трол как ще купуваме от Гърция не руски газ и "по-евтино"? И това вече няма да е шантаж?
Той действа с Анонимните.
 
Тая Нанди, наистина ми е нитересна, моля ви се, кажете, че не от дъгата?
Не знам защо питаш аудиторията, която не ме познава лично. Отговарям - Не е!

Сексуалната ориентация е едно от малкото неща, към които съм настроена стандартно. Никога не съм изпитвала нуждата да се отличавам в това отношение. Не ми идва отвътре просто.

Хубав ден на всички! :)

 
Заеби сега нацитата има ги навсякъде дори и в България. Обясни сега на един руски трол как ще купуваме от Гърция не руски газ и "по-евтино"? И това вече няма да е шантаж?

Щях да ти обясня, ако бях на власт. Сега кое, как на колко ще купуваме не мога да кажа. Войната и позицията на България за нея са две отделни теми. Да ти напомням ли, че бяхте същите с пропаганда за Кирчо в 400 страници в темата за изборите. Ние сме малка и бедна държава и колкото по-неутрални - толкова по-добре. Да заеба нацитата казваш, но нали уж това е причината да ги нападнат. Всичко друго е последствие от атаката, та путинските доводи са смешни.
 

Горе